Klausimas temos pavadinime.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Jeigu Lietuvoje galėtum pakeisti 3 dalykus, ką keistum?
Collapse
X
-
Aš mažinčiau korupcijos (biurokratų atsakomybės didinimas, daugiau viešumo ir t.t.), kelčiau išsilavinimo lygi arba mokslo kokybę (didesnis finansavimas ir daugiau tokių įstaigų kaip Vilniaus licėjus, elitinės universitetų inžinerijos programos ir t.t.) ir gerinčiau infrastruktūrą (lengvesnis bei greitesnis susisiekimas su kitom sostinėm, geresnis viešas susisiekimas visoj Lietuvoj, greitieji traukiniai, metro ir t.t.)
- 2 patinka
-
Šiaip tikrai įdomi tema. Daug atskirose temose diskutuojame kas negerai, bet va pateikime kiekvienas savo pasiūlymus.
Mano prioritetai:
1. Ženklus finansavimo didinimas švietimui (su kokybės užtikrinimu) ir moksliniams tyrimams.
2. Savivaldos teisių smarkus išplėtimas.
3. Mokesčių sistemos optimizacija ir supaprastinimas.
- 2 patinka
Comment
-
Užtektų iš pagrindų pakeisti vieną dalyką, tada padėtis imtų gerėti ir visur kitur. Tai teisėsauga. Dabar daugelis bėdų siejama su lėšų trūkumu. Jei teisėsauga normaliai funkcionuotų, paaiškėtų, kad valstybėje tų lėšų yra gana daug ir užtenka viskam.
O šiaip bendra sisteminė problema - smegenų ir asmenybių trūkumas valdžioje. Į aukštus postus patenka vidutinybės. Po to jie aplink save suburia dar kvailesnius pavaldinius. Tai galimybės priimti protingus sprendimus ir juos įgyvendinti yra minimalios. Pagrindiniai tikslai būna išsaugoti pareigas ir įtaką bei ką nors susikombinuoti.
- 2 patinka
Comment
-
Gator Ta proga dar reiketu paskaiciuoti kiek zalos pridare Brazauskas ir reikalauti kompensacijos ir Brazo seimos, draugu, giminiu, kolegu ir rinkeju. Reiketu dar paskaiciuoti kiek ES paramos susirinkom ir ja uzrasyt kaip skola ir pradeti grazinti. Ir dar is vokieciu ir rusu reikalauti milzinisku kompensaciju uz lietuviu populiacijos naikinima. Ir dar...
- 2 patinka
Comment
-
liutass, del tam tikru emigrantu isvaziavimo sumazejo vagysciu ir t.t. Tai dabar gal tiem asmenims pradekim moketi kompensacijas, kad ne Lietuvoje juodus darbus "dirba"? Su auksinio tualeto kompensacijom jau panasu precedenta turim...
Gator, o jeigu emigrantas Lietuvai nese pelna, ar Lietuva tada liks isiskolinusi? Draugas klausia.Paskutinis taisė москвичка; 2017.12.15, 02:56.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
Emigrantai Lietuvai atnese tik nuostoli
Comment
-
Parašė москвичка Rodyti pranešimąWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė москвичка Rodyti pranešimą) ir gerinčiau infrastruktūrą (lengvesnis bei greitesnis susisiekimas su kitom sostinėm, geresnis viešas susisiekimas visoj Lietuvoj, greitieji traukiniai, metro ir t.t.)
ES pinigų duoda, o pinigus visi skolina primokėdami. Biudžetas perteklinis. Kada pagaliau Lietuva nebeatrodys kaip Rusijos provincija? Baltarusija diktatūros užkampis tvarkingai gyvena, o mes tipo skaitosi pažangieji kapitalistai atsilupėliai.Paskutinis taisė andyour; 2017.12.14, 19:04.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKiekvienas emigrantas turėtų susimokėti tiek pinigų, kiek jo išugdymas bendrapiliečiams kainavo nuo pat gimimo. Jei mokėjo mokesčius, juos minusuotume.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Kaip matai su grandioziniais projektais Lietuvai sunkiai sekasi. Būtų gerai nors susitvarkyti gyvenamąją aplinką bent jau neblogiau nei Baltarusijoje. Taip pat išnaikinti totalų skurdą.
ES pinigų duoda, o pinigus visi skolina primokėdami. Biudžetas perteklinis. Kada pagaliau Lietuva nebeatrodys kaip Rusijos provincija? Baltarusija diktatūros užkampis tvarkingai gyvena, o mes tipo skaitosi pažangieji kapitalistai atsilupėliai.
Aš gyvenu kaip normalus europietis, ir nors Lietuvoje dar yra milijonai tobulintų dalykų, neigti akivaizdų, milžinišką progresą gali tik, er...atsilupėliai.If a lion could speak, we could not understand him.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąKaip matai su grandioziniais projektais Lietuvai sunkiai sekasi. Būtų gerai nors susitvarkyti gyvenamąją aplinką bent jau neblogiau nei Baltarusijoje. Taip pat išnaikinti totalų skurdą.
ES pinigų duoda, o pinigus visi skolina primokėdami. Biudžetas perteklinis. Kada pagaliau Lietuva nebeatrodys kaip Rusijos provincija? Baltarusija diktatūros užkampis tvarkingai gyvena, o mes tipo skaitosi pažangieji kapitalistai atsilupėliai.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Na, jei tu gyveni prasčiau nei baltarusis, tai čia tu atsilupėlis.
Aš gyvenu kaip normalus europietis, ir nors Lietuvoje dar yra milijonai tobulintų dalykų, neigti akivaizdų, milžinišką progresą gali tik, er...atsilupėliai.When a man lies, he murders some part of the world
- 2 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO atminusuotum emigrantų perlaidas? Nu tuos kelioliką melejardų, kurie parėjo nuo kokių 2004?
Jei atminusuosim perlaidas, pradėsim mokėti kompensacijas buduliams už tai kad išvažiavo ir t.t. tai dar bankrutuosim
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąLietuvos provincija ir neatrodo kaip rusijos provincija, esu siuntęs video.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
Comment