Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

SSC aktualijos (archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Gal todėl, kad jį nubrigino
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

greiciau nubanino, kadangi brigas pravalytas siuo metu.

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Brig sąrašas pravalytas, o šis sąrašas tik kandidatams į Brigą.
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=215380

kaip lenkai renka neturtingiausia rajona
          "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Parašė DeSadas
            http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=215380

kaip lenkai renka neturtingiausia rajona
            Tas el pelegroso nėra lenkas

Jis lietuvių kilmės baltarusis (pavardė lygtais Jagilas), kuris šiuo metu gyvena Angoloje (galai žino, ką jis ten veikia)
            Mano galerija Flickr'yje

Comment

jei angola tai vienintelis vertas dalykas tai tenykste nafta
              "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

o as ir ziuriu, ko ten tas peligrosas Lietuva taip susidomejes..

Comment

Parašė Mantaz
                  Gal todėl, kad jį nubrigino
                  Aisku.

Del el pelegroso tai jis pats sake, kad jis yra lenkas, jis sake, kad jo tevas yra lenkas. O siaip jis visa laika aktyviai dalyvauja lenku temose ir megsta kurti temas su lenkija vs kazkas (tame tarpe daznai ir lietuviu miestus ikisa).

Comment

Gali būti, kad ir lenkas, tiksliai tikrai nepamenu, nes kažkada kažkurioj temoj pakalbėjom apie jo kilmę

Kad lietuvių kilmės tai tikrai (jei jis nemelavo, be abejo).
                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                      Gali būti, kad ir lenkas, tiksliai tikrai nepamenu, nes kažkada kažkurioj temoj pakalbėjom apie jo kilmę

Kad lietuvių kilmės tai tikrai (jei jis nemelavo, be abejo).
                      Vadinasi kazkoks maisytas lenkas-lietuvis, nors pats labiau atstovauja ir megsta atstovauti lenkus.

Comment

http://www.skyscrapercity.com/showth...2&page=8&pp=20

Comment

Vava, pasirodo Edd buvo teisus. Dėkui už nuorodą
                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

"Atlaužiau" kaimynams, kad cituoja mūsų nuotraukas be nuorodų į autorystę.
                            http://www.skyscrapercity.com/showth...86#post4206586
                            P.S. Kai dedam nuotraukas iš/į SSC, patys nurodykime autorius.

Comment

beje, ka manote apie viena veikeja - @Ozcan?

Comment

klausiau todel, jog jis gana dvipusiska asmenybe. apsimeta forume draugisku, taciau per pm atskleidzia savo turkiskaji nacionalizma..tad galvojau, jog ne as vienas cia esu, kuris tai pastebejo.

Comment

nacionalizmo ir karsto budo pas musu tautiecius irgi netruksta. Alonso, blimey vis krenta i akis..
                                  Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

Comment

na as bent jau, jei kazka teigiu, tai teigiu i akis. tuo tarpu Ozcanas, viena karta man susivaidijus su psekais (dar nezinojo, jog as esu isties lietuvis) - parase man pm, jog darau labai gera darba, kad tuos f... slavus bei baltus statau i ju vieta.

na, tai zmogaus nuomone. taciau, kas keista, jog jis viesai lietuvius bei lenkus neispasakytai giria.

Comment

gal kas is ispanu kalba kertanciu galetu paaiskinti si zemelapi? pagal kokius kriterijus Lietuva priskiriama prie Baltarusijos lygio, tuo tarpu, kai Lenkija - Norvegijos, the US, GB?

publikuota sioje temoje http://skyscrapercity.com/showthread.php?t=217738

Comment

Tai žemėlapis 2001 metų. Tada LT tikrai buvo žemiau negu PL, nors ir nežinau apie ką čia kalba.

Comment

Kalba eina kodel pietu valstybes (arciau ekvatoriaus) gyvena skurdziau nei siaurines ju kaimynes.
                                          Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

Comment

Working...
                                          X