Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vaizdas pro tavo langą

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kalnai visuomet gražu Bažnyčia tai tikrai šventai atrodo

Gražūs vaizdai pro langą...
    Miestai.net Fb

Comment

Aisku nepalyginsi mano vaizdu pro langa su Hunte-r'io

Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.

Comment

KA

Čia senokas vaizdelis į mano langą, nors ir nelabai ilgai už jo gyvenau, bet dėl neturėjimo ką fotkint, daug šitų vaizdų turiu dar...

Comment

Štai tokių vaizdelių pro mano langą galima prisižiūrėti kiekvieną dieną:
          Mano darbai deviantart'e

Comment

nuolat keiciantis vaizdas uz mano lango:

http://www.miestai.net/forumas/showp...5&postcount=40

Comment

Comment

Netoli nuo manes gyveni, Wild west!Ir Arturas netaip jau toli nuo manes...
                Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.

Comment

Vaizdas is 16 auksto baltupiuose
                  [/IMG]

Comment

Kaip metu laikai pakeicia vaizda:

2007.02.25

2007.06.25
                    Paskutinis taisė Karolis!; 2007.06.25, 21:07.
                    W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
                    Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
                    Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

Aš, deja, negaliu pasigirti geru vaizdu pro savo kambario langą. Fotografavau dabar, tad nuotrauka ir paredaguota tamsoka gavosi :

Čia kiek pasukus objektyvą į kairę ir įjungus maksimalų zoomą.
                      Paskutinis taisė molotov_47; 2007.06.25, 21:53.

Comment

GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Vakar besileidžianti saulė ir artėjantys debesys sukūrė nerealų apšvietimą, kurį daugiau ar mažiau atvaizduoja ši nuotrauka (fotografuota RAW). Aišku, tikrovėje viskas daug įspūdingiau atrodė, beje, tas ruoželis viduryje yra vaivorykštė

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Gražu. Čia gal ne į tema, bet nežinau kas yra RAW. Gal kas paaiškins ?
                            „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

/\ Išsamus RAW paaiškinimas: http://www.efoto.lt/fotografavimas/k...el_naudoti_raw

Comment

Parašė Vaidas Rodyti pranešimą
                                Dėkoju.
                                „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Hunte-r vaizdai tai kvapa gnaiziantis!

Comment

Vaizdas pro mano langa

Jeigu atkreiptumete demesi - pamatytumet, kad vis dar yra zmoniu, kurie gyvena visiskose lusnose ir augina kopustus ant po 4tkst. Lt uz ara kainuojancios zemes....
                                    Attached Files
                                    Visur vien purvas...kodel??

saunuoliai ( kaip ten be butu :) )

Comment

Šiandieninis, nelabai išvaizdus vaizdas pro mano langą.

Comment

Comment

/\

Pavydėtina krepšinio aikštelė. Ech, kad pas mus kieme būtų tokia...

Comment

Working...
                                          X