Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Marihuanos legalizavimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• index
    replied
    Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
    Vien popieriniu draudimu nepasieksi nieko, o draudimas+žiaurus baudimas tikrai pasiekia savo tikslą.
    Kad net Saudo Arabijoje puikiai įmanoma alkoholio gauti.

Komentuoti:

• Aleksio
    replied
    Parašė DSaulius Rodyti pranešimą
    Grįžtant prie iškelto klausimo ankščiau, kuri šalis kažką draudimais uždraudė ?
    Vien popieriniu draudimu nepasieksi nieko, o draudimas+žiaurus baudimas tikrai pasiekia savo tikslą.

Komentuoti:

• index
    replied
    Parašė Gator Rodyti pranešimą

O kokainą ar hašišą, kad būtų lygu lygu?

Kodėl būtent turi būti legalūs alko, cigaretės ir marihuana, o ne alko, cigaretės, marihuana, kokainas ar hašišas?
    Arba ne alko ir cigaretės?
    Kodėl ne 2 ar 4, o būtinai 3?
    Hašišas yra tas pats THC, kaip marichuana, tik labiau koncentruota forma.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Parašė liutass Rodyti pranešimą

gal atvirksciai? Jei alko pilnai legalu, tai marihuana ir reikia legalizuoti. Kad butu lygu lygu
    O kokainą ar hašišą, kad būtų lygu lygu?

Kodėl būtent turi būti legalūs alko, cigaretės ir marihuana, o ne alko, cigaretės, marihuana, kokainas ar hašišas?
    Arba ne alko ir cigaretės?
    Kodėl ne 2 ar 4, o būtinai 3?

Komentuoti:

• DSaulius
    replied
    Nes Amerikos valdžia tik rodė kovą, bet realiai nekovojo. Bausti reikėjo ne butlegerius, o vartotojus.
    Grįžtant prie iškelto klausimo ankščiau, kuri šalis kažką draudimais uždraudė ?

Komentuoti:

• Aleksio
    replied
    Parašė index Rodyti pranešimą
    Ir kaip istorija parodė, žmonės tikrai nustos gerti. Iš JAV prohibicijos naudos buvo tik tiek, kad long island iced tea išrado.
    Nes Amerikos valdžia tik rodė kovą, bet realiai nekovojo. Bausti reikėjo ne butlegerius, o vartotojus.

Komentuoti:

• Palpatine
    replied
    OK, išrinkite mane Lietuvos prezidentu, ir aš uždrausiu alkoholį, tabaką ir kitus svaigalus.
    Kažkas 1933 liaudžiai alaus ir dešrelių žadėjo... O gavosi kaip visada.

Komentuoti:

• index
    replied
    OK, išrinkite mane Lietuvos prezidentu, ir aš uždrausiu alkoholį.
    Ir kaip istorija parodė, žmonės tikrai nustos gerti. Iš JAV prohibicijos naudos buvo tik tiek, kad long island iced tea išrado.

Komentuoti:

• Aleksio
    replied
    OK, išrinkite mane Lietuvos prezidentu, ir aš uždrausiu alkoholį, tabaką ir kitus svaigalus.

Komentuoti:

• index
    replied
    Narkotikų ir alkoholio lobizmas stipresnis uz žmogaus sveikatos gerovę jau 1000+ metų Ir taip bus tol, kol gyvas žmogus su savo silpnybėmis. Is to galima susikrauti milijardus, o pinigai, kaip žinote, valdo viską.
    Bėda, kad svaiginimasis yra įprastas apskritai visiems gyvūnams (net vaisinės muselės prisigeria ), tai matyt tas netgi kažkokią evoliucinę prasmę turi.

Komentuoti:

• liutass
    replied
    Narkotikų ir alkoholio lobizmas stipresnis uz žmogaus sveikatos gerovę jau 1000+ metų Ir taip bus tol, kol gyvas žmogus su savo silpnybėmis. Is to galima susikrauti milijardus, o pinigai, kaip žinote, valdo viską.

Komentuoti:

• Aleksio
    replied
    Parašė index Rodyti pranešimą
    O taip, uždrauskime visas svaiginimosi priemones ir labai griežtai už jas bauskime
    Tikrai taip. Svaigalų vartojimas neturi teigiamos įtakos žmogaus sveikatai (nei fizinei, nei psichinei).

Komentuoti:

• liutass
    replied
    Buvo legalu, bus nelegalu. Nematau tame problemos.
    Nebus nelegalu

Komentuoti:

• index
    replied
    O taip, uždrauskime visas svaiginimosi priemones ir labai griežtai už jas bauskime, nes visi iki šiol pasaulyje buvę psichoaktyvių substancijų draudimai tikrai buvo sėkmingi.

Komentuoti:

• Aleksio
    replied
    gal atvirksciai? Jei alko pilnai legalu, tai marihuana ir reikia legalizuoti. Kad butu lygu lygu
    Buvo legalu, bus nelegalu. Nematau tame problemos.

Komentuoti:

• liutass
    replied
    NO problem, galima uždrausti ir alkoholį, ir tabaką. Man yra dzyn.

Komentuoti:

• Aleksio
    replied
    NO problem, galima uždrausti ir alkoholį, ir tabaką. Man yra dzyn.

Komentuoti:

• liutass
    replied
    o kaip su alkoholio legalizacija? Kuom marihuana blogiau?

Komentuoti:

• Aleksio
    replied
    Ir? Tai nereiškia kad marichuanos vartojimas nekenkia žmogaus sveikatai.
    IŠVADA: marichuanos legalizavimas nereikalingas.
    https://www.delfi.lt/mokslas/mokslas....d?id=86041921

Komentuoti:

• digital
    replied
    U.N. Reclassifies Cannabis as a Less Dangerous Drug
    A United Nations commission voted to remove marijuana for medical use from a list of the most risky narcotics, such as heroin.

Komentuoti:

Working...
X