Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kuriame visuomeninę organizaciją: misijos punktai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kažkelioliktu punktu įrašykite: "Nušalinti vaškelienę".

P.S. vaškelienė - tai tokia Kaune siautėjanti giltinė.
    It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Kodėl ji tau užliuvo?
      אני בכל זאת אאמין באהבה, אפילו אם היא מתה,
      אני אאמין באלוהים, אפילו אם הוא שותק.

Comment

Parašė jerusalem
        Kodėl ji tau užliuvo?
        Ji vietinio KVADo viršininkė. Faktiškai atsakinga už apverktiną paveldinių objektų Kaune būklę.
        It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

O aš girdėjau, kad ji gana aršiai kovoja Kaune...
          אני בכל זאת אאמין באהבה, אפילו אם היא מתה,
          אני אאמין באלוהים, אפילו אם הוא שותק.

Comment

Ji tol kovojo su Šančių kareivinėm, kol iš jų nieko neliko ...

Comment

Parašė Rokas
              Ir ka tu tuom norejai pasakyt, a? Mol GP kazkokius nerealius litus uzdirba/surenka ? GP yra zinomiausia Vilniaus gatve. Laisves aleja yra zinomiausia Kaune. H.Manto gatve yra zinomiausia Klaipedoj. Tai kodel GP kazkuo isskirtinis turetu but, a?
              Balbieriskis irgi turi savo zinomiausia gatve. Kodel ne ji, o kazkoks GP yra rekonstruojamas, a? Lygiai tas pats ir su Kauno pilim.

Comment

reiketu geriau formuluoti:

misija
                vizija
                tikslai
                "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

nuo nerealiu iki igyvendinamu tikslu

uzsibrezus tikslus reikia statyti uzdavinius
                  issikelus uzdavinius vykdyti veiklas
                  ivykdzius veiklas gauti kazkokius pasiekimus ir rezultatus
                  "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

Comment

tik tada butu prasminga veikla

Comment

Parašė DeSadas
                      nuo nerealiu iki igyvendinamu tikslu

uzsibrezus tikslus reikia statyti uzdavinius
                      issikelus uzdavinius vykdyti veiklas
                      ivykdzius veiklas gauti kazkokius pasiekimus ir rezultatus
                      Iš kokios čia knygos, man regis aš irgi kažką panašiaus skaičiau
                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

cia mano darbas ta daryt ir kurti tokius dalykus

Comment

Man patinka visi punktai. Well done, Mantai.

Comment

Parašė Edd
                            Balbieriskis irgi turi savo zinomiausia gatve. Kodel ne ji, o kazkoks GP yra rekonstruojamas, a? Lygiai tas pats ir su Kauno pilim.
                            Visu pirma, tai as uz tai, kad zinomiausia LT gatve atrodytu tinkamai. Bet esu pries, kad vyriausybe uzmirsta kitus.

Comment

Parašė John
                              Man patinka visi punktai. Well done, Mantai.
                              Už tai reikėtų padėkoti jerusalem, aš tik atsiunčiau

Rokai> Negi H.Manto gatvė nebuvo rekontruota, o LA irgi jau bus atnaujinta?
                              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                                Už tai reikėtų padėkoti jerusalem, aš tik atsiunčiau

Rokai> Negi H.Manto gatvė nebuvo rekontruota, o LA irgi jau bus atnaujinta?
                                Gal samatu nelyginam, nes skirtumas ( beabejo jis turi but ) bus pernelyg didelis

Beje, gal risam ta tema, a? Nes jau i sona nuo pgr. temos pjaunam

Comment

Parašė Rokas
                                  Visu pirma, tai as uz tai, kad zinomiausia LT gatve atrodytu tinkamai. Bet esu pries, kad vyriausybe uzmirsta kitus.
                                  As irgi pritariu, kad turetu vyriausybe vykdyti normalia regionine politika. Pvz, kazkokias lengvatas taikyti imonem, kurti FEZ ir pan. O del valstybiniu investiciju, tai jos tikrai skirstomos keistai - tokiems objektams kaip Prisikelimo baznycia ar Pazaislio vienuolynas tai jau tikrai turetu buti skiriami pinigai, taip pat ir Vilniaus katedrai. Kazko senos vertingos architekturos nesaugo valdzia ir tas pats visur tiek Vilniuje tiek uz jo ribu.

Comment

O kaip su GP? Savivaldybe rekonstravo ar kaip? Ir kiek kainavo?
                                    Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

Comment

Parašė ArTuRAs
                                      O kaip su GP? Savivaldybe rekonstravo ar kaip? Ir kiek kainavo?
                                      GP dar nebaige rekonstruoti, GP rekonstruojama daugiausia is valstybes biudzeto, is savivaldybes biudzeto man atrodo skiriama maza dalis. Kiek viskas kainuos nezinau, gal netoli 100 mln LT.

Comment

Eina jie n***j, 100mln...

Mantai, H.Manto rekonstrukcija? Visi pinigai buvo skirti Klaipedos savivaldybes
                                        Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

Comment

100 mln? Kažkaip daugoka, juk pirmoji dalis (su požemine aikštele!) kainavo apie 18 mln ir tai buvo Zuoko sumanymas, tad ir pinigus turėjo skirti savivaldybė.
                                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                                          X