Na tada būtų galima teigt kad pasirodymas galėjo padaryti meškos paslaugą dainai. Kitąvertus, aš kaip tik pirmą kart ją ir išgirdau per pusfinalį ir jau man tada daina padarė įspūdį. Beje, ji vos pateko į finalą - savo pusfinalyje liko 10-a.
Taip, būtent pasirodymas, sprendžiant iš komentarų po pirmų repeticijų, daug kam ir nepatiko. Tokiai dainai pristatyti nereikėjo keistų kostiumų.
Na, politika Eurovizojoje yra manau viena iš jos sėkmės dalių, patys švedai sako taip:
Tik šiais metais nerekėjo to Timberlake'o leist grot - po jo visi tie eurovizijos dalyvai iš kart atrodė kaip moksleivių grupės dainų dainėlėj Plius jo nemaža grupė grojo gyvai ten. Trumpai tariant visiškai išsiskyrė lygiai. Bet bendrai kaip visas, Eurovizija yra savitai smagus reikalas
Justin Timberlake pasirodymas buvo savita Švedijos muzikos industrijos pristatymo pabaiga. Naujos dainos kūrėjai yra švedai, o ir pačiam atlikėjui gera reklama. Win-win.
Žinoma, galėjo kokią Max Martin prodiusuojamą žvaigdę pakviesti, bet ir taip buvo gerai.
Smagu, kad bent vienas atlikėjas stengiasi tobulėti ir kelti kertelę Lietuvos muzikos industrijoje aukščiau kvaksinčių pupyčių lygio.
Mane tai stebina Aistė Pilvelytė. Šitiek metų bando, bet dainos tragiškos, angliškas tarimas siaubingas (tą šiemet pareiškė atvirai ir du užsienio vertintojai). O per šiemetinį pasirodymą pasibaisėjau. Kai susiėdė su tokia pačia užsispyrusia ožka D.Ibelhauptaite, tai išvis pavirto į kažkokią pagiežingą asmenybę. Šiemetinis jos pasirodymas perpintas kažkokios neapykantos ir turbūt nusivylimo, kad šitiek metų niekaip nepavyksta laimėti. Gal reikia turėti ir savigarbos.
Daugiausia komercinės sėkmės, kol kas, sulaukusi šių metų konkurso daina yra Švedijos. Daina geriausiai įvertinta Spotify, iTunes ir kai kurių šalių topuose.
Milijardai?.. Gal yra kokių analizių ar kažko tokio, nes sunkoka patikėti iš kur susirinko tokie pinigai...
Buvo straipsnis švedų kalba apie "Eurovizijos" naudą miesto ekonomikai. Iš tiesų, prekių ir paslaugų vartojimas buvo ženkliai padidėjęs dėl turistų (įsk. personalą, žurnalistus) antplūdžio.
Nesu prieš Ukrainą, bet daina nebuvo verta. Mūsų kompanija (10 asmenų) negalėjo prisiminti tos dainos, kai paskelbė laimėtoją. Pergalę lėmė politika.. IR tai mane pradeda erzinti. Aš palaikau šią šalį, kalbant apie konfliktą, bet Ukraina negalės laimėti kasmet, kol nebus išsispęstą problema su rusija. Kažkaip..norėtųsi, kad konkursas būtų skaidresnis. Lietuvis pasirodė puikiai, rezultatas buvo seniai laukiamas. Gaila, dėl latvių. Panašu, kad jų "gabalas" mūsų tautai liko: socialiniame tinkle labai dažnai matau pasidalinimus jų pasirodymo.
Teep, įdomiai Visgi džiaugiuos, kad ne Rusija, būtų labai nemalonu girdėt ir matyt ištisus metus, kad Eurovizija Maskvoje bus ar dar kur nors.
Vis dėlto, Rusija išstenėtų neblogą šou. Dabar neaišku, kaip EBU organizuos kitų metų konkursą. Geriausias variantas buvo Australijos pergalė. Tuomet australų TV transliuotojas pasiriniktų betkurios Europos šalies transliuotoją ir drauge organizuotų festivalį. Greičiausiai, būtų pasirinktas Londonas.
Nesu prieš Ukrainą, bet daina nebuvo verta. Mūsų kompanija (10 asmenų) negalėjo prisiminti tos dainos, kai paskelbė laimėtoją. Pergalę lėmė politika.. IR tai mane pradeda erzinti. Aš palaikau šią šalį, kalbant apie konfliktą, bet Ukraina negalės laimėti kasmet, kol nebus išsispęstą problema su rusija. Kažkaip..norėtųsi, kad konkursas būtų skaidresnis. Lietuvis pasirodė puikiai, rezultatas buvo seniai laukiamas. Gaila, dėl latvių. Panašu, kad jų "gabalas" mūsų tautai liko: socialiniame tinkle labai dažnai matau pasidalinimus jų pasirodymo.
Nu čia toks įdomus požiūris. Jeigu laimi Ukraina - tai čia tikrai politika. Būtų laimėjus Australija - tai čia politikos nebūtų? Man jų daina visiškai nepatiko. Galėtume nesunkiai išvartyt, kad visi balsavo už ją, nes tai naujokai ir norisi parodyti solidarumą.
"Problema su Rusija..."
Vyksta karas su Rusija, o tai savaime viską politizuoja. Nebūtų karo, nebūtų ir tos politikos tiek daug visur. Čia daug smegenų nereikia tą suprasti.
Štai taip ir turėjo būti. Apiplešė australus vidury dienos(nakties)
Aha, švedai apiplėšė australus...
Idiotizmas.
Balsavimo tvarka nepasikeitė. Pasikeitė tik balsų paskelbimo tvarka. Bet rezultatas nuo to negali pasikeisti.
Atvirkščiai, švedai ir EBU buvo suinteresuoti Australijos pergale ir prieš finalą tai buvo gana akivaizdu. Ukraina buvo minima tarp favoritų, bet tik tarp kitko. Nuomonė, kad Australijos atstovė gali tapti konkurso nugalėtoja labiau vyravo Vakaruose. Tačiau Ukrainos, Rusijos ir Lenkijos trijulė dar kartą įrodė, kam priklauso žiūrovų balsai.
Comment