Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie prekybos tinklus Lietuvoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
    Verta perskaityti:

    Vilniečių šeima apsilankė Lenkijos parduotuvėse: viskas kitaip, nei visi sako

    http://www.delfi.lt/pilietis/voxpopu....d?id=74354482

    p.s. kokį b aš veikčiau su 20kg kiaulienos ir negi verta grūstis iš Vilniaus 200x2 km ?
    Kai paskaičiau, kad neva Lenkijos Lidl tokios pat kainos kaip Lietuvoj, likusį tekstą skaičiau kritiškai. Pvz. vien kavos pupelės Crema (0,5 kg) LT kainuoja 4,99 €, o PL 15,99 zlotų, t.y. apie 3,65 €. Kitą savaitę važiuoju į Suvalkus pirmą kartą. Palyginsiu kainas pats.

    Comment


      Parašė Galys Rodyti pranešimą
      Kiaulieną dar gali į šaldiklį sukišti, o ką daryti su straipsnyje minimais 20-30 jogurto ar pieno pakelių?
      Dabar žinok, ar ten su krakmolu ir E vitaminais, su nuliu(be skonio) riebalų, ar vis tik normalūs. IKI yra lenkiškas riebesnis graikiškas jogurtas, tai visai normalus produktas. Tos visos apžvalgos tėra kažkieno neprofesionali asmeninė nuomonė.

      Comment


        Parašė andyour Rodyti pranešimą
        Dabar žinok, ar ten su krakmolu ir E vitaminais, su nuliu(be skonio) riebalų, ar vis tik normalūs. IKI yra lenkiškas riebesnis graikiškas jogurtas, tai visai normalus produktas. Tos visos apžvalgos tėra kažkieno neprofesionali asmeninė nuomonė.
        Nu tai aišku, kad neprofesionali. Nuvažiavo bobelė su išankstiniu nusistatymu ir padarė išvadas. Vien straipsnyje kiek stereotipų ji paminėjo. Bet faktas, kad skaičiuoti reikia. Pvz. Jacobs Krönung prieš porą savaičių LT Lidl kainavo 3,89 €, kai PL Lidl kainavo 16,99 zlotų arba 4,05 €. Ir faktas, kad kai kurie nuvažiavę perka be saiko ir prisiperka, ko nereikia ir kiek nereikia. Gal tik naudinga tokiu atveju tai, kad už tą pačią sumą nusiperka daugiau prekių.

        Comment


          Galėtų lyginti tuos pačius brandus. Tokį alyvuogių aliejų vis tiek perki ne lietuvišką Mėsą palygino jau gerai. Kokios problemos lyginti daržoves, vaisius ir kruopas. Sūrį irgi reiktų lyginti importinį pvz. parmezaną ir panašiai.
          Tik dar vienas momentas, kad Lenkijoje pagauti momentines akcijas gali būti sunkiau. Lietuvoje natūraliai eini į parduotuvę ir užtaikai. Reikia straipsnio iš profesionalo, kuris dirba šiame biznyje.
          Paskutinis taisė andyour; 2017.04.15, 10:04.

          Comment


            Žalgirio g. RIMI atidarė, ar dar ne?

            Comment


              Rašė, kad dar negreitai atidarys.

              Comment


                Nuvažiavo bobelė su išankstiniu nusistatymu ir padarė išvadas.
                Ir neigiamas straipsnis apie pirkimą Lenkijoje kažkaip netikėtai sutapo su Maximos "lenkiškų kainų" akcija .
                Ko gero, kad iš Vilniaus niekas specialiai vien dėl maisto pirkimo ir nevažiuoja - kelionę derina su kitais tikslais arba labiau orientuojasi į ne maisto prekes/vaistus. O maistą neadekvačiais kiekiais galbūt perka smulkūs prekeiviai arba perkama ir kaimynams/giminėms, kad iš vieno važiavimo būtų išspausta kuo daugiau naudos.

                Comment


                  Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
                  Iš pieno produktų aš geriu tik Vilkiškių kefyrą retkarčiais.
                  aš taip pat gerdavau, tik kaina per pora metų daugiau nei 50% padidėjo, tai nebegeriu

                  Comment


                    Parašė uzdvidesimt Rodyti pranešimą
                    aš taip pat gerdavau, tik kaina per pora metų daugiau nei 50% padidėjo, tai nebegeriu
                    Rimi dažnai būdavo jam akcija, tai kaina pagerėdavo
                    Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                    Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

                    Comment


                      Nelabai suprantu žmonių, kurie geria tik vieno prekinio ženklo kefyrą, lyg tai kažkoks produktas, kuris labai skiriasi pagal ženklus
                      Asmeniškai geriu bet kurį, kuris tuo metu pigiausias. Tik gal optimos, cento atmetus, nes jaučiasi lyg prastesnė kokybė. Jei ne placebo efektu.

