Čia aš vienas nesuprantu į kur krypsta šita tema?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klijuojamų iš popieriaus modelių fotogalerija
Collapse
X
-
Ne, nu rimtai, Emili, baik trolint, balandžio 1 jau praėjo. Tai, ką tu vadini Castrosua modeliu, nė kiek nepanašu į Castrosua. "Vanhool A300" gal kažkiek panašesnis į tikrą Vanhoolą, bet vistiek dar tolokai. Tu pasižiūrėk rytis001, Gintaras663 darbus, yra šitoj temoj yra ir maketų, ir tinklalapių, kur juos rast. Gerai, kad stengiesi, domiesi ir linkiu sėkmės tobulėjant.
P.S. mačiau, daug tavo pranešimų ištrinta. Tiesiog stenkis nerašinėt nesąmonių, rašyt į temą. Tai draugiškas patarimas tau
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąJei mediatoriai nori išlaikyti forumo kokybę, reikėtų pagalvot apie kai kurių narių išsiuntimą atostogų....
Comment
-
Parašė Emilis PanevėžysJie daro su spausdintuvu,o aš tokio dalyko neturiu...
P.S. Castrosua (001) jau nurašiau...
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąPaaiškinsiu: Dabar įsikeli autobuso brėžinį į atmintinę ir nueini į artimiausią spaustuvę. Jei nežinai kur yra, per Google susivesk: spaustuvės Panevėžyje. Atsispausdini, išsilankstai, susiklijuoji ir pats džiaugsies geru rezultatu.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė 10.000 Rodyti pranešimąModeratoriai mediatoriai yra tokios biologinės medžiagos, kurioms, nemanau, kad rūpi forumo kokybė o šiaip pritariu. Tokios vaikiškos temos (ir kai kurie nariai) tikrai neprideda forumui prestižo.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąBet linksmumo prideda.
Comment
-
Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimąAsmeniškai aš figurėles darau pats, pasiėmu baltą popieriaus lapą ir piešiu. Rezultatų nuotraukas esu šiek tiek įkėlęs . Tad tikrai nebūtinas spauzdintuvas.
P.S. Ačiū,kad radai su kuo pasišnekėti.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąpadariau ir as modeli (futbolo kamuolio), be kliju ir siuvimo. Vertinkite:
Atvaizdas
Bet jauciu, teks nurasyti. Nors dar laukia dazymo.
Comment
-
Žmonės, biški ,,atsikvėpkit" ir baikit. Kam jus čia šiūkšlinatės? Aišku, vėl pradėsit "o ko tau čia" ir t.t. Paslaugą padariau už jus - tiesiog išsiunčiau žinutę forumo tvarkytojui, kad biški šioje temoje "nuslopintų kai kurių garsą". Tad kol nevėlu, trinkit nereikšmingas žinutes arba gausit gerą dozę atostogų.
P.S Ši tema per dieną tapo aktyviausia ,,Prospekto" tema.Paskutinis taisė Arelis; 2015.04.02, 18:43.
Comment
Comment