Toj pacioj vietoj mano pazistamas nuomavosi, tai tas butas labiau i landyne pansus buvo (kaip ir laiptine)
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vaizdas pro tavo langą
Collapse
X
-
Parašė QuackToj pacioj vietoj mano pazistamas nuomavosi, tai tas butas labiau i landyne pansus buvo (kaip ir laiptine)
Aš vis galvojau kodėl tas projektas merdi, o pasirodo, tai tik todėl, kad Mantaz ruošėsi keltis į kitą vietą.
Comment
-
@Quack apie laiptinę sunku ką nors gero pasakyti (siaubingesnės nebuvau matęs), bet butui tai toli iki landynės, mat ką tik po remonto, buitinė technika nauja ir t.t. Kai susitvarkysiu su daiktais, dar galėsiu įmesti savo "landynės" nuotraukų
@tech Kaina įkandama
Parašė vytaucGerai įsikūrei Kaip kaimynai, laiptinė ir kiti aplinkos elementai?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Vaizdas pro mano langą Nuotrauka daryta prieš 10 minučių :
P.S. Tas mažiukas pastatukas nuotraukos centre arba seniausias išlikęs mūrinis pastatas Panevėžyje, arba pirmas toks, arba ir toks ir toks, labai atsiprašau, kad negaliu pasakyt kas tisliais priš mano langus. Dabar jame yra kažkoks muziejukas, tačiau paskutini k. jame buvau labai seniai ir nieko nebeatsimenu (geda man ). O tas kitas geltonas pastatas katik baigtas renovuoti, jeigu kam nors bus įdomu galėsiu pabandyti paieškoti jo nuotraukų prieš renovaciją
Comment
Comment