Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Apie blitz ir kolūkius

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Matau šią temą jau rakinti reikia ir neduokdie jis bus gvildenama kur nors kitur
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
      Todėl, kad jie visiškai niekuom neypatingi ir net nudažyti kažkokiom keistom maskvietiškom spalvom. Pigiai atrodo, ir viskas
      tai lengvai paaiskintu, kodel tau sie namai nepatinka bei kodel farbrom juos dievina

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Alonso, mano komentaras "Šiaip linksma" temoje lengvai paaiškina kodėl tu taip galvoji

Comment

kodel tureciau taip galvoti butent as? nei tu, nei Arturas neslepiat savo simpatiju Rusijai bei jos vykdytai/vykdomai politikai. nostalgija...

Comment

Jokios nostalgijos ar panasiai, tiesiog vertinu normaliai, nes man seiles nevarva pasiziurejus i vakaru puse...
            Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

Comment

Nostalgija? Kam? Nei neatsimenu tų laikų. O ir nematau prasmės nekęst Rusijos ar bet kokios kitos Rytų valstybės. Be to, nesvajoju gyvent kur nors Vakaruose ir ten iš Lietuvos nespruksiu.

Comment

Arturui, o kaip i rytu puse?

ok, nubraukim ta paskutiniji mano parasyta zodi "nostalgija". su viskuo kitu sutinkat? tai tiek. ir pats eilerastukas, ir pati nuotrauka "limpa".

Comment

Jo jums su blitzu tai ta nuotrauka labai tinka. Turbut kiekvieną naktį keliates išpilti šalto prakaito su žodžiu "Rusija" ant lūpų.

Comment

Alonso, tu turbut ta parasa pasirasei apacioj kad nieks su tavim nesigincytu?
                    Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

Comment

Working...
                    X