Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Marihuanos legalizavimas
Collapse
X
-
Prisirijęs reikiamų narkotikų taptų terminatorium. Neveltui naciai maitino savo karius narkotikais.
-
Kitokio rezultato būti negali:
Į nuolatinę privalomąją pradinę karo tarnybos pašauktas varėniškis Justinas V. ilgam prisimins kariuomenėje praleistas dienas – į pratybas Pabradės poligone narkotinių medžiagų atsivežęs ir jų parūkęs jaunuolis tarsi atsidūrė kitoje realybėje, kai apsvaigęs nuo kvaišalų išvydo dar neregėtų vaizdų.
O jeigu prasidėtų karas?
Komentuoti:
-
Zole turi buti dekriminalizuota, bet jos vartojimo pasekmes turi buti taikomos baudziamajam kodekse kaip apsvaigus nuo alkoholio.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Deja, absoliučiai priešingai. Visi tikri patriotai, o verslai stabilūs. Su proputiniškais aš nebendrauju
Komentuoti:
-
Parašė wrm Rodyti pranešimąO pas mane visi pažįstami, kurie karts nuo karto patraukia žolės, užima gan aukštas pareigas politikoj, versle ir pan.
Komentuoti:
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąŠiaip ką žinau iš labiau pasiturinčių ir su šioje temoje minimais polinkiais, tai su žolėm seniai nebežaidžia. Yra kur kas geriau veikiančių dalykų Tiesa, Lietuvoje tai nepigu.Paskutinis taisė Kvailas; 2020.12.28, 03:10.
Komentuoti:
-
Šiaip ką žinau iš labiau pasiturinčių ir su šioje temoje minimais polinkiais, tai su žolėm seniai nebežaidžia. Yra kur kas geriau veikiančių dalykų Tiesa, Lietuvoje tai nepigu.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
O pas mane visi pažįstami, kurie karts nuo karto patraukia žolės, užima gan aukštas pareigas politikoj, versle ir pan.
Komentuoti:
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Aš jau pradedu galvoti, kad čia meistriškas trolinimas. Tada didelė pagarba už tokius sugebėjimus.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė index Rodyti pranešimąAš jau pradedu galvoti, kad čia meistriškas trolinimas.
Komentuoti:
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąVisi diplomai padaryti su fotoshopu/nupirkti už maišą bulvių.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąVisi marichuanos legalizavimo šalininkai yra net vidurinės mokyklos nebaigę durniai.
https://www.vrk.lt/2020-seimo/rezult...d-2420108.html
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Evier Rodyti pranešimąŽemas IQ irgi turi būti uždraustas.
Komentuoti:
-
Parašė Evier Rodyti pranešimą
Žemas IQ irgi turi būti uždraustas.
Komentuoti:
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąNesvarbu - grybų ar narko. Faktas yra tas, kad svaigalai turi būti uždrausti visoje Europoje.
- 6 patinka
Komentuoti:
-
Nesvarbu - grybų ar narko. Faktas yra tas, kad svaigalai turi būti uždrausti visoje Europoje.
Komentuoti:
-
Tas "mokslininkų" tyrimas yra eilinis narkomafijos užsakytas bla-bla-bla.
Komentuoti:
Komentuoti: