Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

SimCity

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kitu metu sausi-kova.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

http://www.simcity.lt

Kazkoks naujas projektas. Tikėkimes susiję su Simcity ir kad greit atsidarys. Ech, norėtųsi lietuviško tinklapio.

Iš vienos pusės geriau daryti universalesnį, kad ne tik simcity žaidėjai ghalėtų ten diskutuoti ir rasti ko nors naudingo.

Reikėjo geriau kurti www.simtropolis.lt
      Paskutinis taisė simcitis; 2008.07.31, 16:32.

Comment

Jeigu projektas tikrai bus dedikuotas tik SimCity tai sakyčiau, kad pavėlavo kokiais 5 metais .

Comment

tikrai kad... todel tikrai reikia geriau simtropolis.lt, kur butu ir simcity, ir citie life ir kt. bet tada aisku ir paciu zaideju aktyvumo reiketu, nes kitaip nieko nebus... As turiu ir vieta servery, ir pan., bet... ka cia vienas zmogus padarysi o entuziastu daug nera...

Comment

Gal žinot, kur simtropolyje galima rast betonines krantines, kaip čia?
            Paskutinis taisė Aukštaitis; 2008.08.05, 19:16.

Comment

Parašė Aukštaitis Rodyti pranešimą
              Gal žinot, kur simtropolyje galima rast betonines krantines, kaip čia?
              Yra šitoj temoj kažkur nuoroda
              „O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

Comment

Parašė Himleris Rodyti pranešimą
                Yra šitoj temoj kažkur nuoroda
                Na jeigu jau pamatei tą nuorodą, gal galėtum ją čia įmesti? Nes dabar po visus 28 puslapius naršyt, kai galima paskutinėj žinutėj pamatyt tą reikiamą nuorodą ...

Comment

Tai va, kažkur prieš pora dienų prisiminiau Simcity 4, parsisiunčiau, įsiinstalinau, iš simtropolio parsisiunčiau nemažai papildinių ir pradėjau:
                  Šios dienos rezultatai:

Miesto pavadinimas: Forester
                  Gyventojų skaičius: 900 000

1. Miesto centras, įsikuręs prie įlankos esančiame pusiasalyje

2. Miesto IV-asis mikrorajonas. Pastačius šį mikrorajoną, miesto gyventojų skaičius pasiekė 150 000, todėl nusprendžiau, kad pats laikas mieste įdiegti dar vieną transporto rūsį - tramvajų. Taip pat matosi seni geri, tik renovuoti tarybiniai kombiblokai arba "chruščiovkės"

3. Miesto VI-asis mikrorajonas. Apačioje matosi tramvajų depas

4. Autobusas V-ajame mikrorajone. Taip, jums tikrai nesivaidena, tai tikrai senas geras Ikarus-293...

5. Ir Ikarus-260

6.Šiauriniame pramonės rajone įsikūręs autobusų parkas, krovininių vagonų bei riedmenų depas bei jų remonto bazė, prekių stotis

7. Senamiestis

8. Ir pabaigai - X-asis mikrorajonas, tipinis komunizmo statybų pavyzdys

Šiu metu miestas yra pilnai užbaigtas, yra 17-a gyvenamųjų mikrorajonų, 4-os geležinkelio stotys, 14 km. ilgio metropoliteno linija ir 26 km. tramvajų linijų
                  Paskutinis taisė Kosovo; 2009.07.13, 17:45.
                  "I killed the Bank" - Andrew Jackson

Comment

sveiki. aš ankščiau žaidžiau šitą žaidimą, bet jau viską pamiršau. Tai va kai pradedi viską šviežiame regione, ir kuri pirmąjį miestą, jame reikia kurti iškaarto ir pramonę ir miestą ir komerciją? nes čia matau naujame mieste kuriate tik miestą, be komercijos ir gamyklų. Kaip reikia tai daryti?
                    o čia mano naujas Klaipėdos regionas
                    [/IMG]
                    Attached Files
                    Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

Comment

Tas SimCity 4 geras buvo. Dbr žaidžiu SimCity societies, bet jis man per 1-3 savaites jau nusibodo. O va SC4 reikės matau vėl susiinstaliuoti Niekad neatsibos jis, legenda šis žaidimas. Tik man keista, kaip jo dar neištobulina į dar realesnį, dar įdomesnį....
                      You've got one life! Live it!

