Parašė spirit
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija 2016. Stokholmas
Collapse
X
-
Parašė dr-rox Rodyti pranešimąNa, politika Eurovizojoje yra manau viena iš jos sėkmės dalių, patys švedai sako taip:
Tik šiais metais nerekėjo to Timberlake'o leist grot - po jo visi tie eurovizijos dalyvai iš kart atrodė kaip moksleivių grupės dainų dainėlėj Plius jo nemaža grupė grojo gyvai ten. Trumpai tariant visiškai išsiskyrė lygiai. Bet bendrai kaip visas, Eurovizija yra savitai smagus reikalas
Žinoma, galėjo kokią Max Martin prodiusuojamą žvaigdę pakviesti, bet ir taip buvo gerai.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąLietuvos pasirodymas finale, kuris, greičiausiai, buvo geriausiu ir šiuolaikiškiausiu iš visų mūsų šalies bandymų gerai pasirodyti konkurse.
Youtube video
Smagu, kad bent vienas atlikėjas stengiasi tobulėti ir kelti kertelę Lietuvos muzikos industrijoje aukščiau kvaksinčių pupyčių lygio.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimą
http://www.eurovision.tv/page/results
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąPavyzdžiui, po 2013 m. "Eurovizijos" Malmės miesto biudžetą papildė keli milijardai.
Comment
-
Parašė bato_usai Rodyti pranešimąMilijardai?.. Gal yra kokių analizių ar kažko tokio, nes sunkoka patikėti iš kur susirinko tokie pinigai...
Comment
-
Nesu prieš Ukrainą, bet daina nebuvo verta. Mūsų kompanija (10 asmenų) negalėjo prisiminti tos dainos, kai paskelbė laimėtoją. Pergalę lėmė politika.. IR tai mane pradeda erzinti. Aš palaikau šią šalį, kalbant apie konfliktą, bet Ukraina negalės laimėti kasmet, kol nebus išsispęstą problema su rusija. Kažkaip..norėtųsi, kad konkursas būtų skaidresnis. Lietuvis pasirodė puikiai, rezultatas buvo seniai laukiamas. Gaila, dėl latvių. Panašu, kad jų "gabalas" mūsų tautai liko: socialiniame tinkle labai dažnai matau pasidalinimus jų pasirodymo.
Comment
-
Parašė Haski Rodyti pranešimąTeep, įdomiai Visgi džiaugiuos, kad ne Rusija, būtų labai nemalonu girdėt ir matyt ištisus metus, kad Eurovizija Maskvoje bus ar dar kur nors.
Comment
-
Parašė evaldinas Rodyti pranešimąNesu prieš Ukrainą, bet daina nebuvo verta. Mūsų kompanija (10 asmenų) negalėjo prisiminti tos dainos, kai paskelbė laimėtoją. Pergalę lėmė politika.. IR tai mane pradeda erzinti. Aš palaikau šią šalį, kalbant apie konfliktą, bet Ukraina negalės laimėti kasmet, kol nebus išsispęstą problema su rusija. Kažkaip..norėtųsi, kad konkursas būtų skaidresnis. Lietuvis pasirodė puikiai, rezultatas buvo seniai laukiamas. Gaila, dėl latvių. Panašu, kad jų "gabalas" mūsų tautai liko: socialiniame tinkle labai dažnai matau pasidalinimus jų pasirodymo.
Comment
-
Parašė evaldinas Rodyti pranešimąNesu prieš Ukrainą, bet daina nebuvo verta. Mūsų kompanija (10 asmenų) negalėjo prisiminti tos dainos, kai paskelbė laimėtoją. Pergalę lėmė politika.. IR tai mane pradeda erzinti. Aš palaikau šią šalį, kalbant apie konfliktą, bet Ukraina negalės laimėti kasmet, kol nebus išsispęstą problema su rusija. Kažkaip..norėtųsi, kad konkursas būtų skaidresnis. Lietuvis pasirodė puikiai, rezultatas buvo seniai laukiamas. Gaila, dėl latvių. Panašu, kad jų "gabalas" mūsų tautai liko: socialiniame tinkle labai dažnai matau pasidalinimus jų pasirodymo.
Vyksta karas su Rusija, o tai savaime viską politizuoja. Nebūtų karo, nebūtų ir tos politikos tiek daug visur. Čia daug smegenų nereikia tą suprasti.
Comment
-
Parašė 10.000 Rodyti pranešimąIš interneto platybių:
Kaip atrodytų 2016-ųjų rezultatai, su 1975-2015 galiojusia balsavimo tvarka
Skliaustuose - vietos pokytis, lyginant su ta, kurią užėmė
1 Australia 320 (+1)
2 Ukraine 279 (-1)
3 Russia 240 (0)
4 Bulgaria 182 (0)
5 France 166 (+1)
6 Sweden 158 (-1)
7 Armenia 141 (0)
8 Lithuania 102 (+1)
9 Belgium 89 (+1)
10 The Netherlands 76 (+1)
11 Latvia 75 (+4)
12 Italy 69 (+4)
13 Austria 68 (0)
14 Serbia 61 (+4)
15 Hungary 60 (+4)
16 Azerbaijan 55 (+1)
17 Georgia 55 (+3)
18 Cyprus 53 (+3)
19 Poland 49 (-11)
20 Spain 34 (+2)
21 United Kingdom 27 (+3)
22 Israel 27 (-8)
23 Croatia 23 (0)
24 Malta 18 (-12)
25 Germany 8 (+1)
26 Czech Republic 1 (-1)
Comment
-
Parašė Globalus Rodyti pranešimąŠtai taip ir turėjo būti. Apiplešė australus vidury dienos(nakties)
Idiotizmas.
Balsavimo tvarka nepasikeitė. Pasikeitė tik balsų paskelbimo tvarka. Bet rezultatas nuo to negali pasikeisti.Paskutinis taisė oranger; 2016.05.16, 02:09.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąAha, švedai apiplėšė australus...
Idiotizmas.
Comment
Comment