Parašė Mjso
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vaizdas pro tavo langą
Collapse
X
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąIlgam? Gaila, kai lietuviai palieka Lietuvą
Comment
-
Sėkmės tada ir neįstrik Danijoje! Lauksim grįžtant Aš kažkaip dabar gailiuosi, kad neišvykau pastudijuoti ar pusmečiui ar metams, nors į magistrą 10 tūkst. lt. sukišau, bet naudos tikrai manau daugiau būtų buvę iš studijų kažkur europoje... Sėkmės Mjso ir lauksim foto reportažų iš DanijosYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė LAZAS_ Rodyti pranešimąNe mano vaizdas pro langą, tačiau nesusilaikysiu ir "pa'post'insiu"
Atvaizdas
Šaltinis: http://englishrussia.com/?p=9067#comments
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąSėkmės tada ir neįstrik Danijoje! Lauksim grįžtant Aš kažkaip dabar gailiuosi, kad neišvykau pastudijuoti ar pusmečiui ar metams, nors į magistrą 10 tūkst. lt. sukišau, bet naudos tikrai manau daugiau būtų buvę iš studijų kažkur europoje... Sėkmės Mjso ir lauksim foto reportažų iš Danijos
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąJo pasimokyt užsienyje visiem reiktų. Kitaip čia žiūri į viską, kitokia mokymosi sistema ir pan Nuotraukų bus tikrai, nes gražus miestas, jūra šalia, uostas ir tt.
Beje, jei ne paslaptis, ką studijuoji?
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimąGana netoli Aarhus'o teko beveik pusantrų metų praleist. Lauksiu nuotraukų, nes pats jų iš ten beveik neturiu.
Beje, jei ne paslaptis, ką studijuoji?
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąNa planuoju minimum porai metų jei viskas ok. Bet grįšiu į LT tikrai
Mano viena draugė irgi Danijoje. Sakė, metukus pabus Bet jau ir kalbą išmoko, ir darbą mėgstamą rado, ir, aišku, be vyrų dėmesio neliko... Tai dabar jau, manau, liks visiems laikams tenai...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąVisi taip sako
Mano viena draugė irgi Danijoje. Sakė, metukus pabus Bet jau ir kalbą išmoko, ir darbą mėgstamą rado, ir, aišku, be vyrų dėmesio neliko... Tai dabar jau, manau, liks visiems laikams tenai...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąVisi taip sako
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąGali būti, nes čia tikrai jei prasimuši, darbą susirandi ir tt, tai čia tobula vieta gyventi. Bet kolkas, norisi labai į Lietuvą, nes viskas sava ir pažįstama. Čia kaip kątik gimęs, viską iš naujo mokytis turi, draugų ieškot ir pan.
Comment
-
Parašė zixelis Rodyti pranešimąnieko nieko, Msjo, visi mes tik trumpam vaziavom.... priprasi ir tu
Comment
Comment