Parašė mantasm
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie "Lidl"
Collapse
X
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąNu tose trumpose Lidl kasose tai pastoviai matau, kaip negali pradėt skenuoti kito kliento, nes dar pirmas nesusidėjęs. Tai krauna šalia arba duoda klientui į rankas.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Austras Rodyti pranešimą
Easy - aš susikraunu nuskenuotas prekes, kartais atgal į vežimą, kartais į krepšį - pagal nuotaiką, ir tik tuomet už jas susimoku. Dar nebuvo, kad kol kraunuosi prekes jau kito kliento skenuotų.
Komentuoti:
-
Jau pradėjo LIDLus sprogdint.
https://www.delfi.lt/news/daily/crim....d?id=77491295
Policijos duomenimis, apie 50 metų amžiaus pirkėjas, kasoje susimokėjęs už prekes ir jas susikrovęs, nueidamas kasininkei pasakė, kad parduotuvėje yra bomba.
Komentuoti:
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąBe to, man pačiam nepatinka stabdyti eilę, kai krauniesi prekes, o jau kito kliento prekes skenuoja.
Komentuoti:
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimą
Ne visai. Nuo kasos nuėjęs gali ramiai susidėti prekes, patogiai pasiskirstyti į maišus. Vienas prekes dedu į apačią, kitas - labiau pažeidžiamas, kaip bandeles ar kiaušinius, ant viršaus. Prie kasos, ypač Lidle, kai greitai skenuojama, taip patogiai nesusidėsi.
Be to, man pačiam nepatinka stabdyti eilę, kai krauniesi prekes, o jau kito kliento prekes skenuoja.
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąEsmę supratau, tiesiog to nebuvau dar matęs. Ir nė nebūčiau pagalvojęs, kad kažkas apskritai sugalvotų dvigubai kartų dėti prekes į vežimą vietoj vieno
Dirbkim dvigubai, kad prekyubcentrs pelną didintų mūsų darbo sąskaita
Be to, man pačiam nepatinka stabdyti eilę, kai krauniesi prekes, o jau kito kliento prekes skenuoja.
Komentuoti:
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimą
Esmė tame, kad nestabdai eilės, nes prekes į vežimą susidedi greičiau nei į maišus. O po to ramiai persidedi į maišus
Dirbkim dvigubai, kad prekyubcentrs pelną didintų mūsų darbo sąskaita
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Aš ne tai, kad galvoju, kad papldomas darbas, bet ir apskritai tik prieš porą savaičių šiame forume sužinojau, kad yra toks dalykas kaip prekių krovimas atgal į vežimus, kad paskui vėl iš vežimų perdėtum i maišus. Trys savaitės atgal aš net nežinojau, kad tokų dalykų apskrtai būna
Komentuoti:
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąNet ir turintiems vežimus gali atrodyti, kad vėl krauti nuskaitytas prekes į vežimą yra papildomas darbas. Tai krauna į savo krepšį, o tai užtrunka.
Komentuoti:
-
John – kai bus rekvizitams prieinama metinė apyvarta, manau viešins visi laikraščiai. Praeitais metais tai buvo liepos pabaigoje. ( https://www.15min.lt/verslas/naujien...liu-662-833544 )
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Duodu 10 balų Lidl'ui už ateinančios savaitės Parkside akumuliatorinių įrankių pasiūlą. Čia kažkas bėdavojosi dėl baterijų, tai vat - žada užvežti ir jų. Nors mano asmeninė patirtis rodo, kad įrankis gali nusibaigti anksčiau už bateriją, tai šitame jau krito mano akyse vertinimas.
Komentuoti:
-
Manau kad pagal užimama rinkos dalį, Lietuva jau šiandien yra sėkmingiausia Lidl rinka. Kai paviešins 2017 metų Lietuvos supermarketų rinkos dalis, manau Lidl bus labai arti 20%. O dar Lidl LT parduotuvių beveik padvigubės nuo dabartinių 35 iki kokių 65...
Komentuoti:
-
Nepasiteisino tos trumpos kasos?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Pramonės pr. Lidl Kaune kasos kaip pirmuosiuose Lidl, su pasidėjimo vieta prekėms. Nepasiteisino tos trumpos kasos? Pastebėjau, kad trumpose kasose labai stabdosi prekių skenavimas. Žmonės nespėja pasiimti prekių ir pardavėjas negali toliau skenuoti prekių kitam klientui.
Komentuoti:
-
Laurynai Mituzai.
Rasai JAU paliko. Tai cia kazkoks naujas paliko ar cia vis tas pats apie kuri bujoji per visus forumus jau 10 metu?
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTik nereikia pritempinėti už ausų pagal kitų šalių "standartus".
Komentuoti:
-
Parašė москвичка Rodyti pranešimąKas turit Lidl Android ar iPhone aplikaciją? Kitam forume mačiau giria, bet neaiškiai parašo kas ten gerai. Kodėl verta tą aplikaciją turėti? https://www.lidl.lt/lt/Mobilioji-programele-4244.htm
Komentuoti:
-
Kas turit Lidl Android ar iPhone aplikaciją? Kitam forume mačiau giria, bet neaiškiai parašo kas ten gerai. Kodėl verta tą aplikaciją turėti? https://www.lidl.lt/lt/Mobilioji-programele-4244.htm
Komentuoti:
Komentuoti: