Parašė dsanto
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie "Lidl"
Collapse
X
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąKaip tik jam akcija. Kaina visai kukli
https://www.lidl.lt/lt/Pasiulymai-35.htm?articleId=795
Parduotuvėje jo nesu matęs. Gal ir nebuvo.
Aš pirkau 10% riebumo be priedų "graikišką", yra ir toks.
Comment
-
Parašė vilnews Rodyti pranešimąAr dar kur nors atsirado tie sumažinti vežimėliai ? Kol kas niekur nemačiau. Tai gal ir krepšiai atsiras ? Kažkas net nuotrauką buvo įdėjęs, kaip atrodo Lenkijoj.
Comment
-
Parašė Mi Co Rodyti pranešimąNe, ne tas. Neriebus
Aš pirkau 10% riebumo be priedų "graikišką", yra ir toks.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąGeras pakaitalas 300% riebumo grietinei.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąGeras pakaitalas 300% riebumo grietinei.
Comment
-
Parašė Emigraves Rodyti pranešimąTai kad nelabai - nei konsistencijos, nei grietinines rugsteles.
Comment
-
Darbuotoja rašo:
Siandien dirbau LIDL salej, kadangi kasos ne visos atidarytos buvo is ryto. Esu pasibaisejusi... 8:00 kai tik atsidare parduotuves durys, zmones kaip isbadeje zverys puole prie akcijines kiaulienos.. Visi buvom soke. Moterys musesi, spardesi, tampe viena kita uz plauku; keletas zmoniu buvo tiesiog pritreksti prie mesos saldiklio... Saldiklis istustejo per 30 sekundziu (neperdedu). Nesem mesa is sandelio dezemis, nespeji iseit pro sandelio duris, iskart griebia, kraunasi po 10-20 pakeliu i vezimeli... Subraize visas rankas, numinde kojas. Gyvuliai, ne zmones. KAM? Lyg tos mesos nebebus daugiau niekad, dabar del tu keliasdesimt centu visi kaip pamise... Per 7 minutes neliko akcijines kiaulienos, viskas buvo isgraibstyta. Tragedija. Esu pasibaisejusi sita masine psichoze, fu. Visiskas kulturos deficitas.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąČia Kaune taip?
Nors skirtumas turbūt tik tau, nes esi įsikalęs, kad skirtingi žmonės Lietuvoje gyvena
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąDarbuotoja rašo:
Tinka ir į šiaip linksma bei liūdna temas
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąVilniuje.
Nors skirtumas turbūt tik tau, nes esi įsikalęs, kad skirtingi žmonės Lietuvoje gyvena♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąDarbuotoja rašo:
Tinka ir į šiaip linksma bei liūdna temas
Comment
-
Parašė k0fis Rodyti pranešimąkai aš buvau (08:30) jau tuštyn ejo šaldytuvas. Kažkokei du diedai vos nesusikalė dėl tos kiaulės. O paskuj visi klausinėjo darbuotojo, ar dar bus. Tas atsakė, kad nespėja krauti, o pencinykės verkiančiu balsu pradėjo laidyti priekaištus, kad reikia labiau pasiruošti
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąTai mušasi iš esmės sovietinio palikimo žmonės?
Comment
-
Parašė Emigraves Rodyti pranešimąNe siaip linksma, o siaip graudu. Kokiu inovaciju, darbo nasumo, elementaraus "socialinio rastingumo" tiketis tokioj visuomenj?
Comment
Comment