Parašė Kvailas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Marihuanos legalizavimas
Collapse
X
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Žiūrint į jų viešą komunikaciją atrodo, kad dekriminalizavimas tik pirmas žingsnis į didesnę ar mažesnę legalizaciją.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Žiūrint į jų viešą komunikaciją atrodo, kad dekriminalizavimas tik pirmas žingsnis į didesnę ar mažesnę legalizaciją.
Komentuoti:
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
man atrodo, jie ne legalizuoti nori, o dekriminalizuoti, kai uz maza kieki be tikslo platinti gauni realu laisves atemima, be galimybes taikyti bauda. Uz tai sedi labai nemazai normaliu zmoniu realiai.
Komentuoti:
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
man atrodo, jie ne legalizuoti nori, o dekriminalizuoti, kai uz maza kieki be tikslo platinti gauni realu laisves atemima, be galimybes taikyti bauda. Uz tai sedi labai nemazai normaliu zmoniu realiai.
Komentuoti:
-
Parašė Kvailas Rodyti pranešimąAr jau legalizavo Laisvės Partija žolę?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Kvailas Rodyti pranešimąAr jau legalizavo Laisvės Partija žolę?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Eilinio žmogaus nuomonė apie kanapių rūkymo žalą gyvenimui.
https://www.delfi.lt/pilietis/voxpop....d?id=82110795
Komentuoti:
-
Parašė manometras Rodyti pranešimąAš tai siūlau nesodint narkomanų, kol jie nieko kriminalinio nepridirbę.
Komentuoti:
-
Nebuvo tos problemos, ne PoDV jis siūlė kalėjimą, o narkomanams, t. y. paėmusiems suktinę arba tiems, kam suktinę įkišo.
Aš tai siūlau nesodint narkomanų, kol jie nieko kriminalinio nepridirbę.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Nu būtų keista, gauni suktinę kokiam vakarėlyje ir net kažkaip iš karto nesupranti ką gavai, policija pamato ir sodina į kalėjimą...
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Duodu kepurę, kad už suktinę drauhui nebus ne tik tokios pačios bausmės kaip už pusėę kilogramo, bet ir apskritai nebus įkalintas net ir mėnesiui niekas.
Mažiau sensacionalizmo.
Jei straiosnis tas pats tai nereiškia, kad kiekiai neįtakoja bausmės dydžio.
Stipriau nebent būtų kokiais 1950 m. už pajuokavimą apie Staliną sušaudymas arba 20 metų lagerio darbų...
Komentuoti:
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąAš nesakau, kad gavo, bet kad gresia vienodai. Baudžiamos bylos sukasi lėtai teismuose, šiuo atveju gal ir gerai.
Buvo ne vieną kartą minėta ir Seimo narių per žinių reporatažus ar diskusijų laidose. Nepretenduoju į absoliučios tiesos monopolį, bet kiek atsimenu esmė tokia. Tikrai tai ne fake news.
https://www.15min.lt/naujiena/aktual...udos-56-730424
https://www.delfi.lt/news/ringas/pol....d?id=80098759
Mažiau sensacionalizmo.
Jei straiosnis tas pats tai nereiškia, kad kiekiai neįtakoja bausmės dydžio.
Komentuoti:
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Nieko. Vėžiu, arba plaučių uždegimu sergantys man irgi nieko blogo nepadarė, bet jiems taip pat rekomenduočiau gydytis.
Komentuoti:
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Ką jums blogo padarė vartojantys, kad siunčiat juos gydytis?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Na, atvirumas ir prisipažinimas, kad šiandien jau truputį pavartojai amfos yra pirmas žingsnis į gydymą. Gal dar tu ir turi vilties.
Komentuoti:
-
Jeigu truputį pavartojusiems amfos siūlai gydytis, reiškia nesi labai didelis liberalas.
Komentuoti:
-
Aš, kaip liberastas, manau kad tau reikia pagalbos, o ne bausmės
Komentuoti:
-
Tai kaip ir RD siūlot šaudyti, ar užteks Lukiškėse pasėdėti 10 metų?
Komentuoti:
Komentuoti: