Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kaip atsidūrei šiame forume?

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Tadas Rodyti pranešimą
    Gegužės mėnuo žiema ar ruduo ?
    Poliarinė naktis
    Aiškinu, tam kartui permečiau akim, po kažkiek laiko grįžau, o vėliau ir prisijungiau

Comment

Seniai seniai apie šį forumą buvo užsiminta mano interneto tiekėjų svetainės forume. Nuo to laiko nuolat čia apsilankydavau, kol galiausiai prisijungau. Asmeniškai man, šis lietuviškas forumas - geriausias iš visų, kuriuos teko aplankyti

Comment

Bangos (dabar bitės plius) forumas, tikrai niekuo neprastesnis, bet kaip jau kažkas sakė tai nesulyginami dalykai, ten apimta labai daug temų, o šis kryptingas, o tokios krypties tenai netgi nėra, žodžiu viskas savo vietose... Beje bitėje fotografijos forumas gana stiprus...

Comment

Na kolkas šis forumas man lenkia visus Lietuvos forumus. Džiaugiuosi, kad prisijungiau prie šio projekto.
          „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

nu žiūriu klesti tema, tai pasireikškiu.. Tai va ,vienas iš čia esančių dalyvių vis mėtydavo man nuorodas komentarų ir nuotraukas mano mylimo miesto iš šito forumo tai kokius 3-5 mėnesius tik stebėjau, kol nusprendžiau pasijungt Pradžioj įdomiausia tai buvo Kauno arenos tema, labai įvairių ir įdomių nuomonių išgirdau iš čia, po to kitur įsivėliau

Comment

Aš gana ilgą laiką skaičiau SSC, jame berods ir buvo paskelbta apie šio forumo įsteigimą. Kada buvo įkurtas miestai.net ėmiau skaityti ir jį. O užsiregistravau tik šių metų pradžioje.

Comment

As prisijungiau nuo pat pradziu praktiskai, bet mane stebina kaip tokios srities forumas ispopuliarejo ir nenusirito ligi zemo lygio. Tikrai superinis projektas, dekui Mantui.

Comment

Dėkui, nors šios padėkos nusipelno visi forumo prižiūrėtojai ir, be abejo, ištikimiausi forumo lankytojai
                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Šventasis Google man apreiškė apie šį forumą Tiesa, ko aš ieškojau - nebeatsimenu
                    You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Kažkada delfyje buvo nuoroda i skyscraperpage.com, tada ir užsikabinau. paskui pradėjau skaityt SSC...tuo metu, berods, pradėjo "Europą" statyt. dar kažkoks buvo lietuviškas Manto (ar ne?) puslapiūkštis su Europos ir Vilniaus savivaldybės updeitais. bet neilgai gyvavo šitą forumą įdėmiai skaitau nuo pat įsikūrimo pradžios, bet kadangi labai tingiu rašyti bet kokiuose forumuose, tai ir prisijungiau neseniai, ir kažką parašau retokai... o ir savoms nuotraukoms labia kritiškas esu, tai taip ir gaunasi "Passive member"

Comment

Parašė gyvulatis Rodyti pranešimą
                        dar kažkoks buvo lietuviškas Manto (ar ne?) puslapiūkštis su Europos ir Vilniaus savivaldybės updeitais. bet neilgai gyvavo
                        Tai buvo berods John puslapis...

Comment

O as ieskojau google ant durniaus info apie savo imone ir radau si foruma
                          Koki puse metu paskaiciau, o paskui isidrasinau ir "uzsiloginau"

Comment

Parašė Hunte-r Rodyti pranešimą
                            Bangos (dabar bitės plius) forumas, tikrai niekuo neprastesnis, bet kaip jau kažkas sakė tai nesulyginami dalykai, ten apimta labai daug temų, o šis kryptingas, o tokios krypties tenai netgi nėra, žodžiu viskas savo vietose... Beje bitėje fotografijos forumas gana stiprus...
                            Na taip , jei tema kryptinga, tai patarimų galima surasti ten neblogų Bet kitų, bendrų temų, tai negaliu visai skaityti, nebent kokias 2 min Pradeda erzinti vieno sakinio komentaras, minčių nuotrūpos, ir n visokiausios nereikalingos informacijos ("blevyzgos"). Gaila gaišti laiką Čia to paprasčiausiai nėra, aš čia atsipalaiduoju. Ir dizainas man čia patinka, niekas bereikalingo neblaško
                            Miestai.net Fb

Comment

Aš net neprisimenu kaip atradau, kažkaip atsitiktinai.
                              GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

nu galetu ir naujokeliai pasireikst kaip cia atsirado manau butu neblogai tema atgaivint

Comment

Prašom Naujokėlio istorija :
                                  ieškoju Lietuvos bažnyčių nuotraukų vienam darbui(ruošiuosi į architektūrą stoti) bet sekėsi blogai, kol neišmetė šito forumo !!! Tada kokiam pusmečiui buvau jį pamiršęs. Ir per Kalėdų atostogas grįžau pažiūrinėti, kas per forumas čia,PATIKO, užsiregistravau, tai dabar jau ir narys Tikrai šaunus forumas!
                                  Ačiū už dėmesį

Comment

Apie kažkurį iš Kauno projektų (berods areną) Delfi buvo straipsniukas, o po juo komentaruose užuomina ir į šį forumą Bent man jis unikalus, o ir visi stebisi iš kur aš tiek apie viską žinau

Comment

Google....beieskodamas idomios ir aktualios informacijos apie statybas ir architektura, beje pameginkit paieksot Kauno foto per Google vaizdus pirmi 2 puslapiai foto vien tik is miestai.net, o tai jau kazka sako
                                      Kairiarankių klubas - Left.lt

Comment

Parašė wrm Rodyti pranešimą
                                        Apie kažkurį iš Kauno projektų (berods areną) Delfi buvo straipsniukas, o po juo komentaruose užuomina ir į šį forumą Bent man jis unikalus, o ir visi stebisi iš kur aš tiek apie viską žinau
                                        jo aš irgi daug ką "užvartau" žiniomis apie visus projektus, statybas dėkui šitam forumui

Comment

Tik dabar suvokiau, kad aš čia jau beveik ketveri metai. Ech... Senatvė...

O į forumą atklydau labai paprastai. Skaitinėjau Delfi kažkokį straipsnį apie statybas Vilniuje, o nuėjęs į komentarų skyrelį aptikau paties Manto paliktą nuorodą į šį forumą. Kiek pamenu tuo metu forume buvo gal apie 20-30 žmonių. Mėnesį panaršiau ir tada užsiregistravau. Tai va taip.

Comment

Working...
                                          X