Parašė KitoksBrolis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kolekcionavimas ir kiti hobiai
Collapse
X
-
Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimąŠiame forume yra visų galų hobistų: lempų kolekcionieriai, viešojo transporto mėgėjai (pvz., aš), fotografai, troliai, rasistai Čia gi normalu Svarbu žmogus turi ką veikti.
Siaip, jo yra ir daugiau keistenybiu sitam forume pvz 11 psl. tema apie buvusius traukiniu tvarkarasciusOur deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąNa, tai būtų pats laikas prisipažinti ir tau, Lettered
Parašė John Rodyti pranešimąČia tam tikra prasme kažkiek panašu į lempų kolekcionavimo bajerį
Atvaizdas
Paskutinis galėtų būti "Aš esu natrio lempų kolekcininkas"
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąArba "Aš esu bėgių, asfalto ir gelžbetonio statinių mėgėjęs"Paskutinis taisė index; 2013.09.25, 22:43.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąPasakęs (tik trumpai užsiminęs ), kad daug žinai apie architektūrą kaip tik sudarai įdomaus intelektualo įspūdį.
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąTokie žodžiai labai įdomiai kontrastuoja su tuom, ką esi užsirašęs savo paraše.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimą... aš tikrai nebandysiu atsistoti tarp jo ir jo trokštamos gyvsidabrio lemputės!
Man tai yra ir suprantama, ir juokinga.
Viskas į temą. Visi ten geruliai lempučių gerbėjai susirinkę
She said all the best freaks are here
She said all the best freaks are here, please stop staring at me
So I said all the best freaks are here
All the best freaks are here, please stop staring at me
(Man patinka visokios prieškario medinės dėžutės)Paskutinis taisė jungengg; 2013.09.26, 10:34.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąBūtent. Man pavyzdžiui be galo keistas hobis atrodo bėgiojimas paskui VT TP ir fotografavimas iš priekio ir galo Nu keistas hobis ir tiek.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąViena yra išmanyti senamiesčio architektūrą, istoriją, ir visai kas kitą mėgti fotografuoti greitkelius, taukinius ir dangoraižius. Nors tiesą sakant pažįstu ir tokių, kurioms visa tai patiko
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNa gal pripažinkim, kad traukiniai, dangoraižiai, greitkeliai ir miestų planavimas nėra visiškai tokiame pačiame "nerdiškumo" lygyje, kaip... lempų kolekcionavimas.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąNu bet domėjimasis, kuris konkrečiai iš keliasdešimt ar šimto visiškai vienodų to paties modelio troleibusų kokius maršrutus aptarna-uja/audavo(prieš tai), tai irgi ne ką geriau už lempučių kolekcionavimą.
Comment
-
Apie autobusus kalbant, tai atsimenu šita tema kiek panaši buvo (kol nesugadinom jos su John ):
http://www.miestai.net/forumas/showthread.php?p=321446
Kartais nuoširdžiai pasijuokiu (nepiktybiškai) tokias temas skaitydamas iš tikroPaskutinis taisė blitz; 2013.09.27, 01:58.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąNu bet domėjimasis, kuris konkrečiai iš keliasdešimt ar šimto visiškai vienodų to paties modelio troleibusų kokius maršrutus aptarna-uja/audavo(prieš tai), tai irgi ne ką geriau už lempučių kolekcionavimą.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Kalbant apie viešojo transporto temas, ten susirenka žmonės, kurie iš tikrųjų kažką nutuokia (nekalbu apie save ). Nagrinėja tvarkaraščius, kodėl lėtai važiuoja, ką galima būtų pakeisti (kas tikrai yra geriau, nei būti paprastu, visada nepatenkintu keleiviu); natūralu, kad ir domisi autobusais/troleibusais/tramvajais/metro ir t.t.
Jeigu nebus žmonių, kurie domėsis kažkuo ypatingu, tai mes neturėsim kokių nors atradimų Gal šitas lempų kolekcionierius bus antras Tesla
Comment
-
Dievaž, skaitau ir stebiuosi kas per asilai gali iš žmogaus su hobiu juoktis ar per dantį traukti. Patys be veiklos kaip mėmės sėdit ir komentarus neva "protingus" ir "entelegentiškus" rasot. Tai davai pasipy^&#%jam iš filatelistų, fotografų, alpinistų ir visų kitų. Asilai.- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Comment
-
Parašė DSaulius Rodyti pranešimąDievaž, skaitau ir stebiuosi kas per asilai gali iš žmogaus su hobiu juoktis ar per dantį traukti. Patys be veiklos kaip mėmės sėdit ir komentarus neva "protingus" ir "entelegentiškus" rasot. Tai davai pasipy^&#%jam iš filatelistų, fotografų, alpinistų ir visų kitų. Asilai.
Comment
Comment