Parašė Ametistas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Marihuanos legalizavimas
Collapse
X
-
Miestai.net Fb
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąNa, kadangi nesu besidominti tikslingai šia tema, tai neturiu sukaupusi straipsnių
Radau 2009 m. Stebėseną dėl narkotikų žalos. Nurodoma ir grupė, kurios priklausomybę sukelia kanapių vartojimas. Apačioje nurodytas ir literatūros sąrašas.
Narkotikų problema Europojewww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąBūtent saiko problema ir skaudžiausia tema. Jei jis (saikas) būtų, nebūtų ir šitos temoswww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąPerskaičiau ir nusivyliau. Tikėjausi, kad leidinyje bus nurodyta, kuo kanapės kenksmingos. Faktiškai jokios normalios info apie tai. Jei prieš narkotikų ir psichotropinių medžiagų vartojimą nukreiptame leidinyje nenurodoma, kuo žolytė kenksminga, tai galima kelti prielaidą, kad ji kenksminga daugeliu atvejų nėra?*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąKuo kanapės kenksmingos gali ir pats susirasti nete. Bet čia kitas klausimas, tau tiesiog tai nesvarbuwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąKalbi kaip koks sausas teoretikas. Gi sakau dar kartą, kad sąrašas, įstatymas, draudimas kuriamas žmonių, o ne atsiranda iš niekur. Tai ir apibrėžimas, kas draudžiama, o kas ne yra labai jau reliatyvus - vieną dieną jau draudžiamą, o kitą jau gali tapti ir nebedraudžiamu. Todėl tavo argumentas, kad turi būti draudžiama, nes yra kažkokiame sąraše, yra kvailas ir visiškai nestiprus. Aš draudžiu vartoti kavą, nes sąraše nurodyta, kad kava yra kenksminga gerti prieš miegą.
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąPatraukiok citatas ir argumentuok - aš paargumentuosiu. Galim taip pažaist, bus visai linksma.
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąOk, uždrauskime saldumynus, alkoholį, tabaką, keiskmažodžius, paauglių atsikalbinėjimą, uždrauskime važinėjimą automobiliu vienam mašinoje - juk be to tikrai galima gyventi. Be išmaniųjų irgi galima gyventi.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąDėl alkoholio ir tabako jau rašiau aukščiau. Be salduminų taip pat galima puikiai gyventi - aš net cukraus ir saldainius kelis metus neperku. Automobiliniam apribojimui, manau, pats pritartumet (aš taip pat esu už viešąjį transportą), tuo labiau kažkur tai ar buvo padaryta, ar buvo svarstoma.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąDėl alkoholio ir tabako jau rašiau aukščiau. Be salduminų taip pat galima puikiai gyventi - aš net cukraus ir saldainius kelis metus neperku. Automobiliniam apribojimui, manau, pats pritartumet (aš taip pat esu už viešąjį transportą), tuo labiau kažkur tai ar buvo padaryta, ar buvo svarstoma.
Būtų FUN. Nereiktų net ir žolės
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąBet kiti gal nenori, kad būtų uždrausta, jie nori valgyti saldumynus. Negalime uždrausti vien dėl to, kad kažkas to nevalgo.
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąSumokėčiau visas savo santaupas, atiduočiau savo automobilį, kad pamatyčiau vaizdą, kai visoje Lietuvoje uždraudžiamas alkoholis, tabakas, cukrus ir saldieji gaminiai, riebalai, automobilius eksploatuoti galima tik važiuojant nemažiau keturiese ir pan.
Būtų FUN. Nereiktų net ir žolės
"Žmogus bus laimingas, jeigu nerūkys, negers, nevartos narkotikų, cukraus, neturės automobilio, gyvens centre tik įspūdingo architekturinio grožio pastate, neturės televizoriaus, domėsis politika, eis į kariuomenę ir dirbs kokiam nors NASDAQ gerai apmokamą darbą".
Tik tada kam tie pinigai, jeigu juos neturėsi kur išleist
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąAr užvalgius saldainį dantys iškart išpūva ir išbyra? Ar išgėrus alkoholio, iškart kepenys supūva? Ar užtraukus suktinę iškart plaučiai tampa prarūkytais?
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąBet kiti gal nenori, kad būtų uždrausta, jie nori valgyti saldumynus. Negalime uždrausti vien dėl to, kad kažkas to nevalgo.Paskutinis taisė Eisinas; 2015.07.20, 21:47.
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąTik tada kam tie pinigai, jeigu juos neturėsi kur išleist
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąKad ir čia http://www.tv3.lt/m/naujiena/707593/...r-ju-vartojima Nerandu nei vieno neigiamo poveikio vartojant suaugusiam žmogui nenuolat. Patraukiok citatas ir argumentuok - aš paargumentuosiu. Galim taip pažaist, bus visai linksma.
Būtent, kad nuolat naudojant kyla bėdų, dėl vienkartinio ar reto naudojimo tas nežaidžia. Todėl legalizuojant atveriami keliai naudojimui be ribų, iš ko ir paseks pasekmės.
Aš tau siūlau kitą žaidimą, rūkyk žolę visą mėnesį ir užrašinėk potyrius, bent bus šis tas nei pilstymas iš tuščio į kiaurą*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąMatai atsirado žodis nenuolat
Būtent, kad nuolat naudojant kyla bėdų, dėl vienkartinio ar reto naudojimo tas nežaidžia. Todėl legalizuojant atveriami keliai naudojimui be ribų, iš ko ir paseks pasekmės.
Aš tau siūlau kitą žaidimą, rūkyk žolę visą mėnesį ir užrašinėk potyrius, bent bus šis tas nei pilstymas iš tuščio į kiaurą
Dėl vienkartinio ir reto naudojimo - žolytė būtent ir yra tokio tipo medžiaga, naudojama labiau vienkartiniams ar retiems pavartojimams.
Nelegalizavus keliai irgi atviri naudojimui, tik kad patys vartotojai supriešinti su sustabarėjusia ir konservatyvia, mažai ką teišmanančia, bet įsivaizduojančia, kad gali apie viską pasisakinėti visuomene.
Aš žolės rūkyti kasdien mėnesį nenoriu. Geriau nusipirksiu bilietus į Amsterdamą ir ten puikiai praleisiu laisvalaikį. Nors tie pinigai galėtų likti ir Lietuvos biudžete.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąŽodis nenuolat buvo visada, jis šiaip dabar staiga neatsirado. Tiesiog iki šiol jis buvo mano komentarų kontekste. Ištraukiau žodį, nes mačiau, kad to konteksto nelabai kas pagauna, todėl truputį aiškiau kalbėsiu.
Dėl vienkartinio ir reto naudojimo - žolytė būtent ir yra tokio tipo medžiaga, naudojama labiau vienkartiniams ar retiems pavartojimams.
Nelegalizavus keliai irgi atviri naudojimui, tik kad patys vartotojai supriešinti su sustabarėjusia ir konservatyvia, mažai ką teišmanančia, bet įsivaizduojančia, kad gali apie viską pasisakinėti visuomene.
Aš žolės rūkyti kasdien mėnesį nenoriu. Geriau nusipirksiu bilietus į Amsterdamą ir ten puikiai praleisiu laisvalaikį. Nors tie pinigai galėtų likti ir Lietuvos biudžete.*******
Miestai.net Fb
Comment
Comment