Įdomus derinys kai horizonte tokie gražūs pastatai matosi, tai šalia esantys dar baisiau atrodo
Čia tiesa Tikri urbanistiniai šaltibarščiai!
Nors vakar labai apsidžiaugiau, ryte per langą pamatęs, kad artimiausiam "baisuokliui" pastolius prie nugaros prisiuvinėja. Prasideda renovacija! Greitai visi Žirmūnai atrodys kaip ir tie nauji namai Šiaurės miestelyje, kuriuos iš kitų kambarių matau...
čia vaizdas pro mano langą. Renovuojamas namas Kaune, Medvėgalio gatvėje (A.Šančiai). kiek man yra žinoma buvo įkurta benrija ir po 5 metų klajonių buvo pramuštas šis reikalas
matosi statomas būstuvos kvartalas (atsiprašau už kokybę, nes fotkinta su muiline)
Kas per nesąmonė? Baisu.... Tuoj atrodys kaip visi šlykščiai išdažyti Ukrainos ar baltarusijos ar Rusijos daugiabučiai... Pilki, tvarkingi tikrai geriau atrodo, arba tegul viena, šilta spalva dažo...
Kas per nesąmonė? Baisu.... Tuoj atrodys kaip visi šlykščiai išdažyti Ukrainos ar baltarusijos ar Rusijos daugiabučiai... Pilki, tvarkingi tikrai geriau atrodo, arba tegul viena, šilta spalva dažo...
ir man šios spalvos šlykščios..... bet Kaune, jau antras panašaus stiliaus namas
Comment