Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Marihuanos legalizavimas
Collapse
X
-
Post in English - fight censorship!
-
Parašė index Rodyti pranešimąŽmonės nėra vienodi ir kodėl vieni turėtų kitiems aiškinti kaip jiems gyventi.
Kas labai nori marihuanos vartoja ją ir be leidimo.Paskutinis taisė Irma; 2015.07.20, 15:12.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąKai valstybė raportuoja, kad už parduotą tabaką į biudžetą surenkama daug eurų, kažkodėl pamirštama prisiminti, kad daug pinigų tenka skirti gydyti vėžiu sergančius žmones. Taip kad nereikia legalizuoti marichuaną.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąMan tiesą sakant būtų px ką kiti savo noru daro sau. Tačiau, mano gyvenimo filosofija kiek kitokia. Man rūpi visuomenė kurioje auginu save, savo vaikus. Man ne tas pats, kas atsidurs prie man brangių žmonių, kokia aplinka juos sups. Viskas sukasi ratu, ir į ką vieną kartą numosi ranka, kitą kartą gali tau duoti per galvą. Man rūpi sveika ir adekvati aplinka. Apdujęs, priklausomybių kupinas žmogus nėra gera alternatyva sveikai visuomenei, jis pažeidžiamas, jis silpnas. Tokios visuomenės aš nenoriu. Užtenka ir alkoholio, kiek d****ų aplinkui laksto, žudo save ir kitus.
Kas labai nori marihuanos vartoja ją ir be leidimo.
Na, ir siūlau nusiimti rožinius akinius apie aplinkąwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąMarihuanos vartotojas nebūtinai yra apdujęs ar juo labiau priklausomas.
Na, ir siūlau nusiimti rožinius akinius apie aplinką
Marihuana vėžį sukelia, "žinove".*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąVieniems nereikia ir jie gali be to gyventi, kitiems reikia.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąNei vienam žmogui narkotikai nėra reikalingi. Nei vienam.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąNei vienam žmogui narkotikai nėra reikalingi. Nei vienam.
Comment
-
Parašė ratTabakas legalus - kontrabanda klesti. Kontrabanda klesti - mokesčiai nemokami. Mokesčiai nemokami - biudžetas negauna pinigų. Biudžetas negauna pinigų - jūsų pirminis argumentas paremtas bezdaliukais.
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąNe tau man aiškinti apie aplinką. Jei šniaukšti tuos narkotikus, šniaukšk ir toliau, į sveikatą. O už savo aplinką aš galiu kovoti nagais ir dantimis, ne vieni narkašos tai sugeba.
Marihuana vėžį sukelia, "žinove".
P.S. Jeigu bandysite apeliuoti, kad aš "narkašius", galėsime susitikti kur nors teisme, neatsisakyčiau nuo lengvų pinigėlių.
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąNe tau man aiškinti apie aplinką. Jei šniaukšti tuos narkotikus, šniaukšk ir toliau, į sveikatą. O už savo aplinką aš galiu kovoti nagais ir dantimis, ne vieni narkašos tai sugeba.
Marihuana vėžį sukelia, "žinove".www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąNei vienam žmogui narkotikai nėra reikalingi. Nei vienam.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąMoterie, jeigu jau taip "auginate save", kodėl leidžiate sau neetiškai elgtis? Per daug "narkašų" Jus supa?
P.S. Jeigu bandysite apeliuoti, kad aš "narkašius", galėsime susitikti kur nors teisme, neatsisakyčiau nuo lengvų pinigėlių.
O neetiškai elgiuosi tik su tais kurie leidžia sau elgtis analogiškai.
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąTamstelė mandagiau bendrauti nemokate? Gerai, kad pasakėte gal. Nes nei šniaukščiu, nei kaip kitaip vartoju narkotikus. Per sunku galvelei išnešti, kad tokiu atveju galiu būti už marihuanos įteisinimą? Na va, gyveni ir mokaisi, taip?
Beje, kaip ir sakiau, marihuaną kas nori tas tikrai vartoja. Nėra jokio tikslo jos įteisinti.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąKlausyk, tik nereikia manęs gąsdinti
O neetiškai elgiuosi tik su tais kurie leidžia sau elgtis analogiškai.
Nesunku. Suprantu daugiau nei tau gali atrodyti. Manau, kad kvestionuoti kito norą gyventi neapsvaigusioje nuo narkotikų visuomenėje, kai dar jie nėra įteisinti, tai pačiam rožinius akinius reikia nusiimti.
Beje, kaip ir sakiau, marihuaną kas nori tas tikrai vartoja. Nėra jokio tikslo jos įteisinti.Paskutinis taisė Ametistas; 2015.07.20, 16:44.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąJūsų kalba man primena į sovietinės senmergės mokytojos: klausyk, nereikia gąsdinti, suprantu daugiau nei tau gali atrodyti... Kodėl, Irma, jūs tokia pikta žiežula?*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąHa ha ha, ačiū už komplimentą Beje, pataikėte į vieną spėjimą tai tikraiwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąTai gal po taikos suktinę dabar užtraukim?
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąTai gal po taikos suktinę dabar užtraukim?*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąMarihuana yra psichotropinė medžiaga. Bet ją vadinti narkotikais kažkaip troliškai skamba. Tada tabaką, alkoholį, kavą, saldainius irgi galime vadinti narkotikais.Tau gal ir taip. O man taip neatrodo. Nejaugi kalbėjimas apie kažką, domėjimasis tuo yra jau iškart reklama?
Comment
Comment