Parašė andyour
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Marihuanos legalizavimas
Collapse
X
-
Paskutinis taisė John; 2014.01.14, 03:20.
-
Parašė John Rodyti pranešimąGal tu juokauji? Beveik visur būtent taip ir yra: "hey man, you want some stuff?". Po penkių minučių (NE po dešimties ar penkiolikos) pasivaikščiojimo po bele kurį vakarų (ar Rytų) didmiestį, pradedant Londonu, baigiant Saigonu, būtent viskas taip ir būna. Aš čia, beje, kalbu visiškai rimtai ir tai patvirtins bet kas, kas yra bent šiek tiek keliavęs šen ir ten.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąNei Prahoje, nei Stokholme, nei Maskvoje, Stambule ar Romoje niekas prie manes nebuvo priejes ir paklauses apie kvaisalu nora. Taip kad.
Na bet kitą kartą jau žinosi, kur ieškoti: http://webehigh.org/
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąJep...
Išties gana juokingai atrodo "draudimai", kai bene visas "draudžiamas" medžiagas gali gauti per 5 minutes (visiškai neperdedant) Londone, Vilniuje, Berlyne, Paryžiuje, Bankoke, Niujorke (galima tęsti iki begalybės). Elementari kvailystė ir tiek.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąŠiaip niekur, kur esu buvęs, niekas nesiūlė narkotikų. Kur Vilniuje galima per 5 min. gauti visų populiariausių narkotikų? (Išskyrus taborą, kur gausi neaišku ką)?
Man tai juokingai atrodo reiškiniai, kad visi degradavę narkomanai, banditėliai ir pan. savo nedoros kelią pradėjo nuo kanapių. Iš kur jūs žinot? Iš kur žinot, kad ne nuo cigarečių, ar nekalto alaus butelio? Kodėl būtinai nuo žolės?
Aplamai, žolės jauni žmonės daug rūko, užtenka savaitgali mieste pavaikščioti, ar į kokį festivalį nuvažiuoti, norit pasakyt, visi jie jau automatiškai degradavę ir būtinai kita kartą pradės "šnioti"? Man kaip tik atrodo, kad vienietai tokių.
Comment
-
Parašė k0fis Rodyti pranešimąJei ištikrųjų norėtum, neproblema gauti būtų.
Aplamai, žolės jauni žmonės daug rūkoPaskutinis taisė Lettered; 2014.01.14, 10:08.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąJeigu daug rūko, kodėl tokius pažįstu tik kelis? Su kitais narkotikais panaši situacija. Kiekvienas sprendžia pagal save. Faktas tik tas, jog jokių konkrečių atsakymų negavau, tik vėjus apie tai, jog neva "visi" rūko ir "visur" galima gauti, tik niekas nežino ir negali pasakyti.
Comment
-
Parašė k0fis Rodyti pranešimąO tu toks naivus, kad visi ims ir viešoj erdvėj tau pasakos, kur konkrečiai įsigyti?Paskutinis taisė Lettered; 2014.01.14, 10:15.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąGal tu juokauji? Beveik visur būtent taip ir yra: "hey man, you want some stVienintelis kalusimas yra tas, ar mes pripažinsime jau įvykusį faktą ir imsimės priemonių pagerinti situaciją ar toliau apsimetinėsime, kad to nėra.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąŠiaip niekur, kur esu buvęs, niekas nesiūlė narkotikų. Kur Vilniuje galima per 5 min. gauti visų populiariausių narkotikų? (Išskyrus taborą, kur gausi neaišku ką)?
Vilniuje naktį vaikščiodamas po stoties rajoną tikėtina tokio pasiūlymo sulauktum.
