Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vasaros planai / tikslai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Vasaros planai / tikslai

Sveiki,

Manau dauguma jau daugmaž žino, ką veiks ar kur važiuos vasarą, tad šioje temoje galite apie tai pasisakyti

Mano planai kol kas kuklūs: darbas, savaitgaliai ko gero bus skirti netolimoms kelionėms. Tikiuosi bent kartą apsilankyti pajūryje bei pagaliau nuvažiuoti į Ryga ir galbūt Taliną (jei dar degalų kainos kris, tai iš vis liuks).
    Mano galerija Flickr'yje

Manto vasaros planai = Joziko vasaros planai

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Mano tikslai padirbti stroikese apie 2 menesius, po to vaziuoti prie juros ar kur siaip gerai pailseti ir kas svarbiausia stoti i aukstaja.
      Alternative

Comment

Su tevais tureciau vaziuot i Paryziu, bet tikslaus marsruto dar nezinau Likusia dali tinginiauju, skaitau knygas.

Comment

Atsitiktinai darbeliai laisvalaikiu, o toliau tinginiavimas.. Ir nuo rugpjūčio mokymasis, nes per daug skolų per sesiją.

Žinoma saviatgaliai prie ežeriuko arba Jūros
          P.

Comment

Liepos 28 vel padirbt i UK iki spalio, o poto kokias 2 sav. po Europa (ir po pacia UK) palakstyt

Comment

Pagrindinis vasaros tikslas kuos smagiau atšvęst jūros šventę.. Norint pasiekt šį tikslą reikia pradėt ruoštis bent jau prieš mėnesį O be jūros šventės manau reiktų susirast papildomo darbo, kad galėčiau dirbti namie arba prie jūros (laisvalaikiu)...

Ir pagrindinis tikslas, o gal tiksliau galvos skausmas: KAIP ATSIMAZINTI NUO ARMUCHOS.. HEELP!!! S.O.S. Gal kas turi minčių ar pažinčių kokių
              Nieko nesupratau, bet patiko :blabla:

Comment

Pusantro mėnesio(iki rugpjūčio 1d.) darbo baldų fabrike Kaune.. Visas likes menesis trali vali..

p.s. yra didelis noras nulekt i Ryga

Comment

Parašė Draugelis
                  Ir pagrindinis tikslas, o gal tiksliau galvos skausmas: KAIP ATSIMAZINTI NUO ARMUCHOS.. HEELP!!! S.O.S. Gal kas turi minčių ar pažinčių kokių
                  Heh, as paskutini kart jiem pazyma nesiau antro kurso pradzioj, poto persikrausciau, o jie turbut man senu adresu vis siuncia, siuncia saukimus..

Comment

Nedai gal Sanciuose dirbi, Kauno balduose?
                    Alternative

Comment

Ne, uz Čiurlionio tilto Fredoj naujoj. Jau beje dirbu

Comment

Parašė Nedas
                        Pusantro mėnesio(iki rugpjūčio 1d.) darbo baldų fabrike Kaune.. Visas likes menesis trali vali..

p.s. yra didelis noras nulekt i Ryga
                        Jei ką galima, ant benzo susimesti ir nulėkti. Kol kas pas mane 2 galinės vietos laisvos
                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Per vasara noreciau nukeliauti iki Frankfurto ir Paryziaus, zinoma jeigu nepatingesiu ir jeigu uzteks £

Comment

Atsairado pasiūlymai į Vokietiją (Hip-Hop) festivalis, Platelius (Rock'o naktys) bei pats nusprendžiau lėkti į Rygą (šeip aplankyti, nors sakė ir kažkas panašaus kaip Rock'o naktys vyks, tai gal ir tą suderinsiu ).
                            P.

Comment

Parašė Mantaz
                              Jei ką galima, ant benzo susimesti ir nulėkti. Kol kas pas mane 2 galinės vietos laisvos

Gaila bet negalejau Per tą darba viskas
                              Gal dar karta vaziuosit ?

Comment

Kol kas neplanuojama. Šiai vasarai dar yra keli maršrutai, tai pajūrys per Kauną, galbūt į Minską, gal į Varšuvą ir galbūt į Manheimą Vokietijoje Turbūt visko spėti nepavyks
                                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Jeigu ivyko ir pirmoje sios temos zinuteje aprasytas planas manau ir situs planus galima butu igyvendinti Jeigu dar kada bus laisvu vietu,tai as tikrai UZ

O kodel i Manheima ? kas per miestas atvyrai sakau, pirma karta apie toki girdziu

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Na Manheime erazmuoja vienas mano kursiokas, tai būtų neblogai jį aplankyti Šiaip Frankfurtas prie Maino yra visai šalia
                                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Būtu visai nieko toks maršrutas: Vilnius-Alytus-Varšuva-Poznanė-Berlynas-Posdamas-Leipzigas-Frankfurtas prie Maino-Manheimas

Comment

Na kaži ar per savaitgalį apsisuktumėm, juk į darbus reikia Nors šią vasarą per žolines ištiks 3 dienų savaitgalis, tad gal nebent tada ką nors
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                                        X