Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kaip atsidūrei šiame forume?

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Miestai.net forumu pasidomėti rekomendavo vienas draugas. Geras jausmas patirti, kad tiek nemažai yra tokių, kuriems rūpi Lietuvos vaizdai, architektūra ir t.t. - ir profesionalams ir ne tik jiems. Dar nespėjau smulkiau panagrinėti, bet pirmas bendras įspūdis labai gerai nuteikia

Comment

Puiku
      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Hm, kaip ir nemazai kitu, cionais patekau per SCC, kuriame kartais lankydavaus apsestas nostalgijos jausmu mokslu uzsienyje metu... Gana greitai gavau Manto zinute su info apie miestai.net. Nuo to laiko, jau kone 1.5 metai, su pertraukom lankaus cionais priklausomai kiek apkrautas darbu bei kokios idomybes verda cionais

Comment

su kiekviena diena aš vis laimyngenis atradęs ši forumą
          Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
          Retromobile 2007
          "Kova 1". Driftingo čempionatas
          "Foje" Gali Skambėti Kitaip
          Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
          BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
          Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Na aš ne per SSC patekau, nors kartais ir ten pašmirinėdavau, neprisimenu tiksliai bet greičiausiai per google kokių statybų nuotraukų ieškodamas... Puikus forumas, rimtesnis už bangos dabar bites plius forumus... Tik gaila kad ir čia neišvengiama pykčių ir nesusipratimų...

Comment

Bitėj plius panašaus forumo tikrai nėra

Comment

Man atsiuntė e-maiku nuorodą apie požemius su daug foto. Tai pažiūrėjau ir kitas temas, o po mėn esio tapau nariu
                Parašas :)

Comment

As cia atsiradau su Google pagalba
                  "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Na turbūt nieko nenustebinsiu, esu eilinė google auka

bet tikrai nesigailiu, nes čia randu daug man įdomios info

Comment

Kazkaip netycia cia papuoliau su Google, susidomejau, skaiciau, kol galiausiai prisijungiau
                      Snowflakes will attack U <3

Comment

O as delfi komentaruose pamaciau kazkurio forumiecio komentara su parasu

miestai.net

susidomejau......

Comment

Kokiais keliais atklydai čia.

Kokiais keliais atklydote į šį forumą ?

Aš tai per visų gerai žinomą - google.
                          „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Irgi google

Kažkokios informacijos apie kažkokį pastatą ieškojau, ir nustebau pamatęs lietuvišką forumą.
                            beg, borrow and steal

Comment

Aš atklydau čia draugo dėka. Sakė įdomus forumas. Nemelavo
                              Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

http://tinkle.miestai.net/showthread...highlight=kaip

Comment

Davei linką į tą pačią temą :}.

O aš sužinojau apie forumą iš Mantaz, viename forume jis užsiminė apie jį ir aš ilgai tiesiog paskaitinėdavau temas, kol galiausiai prisiregistravau .

Comment

Parašė innuendo Rodyti pranešimą

Davei linką į tą pačią temą :}.
                                    Kai dėjau linką, tema buvo atskira, kai įdėjau, jas sujungė.

Comment

google auka

Comment

Ieškojau per google info apie Kauno Akropolio statybas, radau šį forumą, iš pradžių savaitę kitą skaitaliojau, o po to ir prisiregistravau
                                        www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

As tai i si foruma atklydau paziurejas NKTV laida ,ten rode apie si foruma
                                          Paskutinis taisė Deividas; 2007.01.20, 13:11.

Comment

Working...
                                          X