Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Marihuanos legalizavimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• liutass
    replied
    Parašė Kvailas Rodyti pranešimą

O tai kodėl Legalizuoti nenori?
    o kodel alkoholis legalizuotas buvo?

Komentuoti:

• index
    replied
    Parašė mantasm Rodyti pranešimą

Žiūrint į jų viešą komunikaciją atrodo, kad dekriminalizavimas tik pirmas žingsnis į didesnę ar mažesnę legalizaciją.
    Tai su laiku visko gali būti. Pagal dabartines tendencijas gali būti, kad kanapės kažkada taps legaliomis didžiojoje dalyje pasaulio. Bet kol kas, kaip suprantu, noras yra už jų taikymą tik taikyti ne baudžiamąją, o administracinę atsakomybę ir laisviau leisti jas naudoti medicinai (t.y. visokius CBD preparatus).

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė mantasm Rodyti pranešimą

Žiūrint į jų viešą komunikaciją atrodo, kad dekriminalizavimas tik pirmas žingsnis į didesnę ar mažesnę legalizaciją.
    O kas apskritai yra legalizavimas? Jeigu nebaudžia už turėjimą, o su receptu galima nusipirkti vaistinėje, tai savaime kaip ir yra legalizavimas. O kad negalima nusipirkti pramogai, kaip ir bet kokių rimtesnių vaistų negalima, bet dėl to jie nėra "nelegalūs".

Komentuoti:

• mantasm
    replied
    Parašė liutass Rodyti pranešimą

man atrodo, jie ne legalizuoti nori, o dekriminalizuoti, kai uz maza kieki be tikslo platinti gauni realu laisves atemima, be galimybes taikyti bauda. Uz tai sedi labai nemazai normaliu zmoniu realiai.

Komentuoti:

• Kvailas
    replied
    Parašė liutass Rodyti pranešimą

man atrodo, jie ne legalizuoti nori, o dekriminalizuoti, kai uz maza kieki be tikslo platinti gauni realu laisves atemima, be galimybes taikyti bauda. Uz tai sedi labai nemazai normaliu zmoniu realiai.
    O tai kodėl Legalizuoti nenori?

Komentuoti:

• liutass
    replied
    Ar jau legalizavo Laisvės Partija žolę?

Komentuoti:

• Galys
    replied
    Ar jau legalizavo Laisvės Partija žolę?
    Man atrodo, kad žolę jau gali legaliai rūkyti, jeigu kartu perki prostitutę.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Click image for larger version

Name:	2A0272A9-E2AC-4854-A176-19AEE8AD61AE.jpeg
Views:	253
Size:	93,6 kB
ID:	1747344

Komentuoti:

• Aleksio
    replied
    Eilinio žmogaus nuomonė apie kanapių rūkymo žalą gyvenimui.

https://www.delfi.lt/pilietis/voxpop....d?id=82110795

Komentuoti:

• Aleksio
    replied
    Parašė manometras Rodyti pranešimą
    Aš tai siūlau nesodint narkomanų, kol jie nieko kriminalinio nepridirbę.
    Nebus paklausos - nebus ir pasiūlos.

Komentuoti:

• manometras
    replied
    Nebuvo tos problemos, ne PoDV jis siūlė kalėjimą, o narkomanams, t. y. paėmusiems suktinę arba tiems, kam suktinę įkišo.

Aš tai siūlau nesodint narkomanų, kol jie nieko kriminalinio nepridirbę.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė PoDV Rodyti pranešimą

Nu būtų keista, gauni suktinę kokiam vakarėlyje ir net kažkaip iš karto nesupranti ką gavai, policija pamato ir sodina į kalėjimą...
    Jeigu realiai sodintų, tai ir suktinių vakarėliuose neliktų, visi bijotų pardavinėti ir pirkti, na kaip pvz. Singapūre. Dabar be reikalo prikurta baisių įstatymų, nors niekas net neplanuoja jų vykdyti.

Komentuoti:

• PoDV
    replied
    Parašė Gator Rodyti pranešimą

Duodu kepurę, kad už suktinę drauhui nebus ne tik tokios pačios bausmės kaip už pusėę kilogramo, bet ir apskritai nebus įkalintas net ir mėnesiui niekas.
    Mažiau sensacionalizmo.
    Jei straiosnis tas pats tai nereiškia, kad kiekiai neįtakoja bausmės dydžio.
    Nu būtų keista, gauni suktinę kokiam vakarėlyje ir net kažkaip iš karto nesupranti ką gavai, policija pamato ir sodina į kalėjimą...

Stipriau nebent būtų kokiais 1950 m. už pajuokavimą apie Staliną sušaudymas arba 20 metų lagerio darbų...

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
    Aš nesakau, kad gavo, bet kad gresia vienodai. Baudžiamos bylos sukasi lėtai teismuose, šiuo atveju gal ir gerai.
    Buvo ne vieną kartą minėta ir Seimo narių per žinių reporatažus ar diskusijų laidose. Nepretenduoju į absoliučios tiesos monopolį, bet kiek atsimenu esmė tokia. Tikrai tai ne fake news.
    https://www.15min.lt/naujiena/aktual...udos-56-730424
    https://www.delfi.lt/news/ringas/pol....d?id=80098759
    Duodu kepurę, kad už suktinę drauhui nebus ne tik tokios pačios bausmės kaip už pusėę kilogramo, bet ir apskritai nebus įkalintas net ir mėnesiui niekas.
    Mažiau sensacionalizmo.
    Jei straiosnis tas pats tai nereiškia, kad kiekiai neįtakoja bausmės dydžio.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė sankauskas Rodyti pranešimą

Nieko. Vėžiu, arba plaučių uždegimu sergantys man irgi nieko blogo nepadarė, bet jiems taip pat rekomenduočiau gydytis.
    Nuo kada narkotikų vartojimas yra liga? Ar penktadienio vakare alaus išgėrusiems irgi siūlote gydytis? Nieko sau liberalus požiūris.

Komentuoti:

• sankauskas
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Ką jums blogo padarė vartojantys, kad siunčiat juos gydytis?
    Nieko. Vėžiu, arba plaučių uždegimu sergantys man irgi nieko blogo nepadarė, bet jiems taip pat rekomenduočiau gydytis.

Komentuoti:

• Lettered
    replied

Na, atvirumas ir prisipažinimas, kad šiandien jau truputį pavartojai amfos yra pirmas žingsnis į gydymą. Gal dar tu ir turi vilties.
    Ką jums blogo padarė vartojantys, kad siunčiat juos gydytis?

Komentuoti:

• sankauskas
    replied

Jeigu truputį pavartojusiems amfos siūlai gydytis, reiškia nesi labai didelis liberalas.
    Na, atvirumas ir prisipažinimas, kad šiandien jau truputį pavartojai amfos yra pirmas žingsnis į gydymą. Gal dar tu ir turi vilties.

Komentuoti:

• Lettered
    replied

Aš, kaip liberastas, manau kad tau reikia pagalbos, o ne bausmės
    Jeigu truputį pavartojusiems amfos siūlai gydytis, reiškia nesi labai didelis liberalas.

Komentuoti:

• sankauskas
    replied

Tai kaip ir RD siūlot šaudyti, ar užteks Lukiškėse pasėdėti 10 metų?
    Aš, kaip liberastas, manau kad tau reikia pagalbos, o ne bausmės

Komentuoti:

Working...
X