Parašė pjero
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Architektai prieš. nearchitektus
Collapse
X
-
visada buna isimciu yra pasaulinio garso meistru ir visiskai nesimokiusiu architekturos...
skonis yra lavinamas
o grozis, kaip minejau subjektuvu.
Parašė syleNori pasakyti, kad tik architektai supranta tikrajį grožį? O jei 8 metus nesimokiai architektūros esi visiškai bukas ir tik kiti turi teise nurodinėti kas gražu?
Comment
-
O kodėl gerbiami mielieji architektai, tokie kaip mosk, patys nedalyvavo LA architektūriniame konkurse, gal čia Jums per žemas lygis?
Beto, kaip suprantu, Jūs gyvenate LR. Tai argi labai sunku sėsti į savo Mersą ir atvažiuoti ligi Kauno ir viską apžiūrėt, nelaukiant kol paprasti žmonės atsiųs nuotraukas.
Comment
-
Parašė MantazIš bendro išprusimo žinau, kad apendicitą pjauna, kad žmogus liktų gyvas, o kanalus valo, kad neskaudėtų danties. Kur gi čia grožis? Apie ką mes šnekame? Nuo kada žinios kaip suprojektuoti statinį siejasi su "geresniu" grožio supratimu?
statinys turi netik stovėti ir nesugriūti (tam tikrai nereikia architekto)
Comment
-
Parašė Moskvisada buna isimciu yra pasaulinio garso meistru ir visiskai nesimokiusiu architekturos...
skonis yra lavinamas
o grozis, kaip minejau subjektuvu.
, o nuo skonio ir priklauso kas kam gražu
Comment
-
Parašė techwalltschic: Nukrypot nuo temos. Manęs daktaras klausia, ar norėčiau narkozės, ar užšaldymo. Aš jam tai pasakau, o kaip operuos, tai jau jo reikalas.
Mes nesakom, kad man nepatinka KAIP tu tai padarysi, mes sakom, kad nepatinka KAIP ATRODYS.
atėjai pas architektą, pasakiai: noriu dviejų aukštų, trijų kambarių.. o toliau pasitikėk jau jo profesionalumu, nepasitiki? (tai gal eini pas halturščikus)
Comment
-
oi koks tu mielas...
mosk butent siam konkursui neturejo pajegios komandos ir pats nuo darbu nulinkes...
nes yra du skirtigi dalykai: yra darbas ir yra idejinis konkursas
o mano "mersas" seniai metalolome stovi
Parašė SkeiTeriSO kodėl gerbiami mielieji architektai, tokie kaip mosk, patys nedalyvavo LA architektūriniame konkurse, gal čia Jums per žemas lygis?
Beto, kaip suprantu, Jūs gyvenate LR. Tai argi labai sunku sėsti į savo Mersą ir atvažiuoti ligi Kauno ir viską apžiūrėt, nelaukiant kol paprasti žmonės atsiųs nuotraukas.
Comment
-
Parašė walltschicteisingai:
atėjai pas architektą, pasakiai: noriu dviejų aukštų, trijų kambarių.. o toliau pasitikėk jau jo profesionalumu, nepasitiki? (tai gal eini pas halturščikus)
Man turi patikt, kaip atrodys. Jei jis tuos kambarius padarys apvalius. Man nepatiks. Aš jam pasakau, kaip maždaug aš noriu matyt, o jo reikalas, ką jis sumastys ir kaip tai atliks.
Comment
Comment