Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vaizdas pro tavo langą

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
    Nuo šeštadienio. Nauji namai
    Ilgam? Gaila, kai lietuviai palieka Lietuvą
    You've got one life! Live it!

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
      Ilgam? Gaila, kai lietuviai palieka Lietuvą
      Na planuoju minimum porai metų jei viskas ok. Studijuot atvažiavau, nes Lietuvoj visiem ,turbūt, nenaujiena, kad diplomas tūlike tik panaudot skirtas Bet grįšiu į LT tikrai

Comment

Sėkmės tada ir neįstrik Danijoje! Lauksim grįžtant Aš kažkaip dabar gailiuosi, kad neišvykau pastudijuoti ar pusmečiui ar metams, nors į magistrą 10 tūkst. lt. sukišau, bet naudos tikrai manau daugiau būtų buvę iš studijų kažkur europoje... Sėkmės Mjso ir lauksim foto reportažų iš Danijos
        You've got one life! Live it!

Comment

Parašė LAZAS_ Rodyti pranešimą
          Ne mano vaizdas pro langą, tačiau nesusilaikysiu ir "pa'post'insiu"

Atvaizdas

Šaltinis: http://englishrussia.com/?p=9067#comments
          Neblogai padaryta

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
            Sėkmės tada ir neįstrik Danijoje! Lauksim grįžtant Aš kažkaip dabar gailiuosi, kad neišvykau pastudijuoti ar pusmečiui ar metams, nors į magistrą 10 tūkst. lt. sukišau, bet naudos tikrai manau daugiau būtų buvę iš studijų kažkur europoje... Sėkmės Mjso ir lauksim foto reportažų iš Danijos
            Jo pasimokyt užsienyje visiem reiktų. Kitaip čia žiūri į viską, kitokia mokymosi sistema ir pan Nuotraukų bus tikrai, nes gražus miestas, jūra šalia, uostas ir tt.

Comment

Jo pasimokyt užsienyje visiem reiktų. Kitaip čia žiūri į viską, kitokia mokymosi sistema ir pan Nuotraukų bus tikrai, nes gražus miestas, jūra šalia, uostas ir tt.
              Gana netoli Aarhus'o teko beveik pusantrų metų praleist. Lauksiu nuotraukų, nes pats jų iš ten beveik neturiu.
              Beje, jei ne paslaptis, ką studijuoji?

Comment

Parašė Vaidas Rodyti pranešimą
                Gana netoli Aarhus'o teko beveik pusantrų metų praleist. Lauksiu nuotraukų, nes pats jų iš ten beveik neturiu.
                Beje, jei ne paslaptis, ką studijuoji?
                Multimedia design and communication. Photošopai ir pan.

Comment

Paskutinis taisė ZYKLON-B; 2010.01.25, 21:06.

Comment

Mano:
                    Paskutinis taisė Kiaune; 2010.01.25, 21:01.
                    Spune-mi dacă-i între noi iubire

Comment

Comment

Parašė arsiakas Rodyti pranešimą
                        Kieme žydinčios obelys
                        Atvaizdas

Vidinė kiemo pusė su močiučių balkonais
                        Atvaizdas
                        regis busime kaimynai, jai balkone galva pasuktum i desine mano balkona pamatytum vaizdai is mano balkono

Comment

Na ką, keletas rudenio pradžios nuotraukų, nes tada bent kiek vaizdas pagerėja...

Pilaitės link...

Vienas pliusas, jog temstant dangus būna gražus, kurį nelabai sugebėjo perteikti buvęs fotoaparatas:

Comment

radau dar nuotrauka, daryta pries kokius 7 metus kaip dar medziai zalevo

Comment

Na planuoju minimum porai metų jei viskas ok. Bet grįšiu į LT tikrai
                              Visi taip sako
                              Mano viena draugė irgi Danijoje. Sakė, metukus pabus Bet jau ir kalbą išmoko, ir darbą mėgstamą rado, ir, aišku, be vyrų dėmesio neliko... Tai dabar jau, manau, liks visiems laikams tenai...

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                                Visi taip sako
                                Mano viena draugė irgi Danijoje. Sakė, metukus pabus Bet jau ir kalbą išmoko, ir darbą mėgstamą rado, ir, aišku, be vyrų dėmesio neliko... Tai dabar jau, manau, liks visiems laikams tenai...
                                Tas pats su manim. Draugai čia, mama čia, gyvenimas čia. Lietuva man tik atostogų vietovė vasarą .

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                                  Visi taip sako
                                  Gali būti, nes čia tikrai jei prasimuši, darbą susirandi ir tt, tai čia tobula vieta gyventi. Bet kolkas, norisi labai į Lietuvą, nes viskas sava ir pažįstama. Čia kaip kątik gimęs, viską iš naujo mokytis turi, draugų ieškot ir pan.

Comment

nieko nieko, Msjo, visi mes tik trumpam vaziavom.... priprasi ir tu
                                    visur grazu, bet vis skirtingu kampu :)

Comment

Gali būti, nes čia tikrai jei prasimuši, darbą susirandi ir tt, tai čia tobula vieta gyventi. Bet kolkas, norisi labai į Lietuvą, nes viskas sava ir pažįstama. Čia kaip kątik gimęs, viską iš naujo mokytis turi, draugų ieškot ir pan.
                                      Aš irgi taip sakiau. Va draugai Lietuvoje, kalba čia ne sava ir t.t. Po kelių metų pamatai kas yra tikri draugai, nes kiti tiesiog dingo iš akiračio, o draugų susirandi ir tikrai neblogų, kurie vėliau ir patampa gerais draugais, o va draugai Lietuvoj turi savo gyvenimus, tu patampi tik "atostoginiu" draugeliu, kuris pasirodo kartą ar kelis metuose .

Comment

Parašė zixelis Rodyti pranešimą
                                        nieko nieko, Msjo, visi mes tik trumpam vaziavom.... priprasi ir tu
                                        Šiaip, įdomu, kad visi jūs iš Lietuvos važiavot, o aš - į Lietuvą. Ir kažkaip keistai čia atsitinka, kad jūs čia nieko nerandat, o aš radau... Gal ne ten tiesiog ieškote kartais

Comment

Gal tiesiog ieskome lengvesniu keliu i tai ko ieskome
                                          visur grazu, bet vis skirtingu kampu :)

Comment

Working...
                                          X