Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie prekybos tinklus Lietuvoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• MedinisStrazdas
    replied
    Parašė Nitro Rodyti pranešimą

Galima pagalvot kiti tinklai lenkiška produkcija neprekiauja.

Šiaip tavo meilė suabsoliutinimui užknisa. Aš dažniausiai apsiperku lidl'e - tai iš lenkiškų prekių mano krepšelyje bus tik pienas.
    Taigi jūs ir teigėte, kad kitur reikia mokėti 2x brangiau už tą patį. Aš tai tam nepritariu. Panašios kokybės prekės visur panašiai kainuoja. O diskusija nuėjo į pigiausių ledų kurių skonis kai šiferio lyginimą.

Komentuoti:

• Egiuxz
    replied
    Parašė dondc Rodyti pranešimą
    Nežinau kaip ten Aurum Norfoj (ar čia kažkoks užslėptas sąmojis ne mano protui ), bet Barboroj 14,14 €/kg !!! https://www.barbora.lt/produktai/van...rum-retro-70-g

Tūrio tiek, kiek pirksi, todėl reikia žiūrėti į kilogramo kainą.
    Tai sekantį kartą būnant Norfoje, paieškok Aurum ledų. Skonis geras, kaina dar geresnė

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Su Lidl ledų kaina gali pakonkuruoti tik Norfoje stumdomi "Piemenėlio" ledai. Gaminami LT. Ir tai tik su nuolaida, kai būna 3,25 €/l. Beje, norintiems sutaupyti, reikia ne porcijų kainą skaičiuoti, o litro / kilogramo.

"Piemenėlio" imu tik ant pagalio, ne indelyje, nes indelis iš palmių riebalų. Skonis prieskas, trūksta "grietinėliškumo", su "Lidl" nepalygint, bet prie namų dvi Norfos, o Lidl'ų nulis.
    Pasikartosiu - maxima tikrai turi analogiškų lidl ledų tiek kaina, tiek porcijų dydžiu (kilogramo kaina).
    Yra tiek tie senovinio stiliaus vafliniuose puodeliuose po 19ct (iki ir rimti taip pat po tiek turi analogus), tiek to paties stiliaus jau geresni plombyras po maždaug 32ct, tiek tie kūginiai kur po maždaug 55 ct.
    Čia tik tą ką atsimenu sakau, turbūt ir daugiuau atitikmenų yra.

Kas įdomu, kad net 19 ct ledai sugeba išvengti palmių aliejaus, kai visokie 2 eur baltijos ledai su palmių aliejumi.

Komentuoti:

• dondc
    replied
    Nežinau kaip ten Aurum Norfoj (ar čia kažkoks užslėptas sąmojis ne mano protui ), bet Barboroj 14,14 €/kg !!! https://www.barbora.lt/produktai/van...rum-retro-70-g

Tūrio tiek, kiek pirksi, todėl reikia žiūrėti į kilogramo kainą.

Komentuoti:

• Egiuxz
    replied
    Su Lidl ledų kaina gali pakonkuruoti tik Norfoje stumdomi "Piemenėlio" ledai. Gaminami LT. Ir tai tik su nuolaida, kai būna 3,25 €/l. Beje, norintiems sutaupyti, reikia ne porcijų kainą skaičiuoti, o litro / kilogramo.

"Piemenėlio" imu tik ant pagalio, ne indelyje, nes indelis iš palmių riebalų. Skonis prieskas, trūksta "grietinėliškumo", su "Lidl" nepalygint, bet prie namų dvi Norfos, o Lidl'ų nulis.
    O tai Norfos edišin Aurum ragelyje už 4x centus brangiau gaunasi? Kad Piemenėlio mažas tūris.

Komentuoti:

• dondc
    replied

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą

Tik LIDL'e ir perkame ledus. Nes man kažkoks biškį iškrypimas gaunasi pirkti ledus po 2 eurus kitose parduotuvėse. Ir jau kaip fainai būna, kai būna akcija ir maža porcija ledų tada kainuoja tik 1,29 eur Ir kiek žiūrėjau sudėtis - nemačiau, kad tie brangieji būtų kažkuo kitokie.
    Yra ir kitur privačių ženklų.
    Pvz maximoj yra atsakas ir į 19ct ledus vaflliniam indelyje, ir į maždaug 32 ct plombyrą , ir į tuos lidl ballino kūginius kur su uogiene už maždaug 55 ct (maždaug tokio tipo kaip "brandinis" baltijos už absurdiškus 2 eur).
    Savaime aišku mokėti už porciją ledų virš euro yra jau nelabai protinga.

Komentuoti:

• MikasRidikas
    replied
    Parašė Taj Mahal Rodyti pranešimą

Žiauriai geras praeitas atsakymas.
    Dėl ledų tai neesu tikras ką turi omenyje, nes būtent ledų Lidl'e yra labai gerų.
    Tik LIDL'e ir perkame ledus. Nes man kažkoks biškį iškrypimas gaunasi pirkti ledus po 2 eurus kitose parduotuvėse. Ir jau kaip fainai būna, kai būna akcija ir maža porcija ledų tada kainuoja tik 1,29 eur Ir kiek žiūrėjau sudėtis - nemačiau, kad tie brangieji būtų kažkuo kitokie.

