Tie riestainiai prieš kepant verdami šarme. Gero apetito.
Ne verdami, o kelias sekundes pamirkomi, dėl ko kepant gaunama skani ruda plutelė Sodoj verdama namų sąlygomis, kad būtų paprasčiau. Teisingas gamybos procesas:
Ale kokia agresyvi
Gigantiški antkainiai niekur nedingo. Pvz.: skutimosi priemonėms.
Tiesiog Lietuvoje toks segmentas, į kurį atėjo LIDL, dingo. Beje ir pats LIDL yra padreifavęs link standartinio supermarketo.
Ir kas per segmentas? Kartais ne "lupam-maksimaliai" sektorius, m?
Lidlo dėka dabar galima toj pačioj Machimoj šį tą pigiau gaut.
Bet, Lidle vistiek pigiau dauguma prekių. Pvz. Žaliasis melionas "piel de sapo" 1,09€/kg, kai kitur virš 2€.
Jis bei Paysera vrti dėmesio dėl to, tog nėra tokio gobšumo apimti, kaip konkurentai
Ir kas per segmentas? Kartais ne "lupam-maksimaliai" sektorius, m?
Lidlo dėka dabar galima toj pačioj Machimoj šį tą pigiau gaut.
Bet, Lidle vistiek pigiau dauguma prekių. Pvz. Žaliasis melionas "piel de sapo" 1,09€/kg, kai kitur virš 2€.
Jis bei Paysera vrti dėmesio dėl to, tog nėra tokio gobšumo apimti, kaip konkurentai
Šiandien apsipirkinėjau LIDL, esančiame Drujos g. Vilniuje. Mėsos skyriuje, kur būna sudėtos akcijinės prekės ir faršas, vietoj įprastų žemų šaldytuvų, atsidarančių iš viršaus, stovi vienas didžiulis šaldytuvas su lentynomis. Na, ir labiausiai nudžiuginęs dalykas - kasos, kurių gale yra vieta, skirta prisistunti vežimėlį ir ten krautis prekes, taip, kaip yra visur užsienyje.
Minusas - labai lėtai dirbančios kasininkės.
Taspac rašė, kad lidl kasininkių greitis "n kartų didesnis"
Kėdainiuose tai greitai dirba. žymiai greičiau nei kituose tinkluose. Prieš kelias savaites pirkau kelioliką prekių, tai kol dvi įsidėjau į maišelį jau visos buvo nuskanuotos.
Sia savaite Maxima paduos nuolaidu Bananai 66ct, vynuoges 1.11 Eur kiek ir Lidl, bulves 1ct pigiau nei Lidl
Machimos gerbėjai pasakys, jog čia čystas sutapimas
Būtų mano mieste Lidl, tai pirkčiau vien ten iš principo, dabar tenka varyt dviem frontais.
Beje, Lidl kasininių greitumas kartais suerzina, ypač kai prekinuos Karoliniškių parduotuvėj, kur nėra takelio daiktam susidėt.
Pasitaikė kažkada viena kaip tyčia lėtesnė, bet neštukė, tad pykčio nebūta.
Sunkiai tikiu, iog Rasų g.kasininkės atsilieka greitumu nuo likusių parduotuvių kolegų.
Gal atidarymo laikotarpiu lankytąsi?
Iki spėju skenuojamas prekes stebėti ekrane ir tuo pačiu metu dėtis į kepšį - Lidle nespėju .
Aš tai lidle spėju ir prekes susikrauti, ir akis į kasininkes paganyti, kol jos prekes skenuoja Hmmm, gal jos dėl tų mano žvilgsnių taip lėtai ir skenuoja? Ką gali žinoti...
Aš tai lidle spėju ir prekes susikrauti, ir akis į kasininkes paganyti, kol jos prekes skenuoja Hmmm, gal jos dėl tų mano žvilgsnių taip lėtai ir skenuoja? Ką gali žinoti...
Comment