Išsamūs rezultatai jau paskelbti. Lietuvos žmonės rusei skyrė daug balų, bet Lietuvos komisijos reitinge Polina buvo 20 vietoje.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija 2015. Viena
Collapse
X
-
Pasirodysiu labai nepopuliarus, bet visgi norėjau, jog laimėtų Rusija. Ir tik todėl, jog norėjosi intrigos Kad Švedija akivaizdi favoritė daugiau mažiau buvo aišku prieš finalą, tad rusų pasispardymas buvo labai intriguojantis. O ir pasirodymas buvo labai aukštame lygyje. Bet žinoma, švedas tikrai vertas iškovoto titulo. Matyt, pasistengusi Švedija galėtų konkursą laimėti kasmet, žinant kiek stiprių dainų kiekvienais metais būna "Melodifestivalen''. Labai smagu kad nepagailėjom latviams maksimalaus įvertinimo. Labiausiai stebina, tai masinė psichozė dėl 0 taškų Rusijai. Nežinau kodėl, bet tiesiog keista jog mums tai kelia tiek džiaugsmo, didžiuojamės jog "parodėme kažką visai Europai''. Toks jausmas, kad žmonės įtikėję, jog absoliučiai viskas, kas susiję su Rusija yra blogis..
P.S. Mano asmeniniai favoritai finale buvo Australija, Estija ir Norvegija.
Comment
-
Parašė Gnoss Rodyti pranešimąNu čia yra bullshit. Man keista, kaip mūsuose užpolitizavo šitą konkursą. Manau Europoje už rusus balsavo dėl dainos, kuri buvo gan padori, bet tikrai nelaiminti. Aišku, galima išvedinėti be galo be krašto, kad ten posovietinė šalis, ten turistai, ten emigrantai ir taip toliau. Bet ir taip aišku, kad taip nėra, arba kad vien tik taip nėra. Mano reakcija į Lietuvos balsus buvo susirūpinimo išraiška. Žinant, kiek tradiciškai balsų Rusija gaudavo iš Lietuvos, tai atrodo tikrai absurdiškai. Negi mūsų klausytojai tokie susivokiantys, kad nebalsavo už politiškai neadekvačią dainą? O kur mūsų rusakalbių balsai? Bus įdomu pažiūrėti, kai paaiškės, kaip pasiskirstė komisijos ir žiūrovų balsai. Čia tikrai buvo nakties siurprizas, įdomu, kiek tai pastebės Rusijoje. Jau geriau būtų buvę kokie 3-5 taškai, ir tai jie būtų išsiuntę aiškią žinutę.Paskutinis taisė oranger; 2015.05.24, 04:01.
Comment
-
Finalo rezultatai
Šaltinis
Išsamūs viso konkurso balsavimo rezultatai: http://www.eurovision.tv/page/news?i...led_by_the_ebu.
Įdomu, jog lažybininkų prognozės iki konkurso pradžios šį kartą pasitvirtino - atspėtos visos top-5 pozicijos.Paskutinis taisė Silber418; 2015.05.24, 05:53.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąšvedų vadybininkai už kacapų pinigus prisipirko visoje Europoje kortelių ir vos nelaimėjo.
Comment
-
Parašė BriedisTai štai kame šaknys. Komisija vertino politiką, o ne dainavimą.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąŽiūrovų balsavime Rusijos atstovė buvo trečia (8 balai), bet bendras vidurkis su menkais Lietuvos komisijos balais lėmė galutinį rezultatą - jokių balų.
Comment
-
Parašė neoplan Rodyti pranešimąPasirodysiu labai nepopuliarus, bet visgi norėjau, jog laimėtų Rusija.
Šovinistinės psichozės banga užlietų didžiarusiško nacizmo apakintus "antžmogius".
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąO mane nustebino Austrijos rekordas - pirmoji šalis, konkurso rengėja, kuriai skirta 0 balų. Ne tik komisijos, bet ir žiūrovų balsavime.
Comment
-
Parašė Torkas Rodyti pranešimąKiekvienas rusų pasirodymas viešoje erdvėje yra politika. Sportas, muzika, teatras ir tt. Nėra nieko, ko ji nepolitizuotų. Kodėl į tai nežiūrėti atitinkamai? Žmonės yra žmonės, baubimas renginio metu rodo tikrąją situaciją, ir man tiesiog nesuvokiamas jų šiuometinis rezultatas..
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąEurovizija 2016 Sevastopolyje būtų buvęs geras patrolinimas ...
'12 points from russia go to russia' - nes vien kitų teritoriją savintis jau nebeužtenkaLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąTo nebus, užsieniečiams šis kraštas uždarytas.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąDidžiausias nesusipratimas, kad Austrija paskutinėje vietoje, o Izraelis net 7-je. Paskutinę vietą buvau skyręs britams - nedaug suklydau .Paskutinis taisė dsanto; 2015.05.24, 14:25.
Comment
Comment