Parašė Aleksio
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Marihuanos legalizavimas
Collapse
X
-
Parašė DSaulius Rodyti pranešimąGrįžtant prie iškelto klausimo ankščiau, kuri šalis kažką draudimais uždraudė ?
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
O kokainą ar hašišą, kad būtų lygu lygu?
Kodėl būtent turi būti legalūs alko, cigaretės ir marihuana, o ne alko, cigaretės, marihuana, kokainas ar hašišas?
Arba ne alko ir cigaretės?
Kodėl ne 2 ar 4, o būtinai 3?
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
gal atvirksciai? Jei alko pilnai legalu, tai marihuana ir reikia legalizuoti. Kad butu lygu lygu
Kodėl būtent turi būti legalūs alko, cigaretės ir marihuana, o ne alko, cigaretės, marihuana, kokainas ar hašišas?
Arba ne alko ir cigaretės?
Kodėl ne 2 ar 4, o būtinai 3?
Komentuoti:
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąNes Amerikos valdžia tik rodė kovą, bet realiai nekovojo. Bausti reikėjo ne butlegerius, o vartotojus.
Komentuoti:
-
Parašė index Rodyti pranešimąIr kaip istorija parodė, žmonės tikrai nustos gerti. Iš JAV prohibicijos naudos buvo tik tiek, kad long island iced tea išrado.
Komentuoti:
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąOK, išrinkite mane Lietuvos prezidentu, ir aš uždrausiu alkoholį, tabaką ir kitus svaigalus.
Komentuoti:
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąOK, išrinkite mane Lietuvos prezidentu, ir aš uždrausiu alkoholį.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
OK, išrinkite mane Lietuvos prezidentu, ir aš uždrausiu alkoholį, tabaką ir kitus svaigalus.
Komentuoti:
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąNarkotikų ir alkoholio lobizmas stipresnis uz žmogaus sveikatos gerovę jau 1000+ metų Ir taip bus tol, kol gyvas žmogus su savo silpnybėmis. Is to galima susikrauti milijardus, o pinigai, kaip žinote, valdo viską.
Komentuoti:
-
Narkotikų ir alkoholio lobizmas stipresnis uz žmogaus sveikatos gerovę jau 1000+ metų Ir taip bus tol, kol gyvas žmogus su savo silpnybėmis. Is to galima susikrauti milijardus, o pinigai, kaip žinote, valdo viską.
Komentuoti:
-
Parašė index Rodyti pranešimąO taip, uždrauskime visas svaiginimosi priemones ir labai griežtai už jas bauskime
Komentuoti:
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąBuvo legalu, bus nelegalu. Nematau tame problemos.
Komentuoti:
-
O taip, uždrauskime visas svaiginimosi priemones ir labai griežtai už jas bauskime, nes visi iki šiol pasaulyje buvę psichoaktyvių substancijų draudimai tikrai buvo sėkmingi.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Parašė liutass Rodyti pranešimągal atvirksciai? Jei alko pilnai legalu, tai marihuana ir reikia legalizuoti. Kad butu lygu lygu
Komentuoti:
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąNO problem, galima uždrausti ir alkoholį, ir tabaką. Man yra dzyn.
Komentuoti:
-
Ir? Tai nereiškia kad marichuanos vartojimas nekenkia žmogaus sveikatai.
IŠVADA: marichuanos legalizavimas nereikalingas.
https://www.delfi.lt/mokslas/mokslas....d?id=86041921
Komentuoti:
-
U.N. Reclassifies Cannabis as a Less Dangerous Drug
A United Nations commission voted to remove marijuana for medical use from a list of the most risky narcotics, such as heroin.
- 1 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: