Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

SimCity

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Aiwa didelis dėkui tau
    "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

Idomu būtų paskirstyti rajonus taip kaip iš tikro yra

Comment

http://simcity.gal.lt

Tai tinklapis skirtas visiems Simcity, City life ir Tycoon City New York gerbejams. Jis susikure tik 2006 08 24 d., taigi dar labai jaunas. Padekit jam vystytis.... Nes kuo busit aktyvesni tuo greiciau jis atsinaujins.

Kvieciu visus mokancius kurti pastatus, prisideti prie projekto Simcity LT. Tai yra visi mokantys kurti pastatus ir pan., talpintu savo sukurtus lietuviskus pastatus....

Comment

Super idėja
          "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

super ideja , kaip galesiu tikrai prisidesiu prie tinklapio vystimosi...

Comment

Gal kas nors galetu padaryti vilniaus regiona ?

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Užvedėte ir mane. Ir turiu klausimą - kaip reikia duoti žmonės darbą ? Pristatau parduotuvių zonų, bet vistiek keli namai neturi darbo, ir kodėl nebesistato daugiau namų ? Padariau zoną, tačiau iškilo tik keli namukai nors mieste vos ~ 30.000 žmonių ?
                „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

O man iskilus tokia DIDELE problema Turiu SimCity4 rush hour, ir SimCity4 Deluxe Edition. Kad ir kaip besistengciau zaisti, SimCity4 visada einu i minusa. Gal galit kas nors patarti pradziamoksliui, kaip pastatyti klestinti miesta. Nu niekaip neiseina
                  Paskutinis taisė arsiakas; 2007.05.22, 19:48.
                  دائما الليتوانيه

Comment

Čia dar ir tokių temų yra Pasiskaičiau ir susidomėjau, jau siunčiuosi Kompiuteryje dabar nė vieno žaidimo nėra
                    Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

http://www.simtropolis.com labai nerealus puslapis Atsisiuntimų begalė ir daugybė pagalbų...

O man iskilus tokia DIDELE problema Turiu SimCity4 rush hour, ir SimCity4 Deluxe Edition. Kad ir kaip besistengciau zaisti, SimCity4 visada einu i minusa. Gal galit kas nors patarti pradziamoksliui, kaip pastatyti klestinti miesta. Nu niekaip neiseina
                      Nueik į www.simtropolis.com tada į Omnibus ir ten pamatysi
                      SimCity 4 Tutorials turėtum rast ats.... Sėkmės!!!

Comment

Geras zaidimas, zaidziau, kai buvau jaunas ir blaivas

Comment

O,įdomiai atrodo. Pamėginsiu 'Shareazą' pakratyti:]]
                          Paskutinis taisė Silber418; 2007.05.22, 20:22.

Comment

O aš net šitą žaidimą esu nusipirkęs

Comment

Parašė Thomasasz Rodyti pranešimą
                              O aš net šitą žaidimą esu nusipirkęs
                              Šaunuolis. Gal galite patarti,nuo kokios versijos reikėtų pradėti? Išmetė man begalinį sąrašą,tik nežinau,kurią versiją pasirinkti Yra "Deluxe edition" ,yra "Rush Hour"

Comment

Deluxe edition jamk, nes ten yra ir paprastas SimCity 4 ir dar papildymas Rush Hour

Comment

Deluxe edition jamk, nes ten yra ir paprastas SimCity 4 ir dar papildymas Rush Hour
                                  Alright,imsiu Deluxe'ą Beje,ar brangus šio žaidimo originalas?

Comment

Aš pirkau už 39,99 regis, BMS'e

Comment

o deluxe ne naujesnis?

Comment

Aš turiu originalų sim city 3000. Dabar reikia ieškotis ko naujesnio

Comment

Aš pirkau už 39,99 regis, BMS'e
                                          Mm,tai nesikandžioja.. Net labai Bet tiek to,palaukasiu,gal atsiųs Šiaip,matau,visai įspūdingai paveikslėliai atrodo. )

Comment

Working...
                                          X