O mano paties nuomonė nėra visiškai vienareikšmiška. Iš vienos pusės laikyti tai kažkokiu dideliu kriminalu, kai panašaus pavojingumo dalykai yra legalūs, lyg ir nėra labai logiška. Kitas dalykas, kad reikia nubrėžti labai aiškias ribas dėl to, kas yra jau pakankamai kenksminga draudimui ir galbūt, kokius apribojimus verta taikyti ir legaliems dalykams.Paskutinis taisė index; 2014.01.14, 10:51.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Kofi, sakai visi rūko, o aš pažystų ne vieną, kuris ansčiau rūkė kol supraot, kad tai tik tirpdo smegenėles. Aišku, kaifas, nekyla agresija, gali papapaišyt, kažką, bet viską gali ir neapsinešęs daryt.. Šiaip tai teko susidurt su nemažu kiekiu rūkančiu, bet kad jie nedegradavę sunku pasakyt. Kiekvienas tą skirtingai supranta, matai tų matai tūsuose kažkokiuose daug pripūtusių, o kitas į tą tusą paprasčiausiai neis. Anksčiau ar vėliau tenka rinktis ar gyvent ribotom galimybėm apsvaigus, ar vis dėlto tai padaryt labai retom išimtim (Aišku norisi tiem kurie pripratę, šiaip žolę metą sunkiau nei tabaką, nes psichologinė priklausomybė didelė). Pavydžiui aš pastebėjau jaunimo tendencija iš vis atsisakyt svaigalų. Neseniai Vilniu vyko blaivus tūsas, ,VAROM' , kuriam neįleido apsvaigusių, susirinko apie 1500 žmonių Tad kiekvienas mato pagal save.Paskutinis taisė Kaštonas; 2014.01.14, 10:59.
Comment
-
Parašė k0fis Rodyti pranešimąJei ištikrųjų norėtum, neproblema gauti būtų.
Man tai juokingai atrodo reiškiniai, kad visi degradavę narkomanai, banditėliai ir pan. savo nedoros kelią pradėjo nuo kanapių. Iš kur jūs žinot? Iš kur žinot, kad ne nuo cigarečių, ar nekalto alaus butelio? Kodėl būtinai nuo žolės?
Aplamai, žolės jauni žmonės daug rūko, užtenka savaitgali mieste pavaikščioti, ar į kokį festivalį nuvažiuoti, norit pasakyt, visi jie jau automatiškai degradavę ir būtinai kita kartą pradės "šnioti"? Man kaip tik atrodo, kad vienietai tokių.
Comment
-
Parašė Kaštonas Rodyti pranešimąPavydžiui aš pastebėjau jaunimo tendencija iš vis atsisakyt svaigalų. Neseniai Vilniu vyko blaivus tūsas, ,VAROM' , kuriam neįleido apsvaigusių, susirinko apie 1600 žmonių Tad kiekvienas mato pagal save.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąTuristinėse vietose, aišku, kad taip nebus. Tam reikia nuklysti į nuošalesnes ir dažnai pavojingomis laikomas vietas.
Vilniuje naktį vaikščiodamas po stoties rajoną tikėtina tokio pasiūlymo sulauktum.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąIr eis ten kas naktimis pasivaikščioti Perkama yra per pažįstamus, jei nepažįsti tiesiogiai.
O įspūdžiai iš kitų valstybių apie "gatvėje siūlomus narkotikus" dažniausiai ir būna iš tokių atvejų kai turistas nuklysta kur nereikia. Aš irgi su tokiu atveju tuo pačiu būdu esu susidūręs.
Parašė andyour Rodyti pranešimąEsmė, kad tie stumdytojai daug kuo rizikuoja, jie taip nesielgia, nesireklamuoja, nepažįstamiem dažniausiai nesiūlo, už pardavinėjimą kalėjimas garantuotas.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąTaip. Tas prieinamumą apriboja. Kitas aspektas (ir dažnai naudojamas, pasisakant už legalizavimą), kad būtent dėl to šita verslo šaka maitina nusikaltėlius (nes reikia mokėti už tiekimą, "už apsaugą") ir pinigai gali būti naudojami dar blogesnei jų veiklai.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąO įspūdžiai iš kitų valstybių apie "gatvėje siūlomus narkotikus" dažniausiai ir būna iš tokių atvejų kai turistas nuklysta kur nereikia. Aš irgi su tokiu atveju tuo pačiu būdu esu susidūręs.No one really knows
Which way the wind blows
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Oponentas bando nebūtus faktus pateikti kaip jau įvykusius? Tu manai čia forume žmonės nevaikšto mieste ir nežino kaip yra? Vis dar naudojat taktiką - užfloodinti dezinformacija.
O kad žolė yra prekiaujama bele kur, kur tam yra paklausa, ir kad to sustabdyti nėra absoliučiai jokių galimybių, šiais laikais turėtų būti aišku ir arkliui. Bandymai aiškinti, kad taip nėra, primena Kirkilo pasisakymus apie krizę
Comment
Comment