Ačiū už sutikimą Tai Talino nuotraukų kone daugiausiai ir bus Beje, "Už sienos" yra tema "Talinas", kur, man regis, yra dar veikiančių nuotraukų su šiuolaikiniu Talinu
Ačiū už sutikimą Tai Talino nuotraukų kone daugiausiai ir bus Beje, "Už sienos" yra tema "Talinas", kur, man regis, yra dar veikiančių nuotraukų su šiuolaikiniu Talinu
Čia pas jus tiek daug visko yra, kad man savaitės dar neužteko. Na nieko, greit pasivysiu
themonk> Tai dar bus laiko, beje, kiek laiko pats jau Čikagoje gyveni. Į Lietuvą dažnai atleki?
Čikagoj užsibuvau jau per ilgai. Reikia keisti aplinką Pakeliavęs po Pranzūziją, Vokietiją, Vengriją, Ukrainą 1996 sugalvojau patikrinti Ameriką. Iš pradžių baisiai nepatiko, bet vėliau pripratau. Juk ir šuo kariamas pripranta Tačiau neužilgo galvoju parsirasti. Kai pastatys saloj areną, tai iškarto
Geri Lietuvos keliai, vos kirtus sieną, pasikeitė į laiko išvagotus Latvijos kelius
Kai grįžau iš Rygos LV keliais ~ 90 km/h, atrodo, kad labai greit važiuoju. Pervažiavus mūsų sieną, atrodo, kad mašina vietoj stovi. Tik spidometras nuramino - 110 km/h...
Kaskart grįžtant iš LV man Lietuva labai gražiai atrodo.
Kai grįžau iš Rygos LV keliais ~ 90 km/h, atrodo, kad labai greit važiuoju. Pervažiavus mūsų sieną, atrodo, kad mašina vietoj stovi. Tik spidometras nuramino - 110 km/h...
Tai su kokia jau cia masina, kad ant 110 Km/h atrodo, kad vietoj stovi?
When a man lies, he murders some part of the world
Comment