Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vaizdas pro tavo langą

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Nežinau. Atsikėliau žiūriu skraido.
    „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Prisimenu šį vaizdą kitoje nuotraukoje. Pagal amžių sprendžiant esi Pauliaus draugas bei kaimynas. Jo dėka čia ir papuolei. Pataikiau?
      Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

/\

Dėja ne. :/ Paulius man atrodo gyvena pietiniame Šiaulių rajone.
        Paskutinis taisė Tadas; 2007.09.09, 11:56.
        „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
          Prisimenu šį vaizdą kitoje nuotraukoje. Pagal amžių sprendžiant esi Pauliaus draugas bei kaimynas. Jo dėka čia ir papuolei. Pataikiau?
          Nejuokauk taip, pamaniau, kad dar vienas "Pauliezaz" forume atsirado...
          I love INNUENDO!

Comment

Parašė Tadas Rodyti pranešimą
            Deja ne. :/ Paulius man atrodo gyvena pietiniame Šiaulių rajone.
            Hm, atmintis pavedė Nors šį vaizdą tikrai mačiau, dabar belieka sugalvot kieno dėka.
            Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Tadas Rodyti pranešimą
              Nepavydėtinas vaizdas.

Buvau įdėjęs savo nuotrauką.

Comment

Nieko gero
                Snowflakes will attack U <3

Comment

Vaizdas iš lodžijos mano darbe. Vilnius, 2007 vasara.

Comment

Ir keletas zoomų:

Comment

Broniau, geroi vietoj dirbi (matosi senamiesčio bokštai, vien tai) Ne vilnietis esu, tai biškį spėsiu..ten už to balto pastato Vokiečių gatvė?

Comment

Ne, baltas pastatas yra "Lietuvos" kinoteatro galinis fasadas, o už jo - Pylimo gatvė. Vokiečių kiek toliau..

Comment

Šiandien skraidžiojo balionai:

Comment

Maciau ir as kai prie kalnu parko skrido, galvojau nusauti, bet patingejau
                            Jedi power!

Comment

kazin kiek rimtai yra rizikos buti persautam kokio durnelio? ta prasme snekant apie baliona ir jo pilota

Parašė Ramunas Rodyti pranešimą
                              Maciau ir as kai prie kalnu parko skrido, galvojau nusauti, bet patingejau
                              www.tomflagman.com

Comment

Aga, balionai jėga. Dievinu rudenį (arba vasarą), kai jie skraido. Bet kai kurie pilotai ekstrmalai, pro pat stogus praskrenda. Nežinau koks malonumas taip gąsdintis

Comment

O man paaiškinkit, kodėl jų rudenį taip padaugėja? Ramesnis oras skraidyti?

Comment

Neįsivaizduoju
                                    Va: From Spring to Autumn balloons fly just after dawn and about two hours before sunset when the winds are light and the air is stable. Mažesnis vėjas ir prognozuojamas oras.

Comment

Taip ir maniau Vasarą nežinai kada gali pakliūt į škvalą ir šiaip pūstelt stipresnis gūsis, o tokiam balionui tiek ir tereikia...

Comment

Vaizdas pro langą spalio 16-tosios naktį, NBA Europe Live varžyboms jau einant į pabaigą, maždaug 7h ryto. Per TimeOut žvilgtelėjau pro langą

Šita jau kiek labiau prašvitus. Apie pusę 8.

Comment

Nežinau kaip kitiems, bet pirma labai prie širdies. Kažkodėl primena žiemos sesiją, kai atsibundi 6 ryto ir supranti, kad nė bum bum nemoki - užtat dangum pasidžiaugt galima (aišku jei neapsiniaukę ir nesninga)

Comment

Working...
                                          X