Parašė Eisinas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija 2016. Stokholmas
Collapse
X
-
Man atrodo, pirmi metai kaip šalis-nugalėtoja nelaimėjo nei pagal žiūrovų nei pagal komisijos balsus. O lietuvių komisija šiemet ir vėl šaunuoliai - rusams skyrė 25 (t.y. paskutinę) vietą. Tik kažkaip keista, kad niekur jokios isterijos nesigirdi - pernai tai čia ohoho kas darėsi, ir tai ta Rusija buvo ne paskutinė, o 20-a.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąMane tai labiausiai nustebino ne nugalėtojai ar top 3. Mane labiausiai nustebino Bulgarija, Lenkija, Armėnija, kurios aplenkė Lietuvą. Jau kam kam, bet šioms šalims tikrai neprognozavau aukštų vietų.
Armėnija tikriausiai galėjo užimti ir dar geresnę vietą, bet finalinis pasirodymas nebuvo pats geriausias iš visų, taigi kažkiek nublanko.
Lenko daina buvo labai, labai skirtinga nuo kitų dalyvių, kažką panašesnio turėjo Švedija, tačiau bent jau man rodant pakartojimus jo daina iš karto nublankdavo tik pasibaigus ištraukai.
Bulgarijos pasirodymas vėlgi buvo įsimenamas, nors asmeniškai antroji priedainio dalis nelabai derėjo su pagrindiniu tekstu(vokališkai), tačiau tai buvo gerai euroviziškai apgalvotas pasirodymas, gerai pasirinkti įsimenami kostiumai, galiausiai kažkiek prisidėjo ir dainos mintis(oficialiai pristatyti autoriai).
Comment
-
Parašė bato_usai Rodyti pranešimąŽiūrovų balsai Lietuvai(96):
San Marinas - 8
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąManau, kad tam tikrą dalį daro juodosios technologijos, pvz.: balsų pirkimas. Putka tuo suinteresuotas. Taip pat daro įtaką visur brukama mintis, kad rusas laimės.
Parašė Globalus Rodyti pranešimąAustralijos pasirodymas per pusfinalį buvo daug geresnis, deja.
Laimėtojas bus RussiaParašė Globalus Rodyti pranešimąNebalsuosiu už rusus, laimės ir be mano pagalbos.
Comment
-
D. Montvydas savo rezultatą pagerino per 5 vietas, tai dar reikės bent dviejų kartų, kad užimtų pirmą vietą . Sutikčiau, kad nereikia tų masinių atrankų, kuriose vyrauja žali ir mikčiojantys atlikėjai, o reikia padėti geriau pasiruošti tam, kuris jau turi patirties. Kiek girdėjau, pinigų atlikėjui nebuvo per daug. Tai investavus ne tik į gerą dainą, bet ir į papildomą atlikėjo pasirengimą/šou/reklamą, galima būtų išspausti iš jo dar daugiau. Manau, kad aukštesnes vietas užimančios šalys gerokai rimčiau investuoja į savo pasirodymus.
Comment
-
Parašė 10.000 Rodyti pranešimąMan atrodo, pirmi metai kaip šalis-nugalėtoja nelaimėjo nei pagal žiūrovų nei pagal komisijos balsus. O lietuvių komisija šiemet ir vėl šaunuoliai - rusams skyrė 25 (t.y. paskutinę) vietą. Tik kažkaip keista, kad niekur jokios isterijos nesigirdi - pernai tai čia ohoho kas darėsi, ir tai ta Rusija buvo ne paskutinė, o 20-a.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąDar yra GJan, kuri laikoma neeiline, bet Eurovizija jos irgi visai nedomina .
Comment
-
Norėčiau ir aš pareikšt savo nuomonę apie šių metų Euroviziją. Ji bus kiek keista ir ne visiems patiks.
Nusivyliau ukrainietės pergale. Eurovizija vėl tapo politinio gailesčio konkursu. Galėjo ir lietuviai nusiųst Smilgevičiūtę, kad ji paraudotų prieš visą Europą kaip mus vežė į Sibirą, tas pats būtų. Nieko neturiu prieš Ukrainą, tačiau daina per sunki ir neįsimenanti. Mano nuomone ji net TOP5 neverta. Nuraminant aistras pasakysiu kad ir ruso daina nelabai patiko. Toje vietoje kur atsidūrė gal ir verta būti, bet ne aukščiau.
Nustebino vengro žema vieta. Tikėjaus kad niekur tarp favoritų neminimas Freddie taps tamsiuoju arkliuku. Klydau... O daina mano asmenine nuomone tikrai verta būti tarp penkių geriausių.
Lenkui taip pat prognozavau panašią vietą kokią jis užėmė. Nustebino tai kad komisijos vertinime jis liko priešpaskutinis. Įdomu, kas lėmė tokį prastą rezultatą?
Latvija ir Azerbaidžanas taip pat buvo verti dešimtuko, o Malta ir Armėnija- ne.
Montvydas taip pat turėjo būt 2-3 vietom aukščiau. Bet gal čia veikia patriotizmas
Britai ir airiai galėtų savo atskirą konkursą rengt. Vėl nusiųstos per daug britiškos dainos, kurios Europos, savaime suprantama, nežavi.
