Norfa lyg pigus tinklas, bet šiandien prasileidau.
Pirkau brokolį ir nebuvo kainos etikečių (norfoje neretas atvejis). Dar svars2iau nueit nuskenuot kainą, bet galvojau ai, nebus ten kosmoso žnant, kad nebrangus tinklas, galvojau kap visur kainuos apie eurą su centais.
Dabar į čekį pažiūrėjau, brokolis 2,91 eur!
karantinas gerokai pristabdys tiek jau esanciu prekybos centrų plėtra tokiu kaip Lidl. tiek nauju kaip SPAR MARKET 3 menesiam, o kiti išviso nebeateis
Ne tik maisto parduotuvės pristabdys plėtrą, bet ir didieji prekybos centrai kaip Akropolis, per karantiną žmonės suprato, kad labai daug ką galima užsisakyti internetu, ką anksčiau jie pirkdavo tik fizinėse parduotuvėse iš įpročio, maistą Barbora atveža prie durų praktiškai nemokamai, tai žmonės labiau vertins savo laiką, kad vietoje beprasmio ratų sukinėjimo parkinguose, vežimėlio stumdymo maisto krautuvėse ar trinimosi po prekybcentrius, tą laiką galima žymiai įdomiau ir turiningiau praleisti. Sunkiausia bus išgyventi verslui, kuris viską pastatęs ant fizinės prekybos.
Kaip jums parduotuvės direktoriaus atlyginimas, nuo 662 eur į rankas - reikia turėti analitinį ir starteginį mastymą, atlikinėti personalo atranką bei ugdymą, ūkinės veiklos kontrolė parduotuvėje. https://www.cvbankas.lt/maxima-x-tin...aune/1-6622477
Kaip jums parduotuvės direktoriaus atlyginimas, nuo 662 eur į rankas - reikia turėti analitinį ir starteginį mastymą, atlikinėti personalo atranką bei ugdymą, ūkinės veiklos kontrolė parduotuvėje. https://www.cvbankas.lt/maxima-x-tin...aune/1-6622477
Perskaičiau skelbimą, kas čia negerai?
If a lion could speak, we could not understand him.
Nesupratai sentimento, aš už laisvą atlyginimų rinką ir jei dirba tai man gerai.
Mano sentimentas buvo nuostaba, kad už tiek mažai sugeba rasti kandidatų tokiems reikalavimams.
Nes mano akimis kandidatai atitinkantys tokius reikalavimus gauna mažų mažiausiai vidutinį atlyginimą (800+)
Nesupratai sentimento, aš už laisvą atlyginimų rinką ir jei dirba tai man gerai.
Mano sentimentas buvo nuostaba, kad už tiek mažai sugeba rasti kandidatų tokiems reikalavimams.
Nes mano akimis kandidatai atitinkantys tokius reikalavimus gauna mažų mažiausiai vidutinį atlyginimą (800+)
Ten rašo "nuo". Nenustebčiau, kad jie tiesiog turi tik keletą rėžių, kuriuos rašo ir didžiausias yra "nuo 1000".
Tai čia gali būti krūva priežasčių. Pvz. - atlyginimas nuo 1000€ (bet iki 5000€).
Kitas variantas - kandidatas jau yra, bet dėl korporacinės biurokratijos vis tiek reikia dėti skelbimą.
If a lion could speak, we could not understand him.
Comment