Kitu metu sausi-kova.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
SimCity
Collapse
X
-
Kitu metu sausi-kova.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
-
http://www.simcity.lt
Kazkoks naujas projektas. Tikėkimes susiję su Simcity ir kad greit atsidarys. Ech, norėtųsi lietuviško tinklapio.
Iš vienos pusės geriau daryti universalesnį, kad ne tik simcity žaidėjai ghalėtų ten diskutuoti ir rasti ko nors naudingo.
Reikėjo geriau kurti www.simtropolis.ltPaskutinis taisė simcitis; 2008.07.31, 16:32.
Comment
-
Gal žinot, kur simtropolyje galima rast betonines krantines, kaip čia?Paskutinis taisė Aukštaitis; 2008.08.05, 19:16.
Comment
-
Parašė Aukštaitis Rodyti pranešimąGal žinot, kur simtropolyje galima rast betonines krantines, kaip čia?„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimąYra šitoj temoj kažkur nuoroda
Comment
-
Tai va, kažkur prieš pora dienų prisiminiau Simcity 4, parsisiunčiau, įsiinstalinau, iš simtropolio parsisiunčiau nemažai papildinių ir pradėjau:
Šios dienos rezultatai:
Miesto pavadinimas: Forester
Gyventojų skaičius: 900 000
1. Miesto centras, įsikuręs prie įlankos esančiame pusiasalyje
2. Miesto IV-asis mikrorajonas. Pastačius šį mikrorajoną, miesto gyventojų skaičius pasiekė 150 000, todėl nusprendžiau, kad pats laikas mieste įdiegti dar vieną transporto rūsį - tramvajų. Taip pat matosi seni geri, tik renovuoti tarybiniai kombiblokai arba "chruščiovkės"
3. Miesto VI-asis mikrorajonas. Apačioje matosi tramvajų depas
4. Autobusas V-ajame mikrorajone. Taip, jums tikrai nesivaidena, tai tikrai senas geras Ikarus-293...
5. Ir Ikarus-260
6.Šiauriniame pramonės rajone įsikūręs autobusų parkas, krovininių vagonų bei riedmenų depas bei jų remonto bazė, prekių stotis
7. Senamiestis
8. Ir pabaigai - X-asis mikrorajonas, tipinis komunizmo statybų pavyzdys
Šiu metu miestas yra pilnai užbaigtas, yra 17-a gyvenamųjų mikrorajonų, 4-os geležinkelio stotys, 14 km. ilgio metropoliteno linija ir 26 km. tramvajų linijųPaskutinis taisė Kosovo; 2009.07.13, 17:45."I killed the Bank" - Andrew Jackson
Comment
-
sveiki. aš ankščiau žaidžiau šitą žaidimą, bet jau viską pamiršau. Tai va kai pradedi viską šviežiame regione, ir kuri pirmąjį miestą, jame reikia kurti iškaarto ir pramonę ir miestą ir komerciją? nes čia matau naujame mieste kuriate tik miestą, be komercijos ir gamyklų. Kaip reikia tai daryti?
o čia mano naujas Klaipėdos regionas
[/IMG]Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąTas SimCity 4 geras buvo. Dbr žaidžiu SimCity societies, bet jis man per 1-3 savaites jau nusibodo. O va SC4 reikės matau vėl susiinstaliuoti Niekad neatsibos jis, legenda šis žaidimas. Tik man keista, kaip jo dar neištobulina į dar realesnį, dar įdomesnį....Paskutinis taisė Kosovo; 2009.07.10, 21:43."I killed the Bank" - Andrew Jackson
Comment
-
Parašė Kosovo Rodyti pranešimąNes ne maxis societies kūrė, todėl societies gaidys ir gavoswww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Chixx Rodyti pranešimąsveiki. aš ankščiau žaidžiau šitą žaidimą, bet jau viską pamiršau. Tai va kai pradedi viską šviežiame regione, ir kuri pirmąjį miestą, jame reikia kurti iškaarto ir pramonę ir miestą ir komerciją? nes čia matau naujame mieste kuriate tik miestą, be komercijos ir gamyklų. Kaip reikia tai daryti?
o čia mano naujas Klaipėdos regionas
Atvaizdas
]Atvaizdas
[/URL]
Parašė amiko Rodyti pranešimąOoo, kokie ponaičio žargonai. Gal su kažkuo iš kalėjimo bendrauji?"I killed the Bank" - Andrew Jackson
Comment
-
Parašė Kosovo Rodyti pranešimąGaidys - visai lietuviškas žodis sakyčiauwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Sigitukaz Rodyti pranešimąNepykit jei toks klausimas buvo, labai sunku ica viska perskaityt butu bet kaip tuos pastatu is simtropolis.com saito parsiustus ikelt i zaidima?Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
as tiksliai nzn bet pastatus reik deti i my documents/simcity4/pluginsBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
O kaip jus zaidziate kurdami regiona? Pastatote 1 miesta, po to 2, 3 ir taip juos vystote vis pereidami prie kito? Ar ilgai prie 1 uzsibunate?Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Sim city 4 jau morališkai susenęs. Geriau ... Be komentarų, geriau pažiūrėkite patys :
Žaidimas pasirodys Rugsėjo 3 diena.Paskutinis taisė Ežiukas; 2009.07.12, 11:53.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
Comment