kur rasti simcity 4 rush hour Save game failų? tai yra, kas nors jau yra sukūręs, išsaugojęs,. o aš atsisiunčiu ir toliau žaidžiu? niekaip nerandu
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
SimCity
Collapse
X
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimą
Parašė simcitis Rodyti pranešimąkur rasti simcity 4 rush hour Save game failų? tai yra, kas nors jau yra sukūręs, išsaugojęs,. o aš atsisiunčiu ir toliau žaidžiu? niekaip nerandu
Comment
-
o kam tau tą komerciją nešdinti? kur dirbs žmonės?
beje, ar jau pasiekei 100 tūkst gyventojų?
išnešdinai pramonę?
ir beje, kam tokiam pakankamai nedideliam mieste tiek brangių VT? ar ten jau taip gatvės neprotingai suprojektuotos, kad kamščiuose miestas dūsta ar šiaip nėra kur pinigų dėti?
kaip laikai ekologiją?
ir kur foto?
Comment
-
Parašė edvva Rodyti pranešimąo kam tau tą komerciją nešdinti? kur dirbs žmonės?
beje, ar jau pasiekei 100 tūkst gyventojų?
išnešdinai pramonę?
ir beje, kam tokiam pakankamai nedideliam mieste tiek brangių VT? ar ten jau taip gatvės neprotingai suprojektuotos, kad kamščiuose miestas dūsta ar šiaip nėra kur pinigų dėti?
kaip laikai ekologiją?
ir kur foto?
Kai ekologija? Nestatau terčiančių elektrinių, tik atsinaujinančių šaltinių (saulės ir vėjo).Paskutinis taisė Pilaitis; 2012.12.30, 19:55.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTai gal ne simtropolyje yra tas modas?
Comment
-
As tai va neseniai didziausioje zonoje pastaciau 18mln gyventoju turinti miesta, jokiu cheatu, kurie padidintu gyventoju skaiciu, visi Maxis pastatu originalus numeriai. Bet naudojau Max Out moda, kuris dave R$ 12k demand, ir su programa pakeiciau 2x1 lot'a darba is 10 i 65k. Kiek zinau, kad ir taip darant dar niekas nera pasieke tokiu skaiciu. Simtropolyje susilaukiau labai daug demesio del 12mln gyventoju turincio miesto, kuri pastaciau per valanda, taip pat buvo ir kritikos, kiti sapaliojo, kad naudojau kitus modus, nors istiesu naudojau tuos kuriuos ir isvardijau.
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąAha. Nemanau, kad tas kvadratas tiek sutalpintu. Norime nuotraukų! Koks VT yra?
as poto apskaiciavau savo 18.1 mln miesta
issilgai tilpo 52 namai tas pats ir skersai ir vidutiniskai name gyveno po 6300 gyventoju, elementaru.
Miesto su 18mln foto neturiu, o forume modai istrynes, kadangi miestas buvau pavadines N-word, bet yra foto su 12mln population. Imesiu foto.
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąBet ačiū už nuotraukas. A, koks VT yra? Autobusai, metro?
Edit: Sitame mieste 12mln yra visos istaigos, turejau omenyje 18 mln miesta.
Esu paskaiciaves, kad max galima pasiekti 21.5 mln gyventoju, kadanors tai padarysiuPaskutinis taisė Lopoloip; 2013.01.21, 22:17.
Comment
Comment