Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

SimCity

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Jai ne paslaptis, per kur siunteisi?
    "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

Iš erdvių FTP

Comment

Gal gali paaiskint nieko nesuprantantiems apie siuntimus kaip galima atsisiusti?

Comment

zhiurekit. O man kaip naujokui galetumet patart, kaip sustabdyt zhmoniu mazhejima ka? ir comercial ? Achiu ish anksto

Comment

Pasirupink kad jiems nieko netruksta, yra vanduo elektra, mokyklos, ligoninines, o geriausia butu mokescius somazinti .

Comment

o jeigu padidinchiau industry geriau butu? nes mokeshchius sumazhint man butu nelbai gerai nes you know...

Comment

Kai zmones neissimoksline, jiems reikia kurti industrial darbo zonas, kai statai mokyklas, jie issimokslina ir tik tada gali pradeti statyti commercial zonas. Yra lenteles ten visokios, diagramos, paziurek ko reikia tavo simsams.
                www.lt-lv-forum.org/

Comment

Ok thanx labai padejai =)

Comment

Nu wa o dabar susiduriau su panashia problema. vel comercial pradejo i apachia krist ir nemazhai, bet chia ne del neishsimokslinimo nes education pas mane tai tikrai aukshtas. Tiesa ir zhmones buwo pradejo didelias mastai waryt ish miesto bet sumazhinau taxes ir pradejo po bishki grizhinet. Tai wa kokia dar problema del comercialo but, nes tos lenteles man nieko nesako.

Comment

Ligonines, policija, gaisrine, bibliotekos, vanduo, mazas uzterstumas ir tt. ir tt. Visa to reikia issimokslinusiems simsams. Be to, statyk kaimyninius miestus (jei ju nestatai), nes tai pades su migracija.
                      www.lt-lv-forum.org/

Comment

nu wiskas yra ka chia ishwardinai o del aplinkiniu miestu tai dar tik wiena pradejau

Comment

Kokio dydzio mokescius laikai?
                          www.lt-lv-forum.org/

Comment

chia kam zhmonems ar somting else?

Comment

Iš patirties galiu pasakyt - geriau laikyti žymiai mažesnius mokesčius commercial zonoms ir didesnius residential ir industrial, atrodo, kad commercial zonos yra jautrausios mokesčiams

Comment

pritariu 100% pats paekspermentawau su mokeshciai tai ryshkiai matosi atsigawimas.

Comment

Parašė shnaraz
                                  chia kam zhmonems ar somting else?
                                  Viskam
                                  www.lt-lv-forum.org/

Comment

Dabar tixlei negaliu pasakyt bet zhmonem numazhinau, kad ju nebemazhetu tai kazkur nuo 5 iki 8 , o comercial apie 8 ar 7 ,o industrial tai esu pakeles nes intike skaiciau jei nori, kad persikeltu i kita miesta ta industrial or somthi reikia apie 12 padaryt tai wa

Comment

Parašė shnaraz
                                      o industrial tai esu pakeles nes intike skaiciau jei nori, kad persikeltu i kita miesta ta industrial or somthi reikia apie 12 padaryt tai wa
                                      Cia tik tada, kai mieste pradeda gyventi turtingi zmones (R$$$) ir auksciausio lygio commercial (C$$$ arba C$$), nes jiems nepatinka uzterstumas, todel dirty industrial reikia grusti i kitus, vargingesnius, miestus. Bet jei tavo miestas nera toks turtingas, tai negrusk industrial taip greit o jei turtingas, tai kelk dar didesnius mokescius, bet tik I$$, nes I$$$ yra kazkoks ten high-tech industrial ir jis netersia aplinkos.
                                      www.lt-lv-forum.org/

Comment

wo man idomu tas hi-tech. Bet jam ane reik labai didelio education joa?

Comment

Parašė shnaraz
                                          wo man idomu tas hi-tech. Bet jam ane reik labai didelio education joa?
                                          www.lt-lv-forum.org/

Comment

Working...
                                          X