Parašė Garbanius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie prekybos tinklus Lietuvoje
Collapse
X
-
- 1 patinka
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Kieno parkingas Stirnų/Stumbro sankryžoj iškart už Panoramos link Žvėryno namų? Kur ir Luxexpress stoja.
Komentuoti:
-
Ozas vos tik pastatytas palyginus su Panorama atrode kazkoks jau pasenes, parkingo bukle kazkokia aptrupejus, vietomis banguota, ivaziavimo-isvaziavimo juostos siauros siauros, keistokas, gal del to kad taupe ir kokybe ne ta. Panorama ir per sventes geriausiai pasipuosia ir aplinka kazkokia tvarkingesne-kokybiskesne-jaukesne. Bet renkuosi prekybcentri ne pagal tai, o pagal tai kokiu paslaugu ar prekiu reikia, arba kur patogiau nuvaziuoti. Kadangi Panorama man arciausia tai ten daugiausiai tenka lankytis, antroj vietoj Akropolis, tada Ozas. Is mazesniu tai Nordikoj tenka visai neretai apsilankyti, dazniau nei Akropolyje ar Oze. Nauja Akropoli turbut dazniau lankyciau, Vingio parke visai neretai tenka apsilankyti, tai butu salia. Dziugiausia kad pagaliau bus daugiau kinoteatru Vilniuje, kazkaip buvo uzstrigus si sritis, o dabar numatomi net keli nauji.
Europos PC tai tikrai merdi, nenustebciau jei ji uzdarytu kokiai rekonstrukcijai.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Bet pati parkavimo aikštelė su savo užvažiavimais ir nuvažiavimais tai super. Turbūt vienintelis OZ'e dalykas kuris man patinka.
Komentuoti:
-
Parašė Mantinis Rodyti pranešimąMan asmeniškai be konkurencijos geriausias prekybos centras yra OZAS, nes jame geriausios, naujausios ir švariausio kino centro salės, daugiausia visokių maitinimo įstaigų ir žinomas vienintelė normali tikriems vyrams skirta drabužių parduotuvė peek & cloppenburg. OZE turbūt lankausi per mėnesį kokius 2-4 kartus. Antoje vietoje PANORAMA, čia užsuku kokį kartą per mėnesį. O AKROPOLIS tai kaip mes su chebra vadinam - GARIŪNAI PO STOGU. Šlykščiausia vieta kokia gali būti ir dar dažniausiai pilna rusų ir baltarusų. Jame apsilankau kokius 2 katus per metus.
- 7 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Mantinis Rodyti pranešimąMan asmeniškai be konkurencijos geriausias prekybos centras yra OZAS, nes jame geriausios, naujausios ir švariausio kino centro salės, daugiausia visokių maitinimo įstaigų ir žinomas vienintelė normali tikriems vyrams skirta drabužių parduotuvė peek & cloppenburg. OZE turbūt lankausi per mėnesį kokius 2-4 kartus. Antoje vietoje PANORAMA, čia užsuku kokį kartą per mėnesį. O AKROPOLIS tai kaip mes su chebra vadinam - GARIŪNAI PO STOGU. Šlykščiausia vieta kokia gali būti ir dar dažniausiai pilna rusų ir baltarusų. Jame apsilankau kokius 2 katus per metus.
Komentuoti:
-
Man asmeniškai be konkurencijos geriausias prekybos centras yra OZAS, nes jame geriausios, naujausios ir švariausio kino centro salės, daugiausia visokių maitinimo įstaigų ir žinomas vienintelė normali tikriems vyrams skirta drabužių parduotuvė peek & cloppenburg. OZE turbūt lankausi per mėnesį kokius 2-4 kartus. Antoje vietoje PANORAMA, čia užsuku kokį kartą per mėnesį. O AKROPOLIS tai kaip mes su chebra vadinam - GARIŪNAI PO STOGU. Šlykščiausia vieta kokia gali būti ir dar dažniausiai pilna rusų ir baltarusų. Jame apsilankau kokius 2 katus per metus.
