Parašė VNS
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Marihuanos legalizavimas
Collapse
X
-
Oregon just decriminalized all drugs – here’s why voters passed this groundbreaking reform
Because criminalizing drugs does not really prevent drug use, decriminalizing does not really increase it. Portugal, which decriminalized the personal possession of all drugs in 2001 in response to high illicit drug use, has much lower rates of drug use than the European average. Use of cocaine among young adults age 15 to 34, for example, is 0.3% in Portugal, compared to 2.1% across the EU. Amphetamine and MDMA consumption is likewise lower in Portugal.
In Portugal, full decriminalization has proven more humane and effective than criminalization. Because drug users don’t worry about facing criminal charges, those who need help are more likely to seek it – and get it.
Portugal’s overdose death rate is five times lower than the EU average – which is itself far lower than the United States’. HIV infection rates among injection drug users also dropped massively since 2001.
- 3 patinka
Comment
-
Taip taip, girdėta ne kartą melodija iš serijos "apsinarkašinusią liaudį lengviau valdyti"...- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąKokie tyrimai? Kaip valdžia užsako - taip tuos rezultatus ir surašo.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTai daug tų tyrimų, o ir mano pacituotame tekste iš straipsnio yra nemažai nuorodų - skaitei?
- 3 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTai daug tų tyrimų, o ir mano pacituotame tekste iš straipsnio yra nemažai nuorodų - skaitei?
Parašė Evier Rodyti pranešimąJis nemoka angliškai.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąKam skaityti šitas netiesas?
Narkomafijos agentai bandė mane įtiknti skaitalais lietuvių, rusų, lenkų kalbomis, bet aš jų vistiek neskaitaiu.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimą
O specialiosios narkomanų pajėgos naktį nebandė pagrobt?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąKuo daugiau narkomanų nudvės, tuo žmonijai bus geriau.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė themanual Rodyti pranešimąOho, užtruko tik tris minutes sutriggerint Alkesio Rodos turit priklausomybę kai kam, kada dvėsit?
Comment
-
Parašė acetonas Rodyti pranešimąJau vaikšto. O narkomafija bijo, kad legalizavus lengvus narkotikus, jų įtaka ir turtai sumažės.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąKuo mažiau narkomanų bus Lietuvoje - tuo geriau. O valdžiai reikalingi buki durniai (kaip Š.Korėjoje, kur narkotikai yra legalūs).- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
- 2 patinka
Comment
Comment