Ir aišku politika- dalykas, kuris mane ypač supykdė šioje Eurovizijoje. Apie Ukrainą jau kalbėjau, bet mane supykdė kiti faktai. Lietuvos, Latvijos, Estijos ir Ukrainos komisijos neskyrė Rusijai nė vieno balo, kai Ukrainos žiūrovai skyrė 12(!), o Lietuvos- 8 balus. Rusijos komisijos ir žiūrovų vertinimas Ukrainai taip pat kardinaliai skyrėsi(atitinkamai 0 ir 10 balų). Puikų apolitiškumo pavyzdį visai Rytų Europai parodė baltarusiai, Lietuvai skyrę 10, o Rusijai "tik" 8 balus. Gruzija taip pat "užmiršo" lietuvius jiems skyrę "tik" 5 balus.
Vienu žodžiu, šiais metais Eurovizija būtų nuvylus, jei ne Montvydo 9 vieta. Nuostabus rezultatus, su kuriuo sveikinu visus!
Comment
-
Parašė Elis Rodyti pranešimąNusivyliau ukrainietės pergale. Eurovizija vėl tapo politinio gailesčio konkursu. Galėjo ir lietuviai nusiųst Smilgevičiūtę, kad ji paraudotų prieš visą Europą kaip mus vežė į Sibirą, tas pats būtų. Nieko neturiu prieš Ukrainą, tačiau daina per sunki ir neįsimenanti. Mano nuomone ji net TOP5 neverta.!
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąTai Tavo asmeninė nuomonė. Mano ir daugelio Europos žmonių nuomone, ji verta laimėjimo. Mano asmenine nuomone, daina net labai įsimintina. Laimi tas, kas turi laimėti, o ne "turėjo".
Comment
-
Parašė Elis Rodyti pranešimąNorėčiau ir aš pareikšt savo nuomonę apie šių metų Euroviziją. Ji bus kiek keista ir ne visiems patiks.
Nusivyliau ukrainietės pergale. Eurovizija vėl tapo politinio gailesčio konkursu. Galėjo ir lietuviai nusiųst Smilgevičiūtę, kad ji paraudotų prieš visą Europą kaip mus vežė į Sibirą, tas pats būtų. Nieko neturiu prieš Ukrainą, tačiau daina per sunki ir neįsimenanti. Mano nuomone ji net TOP5 neverta. Nuraminant aistras pasakysiu kad ir ruso daina nelabai patiko. Toje vietoje kur atsidūrė gal ir verta būti, bet ne aukščiau.
Nustebino vengro žema vieta. Tikėjaus kad niekur tarp favoritų neminimas Freddie taps tamsiuoju arkliuku. Klydau... O daina mano asmenine nuomone tikrai verta būti tarp penkių geriausių.
Lenkui taip pat prognozavau panašią vietą kokią jis užėmė. Nustebino tai kad komisijos vertinime jis liko priešpaskutinis. Įdomu, kas lėmė tokį prastą rezultatą?
Latvija ir Azerbaidžanas taip pat buvo verti dešimtuko, o Malta ir Armėnija- ne.
Montvydas taip pat turėjo būt 2-3 vietom aukščiau. Bet gal čia veikia patriotizmas
Britai ir airiai galėtų savo atskirą konkursą rengt. Vėl nusiųstos per daug britiškos dainos, kurios Europos, savaime suprantama, nežavi.
Ir aišku politika- dalykas, kuris mane ypač supykdė šioje Eurovizijoje. Apie Ukrainą jau kalbėjau, bet mane supykdė kiti faktai. Lietuvos, Latvijos, Estijos ir Ukrainos komisijos neskyrė Rusijai nė vieno balo, kai Ukrainos žiūrovai skyrė 12(!), o Lietuvos- 8 balus. Rusijos komisijos ir žiūrovų vertinimas Ukrainai taip pat kardinaliai skyrėsi(atitinkamai 0 ir 10 balų). Puikų apolitiškumo pavyzdį visai Rytų Europai parodė baltarusiai, Lietuvai skyrę 10, o Rusijai "tik" 8 balus. Gruzija taip pat "užmiršo" lietuvius jiems skyrę "tik" 5 balus.
Vienu žodžiu, šiais metais Eurovizija būtų nuvylus, jei ne Montvydo 9 vieta. Nuostabus rezultatus, su kuriuo sveikinu visus!
O dėl politikos viskas natūralu, matyt dar nemažai Europoje žmonių, kurie negali užsimerkti prieš brutalią agresiją. Šiaip, Rusija jau prieš 2 metus turėjo būti pašalinta iš šio konkurso.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąUkraina visą laiką buvo tarp konkurso favoritų. Tad jokios sensacijos čia nėra
O dėl politikos viskas natūralu, matyt dar nemažai Europoje žmonių, kurie negali užsimerkti prieš brutalią agresiją. Šiaip, Rusija jau prieš 2 metus turėjo būti pašalinta iš šio konkurso.
O ta agresija dar ne tokia brutali(tiktais maldauju nesupyk už šiuos žodžius) kad Rusiją reiktų izoliuot nuo Europos kaip Jugoslaviją 1992-1994 m.
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąBūkim biedni, bet teisingi, Ukraina minima tarp favoritų ir buvo dėl politikos...
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąJei daina būtų įsimenama, tai aš melodiją gal ir dabar prisiminčiau. Bet to nėra, nes aš melodiją pamiršau dar neprasidėjus sekančiai dainai Na bet čia kaip kam.
Comment
-
Parašė Elis Rodyti pranešimąNe sensacija, nes kaip jau sakiau Eurovizija visiem tapo žinoma kaip gailesčio konkursas.
O ta agresija dar ne tokia brutali...
http://memorybook.org.ua/index1.htm
Comment
Comment