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
                        Tas SimCity 4 geras buvo. Dbr žaidžiu SimCity societies, bet jis man per 1-3 savaites jau nusibodo. O va SC4 reikės matau vėl susiinstaliuoti Niekad neatsibos jis, legenda šis žaidimas. Tik man keista, kaip jo dar neištobulina į dar realesnį, dar įdomesnį....
                        Nes ne maxis societies kūrė, todėl societies gaidys ir gavos
                        Paskutinis taisė Kosovo; 2009.07.10, 21:43.

Comment

Parašė Kosovo Rodyti pranešimą
                          Nes ne maxis societies kūrė, todėl societies gaidys ir gavos
                          Ooo, kokie ponaičio žargonai. Gal su kažkuo iš kalėjimo bendrauji?
                          www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė Chixx Rodyti pranešimą
                            sveiki. aš ankščiau žaidžiau šitą žaidimą, bet jau viską pamiršau. Tai va kai pradedi viską šviežiame regione, ir kuri pirmąjį miestą, jame reikia kurti iškaarto ir pramonę ir miestą ir komerciją? nes čia matau naujame mieste kuriate tik miestą, be komercijos ir gamyklų. Kaip reikia tai daryti?
                            o čia mano naujas Klaipėdos regionas
                            Atvaizdas
                            ]Atvaizdas
                            [/URL]
                            Pradzioje reik kurti viską, t.y. ir gyvenamuosius rajonus, ir komercinius, ir pramoninius, tik veliau kai kursi šalimais kaimyninius miestus, galėsi pradėti bent jau pramonės atsisakyt

Parašė amiko Rodyti pranešimą
                            Ooo, kokie ponaičio žargonai. Gal su kažkuo iš kalėjimo bendrauji?
                            Gaidys - visai lietuviškas žodis sakyčiau

Comment

Parašė Kosovo Rodyti pranešimą
                              Gaidys - visai lietuviškas žodis sakyčiau
                              Bet leksine prasme priskiriamas prie žargonų, o socialine prasme siejamas su neišsilavinusiais, linkusiais į nusikalstamumą asmenimis. Žodis "gaidys" turi daug kontekstų, bet tavo minėta prasme, priskiriamas prie žargono. Žodis "gaidys" vartotinas norint įvardyti paukštį gaidį.
                              www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Nepykit jei toks klausimas buvo, labai sunku ica viska perskaityt butu bet kaip tuos pastatu is simtropolis.com saito parsiustus ikelt i zaidima?

Comment

Parašė Sigitukaz Rodyti pranešimą
                                  Nepykit jei toks klausimas buvo, labai sunku ica viska perskaityt butu bet kaip tuos pastatu is simtropolis.com saito parsiustus ikelt i zaidima?
                                  tau reikės dar vieną papildomą programą parsisiųsti, paskaityk prie pastatų dependences.

Comment

Tik prie vieno pastato tas Dependences parasytas, nzn net ka daryt

Comment

as tiksliai nzn bet pastatus reik deti i my documents/simcity4/plugins

Comment

O kaip jus zaidziate kurdami regiona? Pastatote 1 miesta, po to 2, 3 ir taip juos vystote vis pereidami prie kito? Ar ilgai prie 1 uzsibunate?

Comment

Sim city 4 jau morališkai susenęs. Geriau ... Be komentarų, geriau pažiūrėkite patys :

Žaidimas pasirodys Rugsėjo 3 diena.
                                          Paskutinis taisė Ežiukas; 2009.07.12, 11:53.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Working...
                                          X