                      Comment


                        Parašė Gator Rodyti pranešimą
                        Nelabai suprantu žmonių, kurie geria tik vieno prekinio ženklo kefyrą, lyg tai kažkoks produktas, kuris labai skiriasi pagal ženklus
                        Asmeniškai geriu bet kurį, kuris tuo metu pigiausias. Tik gal optimos, cento atmetus, nes jaučiasi lyg prastesnė kokybė. Jei ne placebo efektu.
                        Kefyras, ir pienas, kiekvieno gamintojo skiriasi. Čia jau tamstos problema, jei neskiriate skonio

                        Comment


                          Parašė dsanto Rodyti pranešimą
                          Kefyras, ir pienas, kiekvieno gamintojo skiriasi. Čia jau tamstos problema, jei neskiriate skonio
                          Vieną prie vieno sustačius ir palyginus turbūt skirtųsi, turėjau mintyje, kad tie skirtumai tokie maži, kad nėra problemos gerti bet kurį. Ir nėra tai, kad vienas skanus, o kitas neskanus, tieisog vienas vos vos toks, o kitas vos vos kitoks.

                          Comment


                            /\ Manau, kad viskas susiveda į tai ant kiek šviežus ir koks riebumas. Pramonėje kažin ar viskas taip greitai suvaikšto nuo ūkininko iki parduotuvės lentynos. Kitas momentas, pramonėje tikėtina pagreitina kefyro gamybą, pvz. su citrinos rūgštimi arba actu, vietoje to, kad natūraliai surūgtų. Nežinau tik kas pigiau, ar citrinos rūgštis ar actas. Girdėjau gandą, kad masinėje gamyboje kopūstus raugina su actu.

                            Comment


                              Parašė Gator Rodyti pranešimą
                              Vieną prie vieno sustačius ir palyginus turbūt skirtųsi, turėjau mintyje, kad tie skirtumai tokie maži, kad nėra problemos gerti bet kurį. Ir nėra tai, kad vienas skanus, o kitas neskanus, tieisog vienas vos vos toks, o kitas vos vos kitoks.
                              Na ne visai. Pvz.: Rokiškio skonis geras, bet pats kefyras labai jautrus aplinkos poveikiui. Pradarius pakelį po kiek laiko kefyras pasidaro rūgštus. Kartais jis toks būna iš karto vos pradarius pakelį. Tas skonio nepastovumas man nepatinka. Dabar perku Lidl „Kefir”. Skonis geras, nekinta.

                              Comment


                                /\ Taip ir bus, rūgštimi daro kefyrą. Pvz. pramoninė grietinė yra rūgštesnė, nei visiškai šviežia ūkininkų. Pastaroji saldoka tokia, bet pastovėjus šaldytuve savaitę - parūgštėja. Gal čia yra kažkoks ryšis ir su kefyru. Tačiau, pramonėje laikas yra brangus reikalas ir reikės didelių saugyklų ilgesniam rūgimo procesui. Tikėtina eigoje su rūgštimi daro kefyrą ant konvejerio.
                                Paskutinis taisė andyour; 2017.04.15, 20:56.

                                Comment


                                  Parašė Gator Rodyti pranešimą
                                  Nelabai suprantu žmonių, kurie geria tik vieno prekinio ženklo kefyrą, lyg tai kažkoks produktas, kuris labai skiriasi pagal ženklus
                                  Asmeniškai geriu bet kurį, kuris tuo metu pigiausias. Tik gal optimos, cento atmetus, nes jaučiasi lyg prastesnė kokybė. Jei ne placebo efektu.
                                  Daugumai gaminių tai galioja, bet teko ragauti kažkurio kefyro (Rimi pigiausio. Cento ar kažkaip panašiai), nu tai tikrai neskanus buvo nors tu ką. Kiti būna skystesni arba tirštesni. Lenkiškas kefyras dažnai būna gerokai skystesnis, nei lietuviškas. Kai kurie būna su pieno milteliais. Tai visai realu, kad skonių skirtumai gali būti gana nemaži.
                                  Paskutinis taisė John; 2017.04.15, 22:54.

                                  Comment


                                    Parašė John Rodyti pranešimą
                                    Daugumai gaminių tai galioja, bet teko ragauti kažkurio kefyro (Rimi pigiausio. Cento ar kažkaip panašiai), nu tai tikrai neskanus buvo nors tu ką. Kiti būna skystesni arba tirštesni. Lenkiškas kefyras dažnai būna gerokai skystesnis, nei lietuviškas. Kai kurie būna su pieno milteliais. Tai visai realu, kad skonių skirtumai gali būti gana nemaži.
                                    Maximoje parduodamas lenkiškas Farm Milk kefyras su milteliais, Lidle lenkiškas Kefir - be miltelių.

                                    Comment


                                      Ta Farm Milk serija maximoje tai gal dar prasčiau už optima linija.

                                      Comment


                                        Uždarius Mindaugo „Maximą“, visą parą sostinėje dirbs kita parduotuvė
                                        Flickr

                                        Comment


                                          Maxima užtikrina kainas. Gal tegu ne tik atidžiau Lenkiją tikrina, bet ir į LT Lidlą užvažiuoja, kuriame dar ir šiadien Jacobs kainuoja 3,89 €.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X