Parašė pjero
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Architektai prieš. nearchitektus
Collapse
X
-
Parašė techMan turi patikt, kaip atrodys. Jei jis tuos kambarius padarys apvalius. Man nepatiks. Aš jam pasakau, kaip maždaug aš noriu matyt, o jo reikalas, ką jis sumastys ir kaip tai atliks.
gal proceso metu viskas pasikeis, net ir tavo supratimas apie kambarius...
Comment
-
Parašė pjerotaigi lietuviams nereikia, lietuvis visu galu meistras, zino kaip brange bulve ishauginti, kurios nereikia, zino kaip namus statyti, zino kaip miestu raida numatyti.visu galu meistras ir ishlavinto skonio gurmanas.
teisingai,
kolkas reikia minimaliai, bet kai kurie eiliniai jau bręsta...
Comment
-
manau tai ne lietuvybe kalta
tai paprasciausiai tokia zmogaus prigimtis
Parašė pjerotaigi lietuviams nereikia, lietuvis visu galu meistras, zino kaip brange bulve ishauginti, kurios nereikia, zino kaip namus statyti, zino kaip miestu raida numatyti.visu galu meistras ir ishlavinto skonio gurmanas.
Comment
-
Parašė walltschiceiliniams piliečiams patinka 2000lt už kvadratą, o ar architektūra patinka ar ne jie jau nebegalvoja
Comment
-
Parašė walltschiciš kur tu žinai, ką jis padarys ir kas tau nepatiks
gal proceso metu viskas pasikeis, net ir tavo supratimas apie kambarius...
Comment
-
mes neprate, kad kazkas uz mus gali daugiau ismanyti, kad gali tau padeti, kad esa labiau kompetingesnis... zinom, kad sirdies operacijos neatliksim, bet stai nama tai pastatysim... taip anksciau savo rankomis vyras pasistaydavo sau ir savo seimai nama, bet juk dar taip neseniai zmogelis pats gydesi ir savo ligas ar krauja nuleisdamas, ar zoleliu arbata gerdamas...
tad gerbkime kito darba, mielieji.
Comment
-
Parašė Moskmes neprate, kad kazkas uz mus gali daugiau ismanyti, kad gali tau padeti, kad esa labiau kompetingesnis... zinom, kad sirdies operacijos neatliksim, bet stai nama tai pastatysim... taip anksciau savo rankomis vyras pasistaydavo sau ir savo seimai nama, bet juk dar taip neseniai zmogelis pats gydesi ir savo ligas ar krauja nuleisdamas, ar zoleliu arbata gerdamas...
tad gerbkime kito darba, mielieji.
Comment
-
zinai, kaip reikia gerai dirbti architekto darba? ogi susipazinti su tavimi, su tavo seima, iprociais, poreikiais, suzinoti koks jusu dienos ritmas ir t.t. ir pan. o po to projektuoti ir ne uz 4 tukst. ir ne per menesi.
Parašė techPagal jus, aš pasakau, kad man reik namo ir architektas padaro pagal save kažkokį namą, kuris man visiškai ne prie širdies, bet aš nebaigęs architektūros ir negaliu sakyti, kad tai yra negražu.
Comment
-
jei klausimas ar as leisciau kitam architektui suprojektuoti man gyv. nama tai atsakymas taip, nes geras architektas suprojektuos, kad tau patiktu 100 proc.
Parašė syleO tu leistum aukštesnio išsilavinimo architektui pastatyti tau tokį namą kuris tau nepatiktų, nors jis sakytų kad tai gražiausias statinys pasaulyje?
Comment
-
Parašė syleO tu leistum aukštesnio išsilavinimo architektui pastatyti tau tokį namą kuris tau nepatiktų, nors jis sakytų kad tai gražiausias statinys pasaulyje?
kas jus ce pezat?.......s.m.
www.a2sm.lt
Comment
Comment