Parašė dsanto
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie "Lidl"
Collapse
X
-
Parašė arturiux Rodyti pranešimąTik bekontaktės Lidle labai retai suveikia- kiši ir pin kodą renki. Kasininkės sako, jog taip labai dažnai.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimą
Nepasitaikė nė vieno karto.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąTai ką man rašyt, jei nebuvo problemų nė vieno karto? Dėl arturiux ir Milwaukee turėčiau parašyti „na vieną kartą buvo”? Kad stringa jų skaitytuvai kišant kortelę, čia buvo rašyta ne vieną kartą ir nėra ko slėpti. Taip kad neieškokit, kaip sakoma, subinėj sliekųPaskutinis taisė arturiux; 2018.02.24, 14:25.
- 1 patinka
Comment
-
Na žinai, jei jau kelis mėnesius atsiskaitinėju bekontakčiu būdu įvairiose Lidl parduotuvėse ir nė karto nebuvo sutrikimų, tai tikrai nerašysiu, kad stringa tos kortelės. Turbūt jau keliasdešimt kartų atsiskaičiau. O jei jums vaidenasi kažkas, tai gal jus artėjanti pilnatis ir veikia Nes šitame forume esu priprašęs ir kritikos Lidl atžvilgiu. Bet turbūt matote, ką norite matyti
Comment
-
Parašė arturiux Rodyti pranešimąTik bekontaktės Lidle labai retai suveikia- kiši ir pin kodą renki. Kasininkės sako, jog taip labai dažnai.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąTai aš ir sakau, gal čia pavienė problema. Gal skaitytuvas blogas ar pan. Su kišamom kortėlėm tai kas antrą kartą nepavykdavo net skirtingose Lietuvos vietose ir nusiskundimų iš kitų žmonių buvo daug.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąMan tai jokios. Turiu seną kortelę ir nesiruošiu jos keisti. Be to jau net Lenkijoje kai kur (mačiau degalinėse) jau galima atsiskaityti ir kai kuriais išmaniaisiais telefonais, pridėjus juos prie terminalų. O Lietuvoje to dar nėra.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąĮsitikinau, kad vežimėliai daug patogiau nei krepšeliai.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Malach Rodyti pranešimą
Swedbank jau pranešė, kad artimiausiu metu pristatys šitą technologiją
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąLietuvoje? Negalima. Bankai dar neįdiegė.
Достаю свой телефон, касаюсь им терминала и готово — покупка совершена
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąLietuvoje? Negalima. Bankai dar neįdiegė.
- 1 patinka
Comment
Comment