Parašė Arunasx
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie prekybos tinklus Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė Galys Rodyti pranešimąKiaulieną dar gali į šaldiklį sukišti, o ką daryti su straipsnyje minimais 20-30 jogurto ar pieno pakelių?
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąDabar žinok, ar ten su krakmolu ir E vitaminais, su nuliu(be skonio) riebalų, ar vis tik normalūs. IKI yra lenkiškas riebesnis graikiškas jogurtas, tai visai normalus produktas. Tos visos apžvalgos tėra kažkieno neprofesionali asmeninė nuomonė.
Comment
-
Galėtų lyginti tuos pačius brandus. Tokį alyvuogių aliejų vis tiek perki ne lietuvišką Mėsą palygino jau gerai. Kokios problemos lyginti daržoves, vaisius ir kruopas. Sūrį irgi reiktų lyginti importinį pvz. parmezaną ir panašiai.
Tik dar vienas momentas, kad Lenkijoje pagauti momentines akcijas gali būti sunkiau. Lietuvoje natūraliai eini į parduotuvę ir užtaikai. Reikia straipsnio iš profesionalo, kuris dirba šiame biznyje.Paskutinis taisė andyour; 2017.04.15, 10:04.
Comment
-
Nuvažiavo bobelė su išankstiniu nusistatymu ir padarė išvadas.
Ko gero, kad iš Vilniaus niekas specialiai vien dėl maisto pirkimo ir nevažiuoja - kelionę derina su kitais tikslais arba labiau orientuojasi į ne maisto prekes/vaistus. O maistą neadekvačiais kiekiais galbūt perka smulkūs prekeiviai arba perkama ir kaimynams/giminėms, kad iš vieno važiavimo būtų išspausta kuo daugiau naudos.
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąIš pieno produktų aš geriu tik Vilkiškių kefyrą retkarčiais.
Comment
-
Parašė uzdvidesimt Rodyti pranešimąaš taip pat gerdavau, tik kaina per pora metų daugiau nei 50% padidėjo, tai nebegeriuNepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąNelabai suprantu žmonių, kurie geria tik vieno prekinio ženklo kefyrą, lyg tai kažkoks produktas, kuris labai skiriasi pagal ženklus
Asmeniškai geriu bet kurį, kuris tuo metu pigiausias. Tik gal optimos, cento atmetus, nes jaučiasi lyg prastesnė kokybė. Jei ne placebo efektu.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąKefyras, ir pienas, kiekvieno gamintojo skiriasi. Čia jau tamstos problema, jei neskiriate skonio
Comment
-
/\ Manau, kad viskas susiveda į tai ant kiek šviežus ir koks riebumas. Pramonėje kažin ar viskas taip greitai suvaikšto nuo ūkininko iki parduotuvės lentynos. Kitas momentas, pramonėje tikėtina pagreitina kefyro gamybą, pvz. su citrinos rūgštimi arba actu, vietoje to, kad natūraliai surūgtų. Nežinau tik kas pigiau, ar citrinos rūgštis ar actas. Girdėjau gandą, kad masinėje gamyboje kopūstus raugina su actu.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąVieną prie vieno sustačius ir palyginus turbūt skirtųsi, turėjau mintyje, kad tie skirtumai tokie maži, kad nėra problemos gerti bet kurį. Ir nėra tai, kad vienas skanus, o kitas neskanus, tieisog vienas vos vos toks, o kitas vos vos kitoks.
Comment
-
/\ Taip ir bus, rūgštimi daro kefyrą. Pvz. pramoninė grietinė yra rūgštesnė, nei visiškai šviežia ūkininkų. Pastaroji saldoka tokia, bet pastovėjus šaldytuve savaitę - parūgštėja. Gal čia yra kažkoks ryšis ir su kefyru. Tačiau, pramonėje laikas yra brangus reikalas ir reikės didelių saugyklų ilgesniam rūgimo procesui. Tikėtina eigoje su rūgštimi daro kefyrą ant konvejerio.Paskutinis taisė andyour; 2017.04.15, 20:56.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąNelabai suprantu žmonių, kurie geria tik vieno prekinio ženklo kefyrą, lyg tai kažkoks produktas, kuris labai skiriasi pagal ženklus
Asmeniškai geriu bet kurį, kuris tuo metu pigiausias. Tik gal optimos, cento atmetus, nes jaučiasi lyg prastesnė kokybė. Jei ne placebo efektu.Paskutinis taisė John; 2017.04.15, 22:54.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąDaugumai gaminių tai galioja, bet teko ragauti kažkurio kefyro (Rimi pigiausio. Cento ar kažkaip panašiai), nu tai tikrai neskanus buvo nors tu ką. Kiti būna skystesni arba tirštesni. Lenkiškas kefyras dažnai būna gerokai skystesnis, nei lietuviškas. Kai kurie būna su pieno milteliais. Tai visai realu, kad skonių skirtumai gali būti gana nemaži.
Comment
Comment