Komentuoti:

• Taj Mahal
    replied

Parašė Tomas Rodyti pranešimą
    Aš ten stengiuosi visokio brudo nepirkti, bet pvz. kad ir ledai - oro priplakti, beskoniai.
    Žiauriai geras praeitas atsakymas.
    Dėl ledų tai neesu tikras ką turi omenyje, nes būtent ledų Lidl'e yra labai gerų.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Parašė Tomas Rodyti pranešimą

Aš ten stengiuosi visokio brudo nepirkti, bet pvz. kad ir ledai - oro priplakti, beskoniai.
    Antrarūšiai supratau prastos sudėties.
    Šiaip visi pc turi ledų pradedant 19 centų (sudėtis šiaip normaliai skambanti), tai įdomu kodėl tu išskyrri, kad tik lidlo antrarūšiai, o kitų geri... Fake news?
    Ar nebus, kad lyginai skirtingas kainų kategorijas.
    Aišku tokio pat tipo ledų yra ir už 1 eur, bet tai nenorėk, kad 5 kartus pigesni būtų tokie pat skanūs.

Komentuoti:

• Tomas
    replied
    Parašė Gator Rodyti pranešimą
    Pavyzdžiai atvirai antrarūšių prekių ir kuo jos prastesnės už kitų pc privačius ženklus?

Komentuoti:

• Nitro
    replied
    Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą

Aha, lidle viskas 2x pigiau
    Galima pagalvot kiti tinklai lenkiška produkcija neprekiauja.

Šiaip tavo meilė suabsoliutinimui užknisa. Aš dažniausiai apsiperku lidl'e - tai iš lenkiškų prekių mano krepšelyje bus tik pienas.

Komentuoti:

• MedinisStrazdas
    replied
    Parašė Nitro Rodyti pranešimą

O tai lietuviai turi būti naciai patriotai ir užsimerkę mokėti 2x daugiau už tą patį daiktą, tik su LT ženkliuku? Kuris beje ne Lietuvoje kainuoja pigiau
    Aha, lidle viskas 2x pigiau

Komentuoti:

• Nitro
    replied
    Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
    Kur tau neprigis, lietuviai juk labai mėgstalenkiškas prekes pirkti. Svarbiausia tik kad ne lietuvių gamybos būtų.
    O tai lietuviai turi būti naciai patriotai ir užsimerkę mokėti 2x daugiau už tą patį daiktą, tik su LT ženkliuku? Kuris beje ne Lietuvoje kainuoja pigiau

Komentuoti:

• MedinisStrazdas
    replied
    Kur tau neprigis, lietuviai juk labai mėgstalenkiškas prekes pirkti. Svarbiausia tik kad ne lietuvių gamybos būtų.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Pavyzdžiai atvirai antrarūšių prekių ir kuo jos prastesnės už kitų pc privačius ženklus?

Komentuoti:

• Tomas
    replied
    Parašė Taj Mahal Rodyti pranešimą

Man pasirodė kad tau Lidl labai nepatinka ir jo apskritai vengi.
    Jeigu pataikiau, kodėl?
    Aš gal tiesiog nejaučiu Lidlui tokių stiprių emocijų kaip kiti.

Bet šiaip jo, pastaruoju metu lidle lankausi tik dėl to, kad jo taromate mažesnės eilės ir ten priduodu butelius. Tada reikia gautus čekius "prapirkti".
    Keli dalykai, kurie nepatinka:
    1. Bardakas krautuvėse;
    2. Nepatogios savitarnos kasos;
    3. Išėjimas iš savitarnos užtvertas vartais, norint išeiti reikia skanuoti čekį, iš pirmo karto paprastai neveikia;
    4. Stoties vaibas parduotuvėse - "penkta kasa užsidaro pirkėjai eikite į kitą kasą penkta kasa atsidaro pirkėjai prašome penkta kasa užsidaro ...";
    5. Keistos prekės;
    6. Daug (ne visos) lidlo own brandų prekių yra atvirai antrarūšės;
    7. Kainų etiketės ne po prekėmis, o virš jų;
    8. 1/2 parduotuvės ploto skirta atsitiktinėms akcijinėms prekėms;
    9. Nebūna elementarių staple food, tokių kaip lazanijos lakštai.
    Ir t.t. ir pan.

Kas patinka - parduotuvių išorės architektūra, aplinkos sutvarkymas, taromatų integravimas šviesmečiu lenkia vidutinės maksimos.

Komentuoti:

• Taj Mahal
    replied

Man pasirodė kad tau Lidl labai nepatinka ir jo apskritai vengi.
    Jeigu pataikiau, kodėl?

Man atrodo kad Lietuvos maisto prekių rinka pasidarė žymiai geresnė ir konkurencingesnė, Lidl dėka.

Komentuoti:

• Tomas
    replied
    Turbūt nėra kitos daugiau mažiau civilizuotos šalies, kurios tikėtinai didesnė dalis gyventojų laikytų save kovotojais prieš sistemą. O pirkimas Lidle - tik viena iš tos kovos formų.

Komentuoti:

• Taj Mahal
    replied
    Lidl Lietuvoje pagal turimą rinkos dalį yra antras.
    Nors net Norfa ir Rimi turi daugiau parduotuvių.
    Lidl pas mus prigijo labai. Turbūt nėra jokios kitos šalyje kur Lidl būtų antras.

Komentuoti:

Working...
X