Ne siek tiek o ziauriai per lengvas. Sim city 4 kol kas geriausias. As pats zaidziu ji vis dar
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
SimCity
Collapse
X
-
Parašė NoClip Rodyti pranešimąAtvaizdas
Chebra kaip tuos melinus panaikint kokia programa naudoti kur kelti failus as tai viska i plugin folderi keliu ka daryt gal kokia nuoruda numesit kur paaiskinta ar da kanors patarkit ka daryt ?
2. Žodis "melinus" rašomas "mėlynus".
3. Trūksta kablelių tamstelės tekste.
4. Sėkmėswww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
sveiki, ar dar yra žaidžiančių šį žaidimą?Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
ir kaip sekasi? aš niekaip neįlipu į teigiamą balansą ;/ per metus daugiu prarandu nei gaunuBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Na esu žaidęs nemažai savu laiku.. Tai neigiamas balansas manau yra pradedančiojo bėda.. esmė perprasti žaidimą.. visų pirma pereik visus simcity tutorial, ten gerai paaiškina principus..
O jei ėjai ir nesigauna, tai atkreipk dėmesį kas sudaro didžiausias išlaidas, ir stenkis jas apriboti.. Dažniausiai pastatai tokie kaip mokyklos, ligoninės suvalgo nemažai pinigų, tad kai pastatai tik naują pastatą, reikia jo finansavimą sumažinti iki tiek kiek jis turi klientų (pvz ligoninė pacientų).. ir stebėti vis tuos pastatus, kol finansavimo pradeda trūkti, tada jį po truputi didini (taip pat ir streikai tai praneša). kitas dalykas yra http://www.simtropolis.com/forum/fil...y/1-simcity-4/ čia yra krūva prikurta visokio gėrio simcity žaidimui, pasidomėk
Comment
-
Šiek tiek vaizdų iš mano regiono. Visi miestai pilnai funkcionuojantys, jokios su finansais (ar kitaip padedantys) modifikacijos nenaudotos išskyrus tai, kad šiukšles meta lauk pro pasaulio kraštą (mokėti vis tiek reikia).
Paprastai nedėčiau, bet manau kad tai nėra visiškai standartiniai miestai (bent šiame forume), tad galbūt kas nors gaus iš jų įkvėpimo
1/2
Paskutinis taisė [unique]y1k3s; 2011.11.20, 16:24.
Comment
-
-
Prie to paties, sisteminiai reikalavimai:
Procesorius:
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ arba geresnis
Intel Core 2 Duo Processor 2.0GHz arba geresnis
Operacinė sistema (OS):
Windows XP
Windows Vista
Windows 7
RAM:
1.5GB (Windows XP)
2GB (Windows Vista / Windows 7)
2GB (built-in graphical chipset)
Vaizdo korta:
ATI X1800 arba geresnė
nVidia 7800 arba geresnė
Intel 4100 Integrated Graphics arba geresnė
DVD-ROM:
8x arba geresnė
Spėju, kad kūrėjai tik nervus ramina, nes vis gi EA..
Comment
Comment