O prie manęs darbe niekas nesikabinėja.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Priekabiavimo skandalai
Collapse
X
-
Parašė Galys Rodyti pranešimą
Čia gal koks Brazzers scenaristų susirinkimas?
Comment
-
Parašė neamos Rodyti pranešimą
Aukščiau pateikė ištraukas iš merginos gyvenimo, kur literally tas ir vyksta, nereikai turėti plačią vaizduotę ir pagyventi San Franciske, kad pakeisti rolę iš moters į vyrą ir įsivaizduoti, ką tas žmogus patirtų. Galbūt reikalauja truputį įtempti emocinio intelekto ir empatijos liaukas
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO prie manęs darbe niekas nesikabinėja.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Prabilo apie seksualines priekabes LRT: pripylė viskio taurę ir pradėjo kalbėti
Jei kas nežino, kaip atrodo galios santykis. Tik šiuo atveju atvirkščiai: pareiškėja žinoma, o skundžiamasis konkrečiai neįvardytas.
„Vienas iš darbdavių pradėjo prie manęs priekabiauti. Vieną kartą jis uždarė kabineto duris, pripylė viskio taurę ir pradėjo kalbėti, kokia aš graži ir talentinga, koks gražus mano kūnas ir kad jis manęs nori... Tada aš grubiai patraukiau jo rankas ir pabėgau... Po kelių mėnesių buvau atleista iš darbo“, – tikino L. Janušonytė.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąPrabilo apie seksualines priekabes LRT: pripylė viskio taurę ir pradėjo kalbėti
Jei kas nežino, kaip atrodo galios santykis. Tik šiuo atveju atvirkščiai: pareiškėja žinoma, o skundžiamasis konkrečiai neįvardytas.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=77382869
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/verslas/medija/....d?id=47474579
Comment
-
Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl galimo Majausko šmeižimo
Sprendimas pradėti šį ikiteisminį tyrimą priimtas išnagrinėjus Seimo nario Mykolo Majausko pareiškimą, kuriame teigiama, kad vienos televizijos žinių laidos metu buvo anonimiškai paskleista tikrovės neatitinkanti ir jį šmeižianti informacija.
Kaip praneša prokuratūra, ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 154 str. 2 d. pradėtas siekiant nustatyti faktines įvykio aplinkybes.
Comment
Comment