Komentuoti:
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Kita vertus Panorama, kuriai jau virš 10 metų, neturi jokio antžeminio parkingo, galėjo ir čia nedaryti.
Komentuoti:
-
Kalbant kuriems PC klius, nereikia pamiršti ir šiuo metu statomo OUTLET, prie pilaitės prospekto, ten irgi kavinės, kino teatras ir t.t. Tarp kitko Ogmios miestas irgi aurą savo turi, visada pilna automobilių ir kavinukės užpildytos.
Komentuoti:
-
Daug laiko žmonės turi, jei viešuoju transportu važiuoja į prekybos centrą kitame miesto krašte. Kita vertus tokia kelionė telpa į pusvalandį, tai Vilnius dar mažas miestas
Komentuoti:
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąLazdynai ir nevažinėdavo - seniausiai turi Gariūnus, Maxima bazę ir dar Nordica neseniai atsirado.
Komentuoti:
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
IMO būtų blogiau, nes dar mažiau gyvybės atsirastų. Nebent kažkas sugalvotų statyt multikompleksą.
Man Panorama labiausiai patinka kaip tik dėl to, kad mažiau žmonių. Įdomu kur dingo jų planai plėstis. Žadėjo ir kino teatrą įrengti.
Komentuoti:
-
Aš jau gerus metus "Akropolyje" nebuvau, o "Panoramoje" - kelioliką kartų. Vaikai - taip pat, kiek žinau. Kas labiausiai numiręs, tai toks PC "Europa"
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Man teko girdėti, kad Panorama ir dabar mažai žmonių sutraukia, tai jeigu nukentės srautai gali būti blogai jiems. Kiek esu buvęs tai žmonių tikrai mažiau nei Akropolyje ar net Big'e.
Komentuoti:
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
Na jei vietoje Panoramos, ilgainiui išdygtų nauji ofisai, blogai irgi nebūtų.
Man Panorama labiausiai patinka kaip tik dėl to, kad mažiau žmonių. Įdomu kur dingo jų planai plėstis. Žadėjo ir kino teatrą įrengti.
Komentuoti:
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąMan teko girdėti, kad Panorama ir dabar mažai žmonių sutraukia, tai jeigu nukentės srautai gali būti blogai jiems. Kiek esu buvęs tai žmonių tikrai mažiau nei Akropolyje ar net Big'e. Iš vizualizacijos kaip ir matosi autobuso stotelė, gal kaip nors Vilnius sugebės pritaikyti ir viešajį transportą tenais patogesnį?
Pakalbėjome su bendradarbiais, tai jie sako renkasi prekybos centrą pagal tai, kokios ten parduotuvės yra, o ne kokioje vietoje stovi, tai čia turbūt Akropolis betkokiu atveju turės pranašumą.
Komentuoti:
-
Man teko girdėti, kad Panorama ir dabar mažai žmonių sutraukia, tai jeigu nukentės srautai gali būti blogai jiems. Kiek esu buvęs tai žmonių tikrai mažiau nei Akropolyje ar net Big'e. Iš vizualizacijos kaip ir matosi autobuso stotelė, gal kaip nors Vilnius sugebės pritaikyti ir viešajį transportą tenais patogesnį?
Pakalbėjome su bendradarbiais, tai jie sako renkasi prekybos centrą pagal tai, kokios ten parduotuvės yra, o ne kokioje vietoje stovi, tai čia turbūt Akropolis betkokiu atveju turės pranašumą.
Komentuoti:
-
Parašė felar Rodyti pranešimą
Dar nepamirškim, kad planuojamas didelis PPC Audėjo vietoje. Tai bus bene arčiausiai centro esantis prekybos centras yet (neskaitant Go9).
Komentuoti:
-
Faktas kad Lazdynai i senaji Akropoli nebevazines.
Komentuoti:
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąkaip manot, kuriems PPC labiau kirs per lankytoju skaiciu, naujojo Akropolio atidarymas? As speciau, kad tam paciam Akropoliui Seskinej ir gal Nordikai su BIG'u. Taip pat manau, kad gali sustot planai atidarine PPC Pasilaiciuose ir Gineitiskese (https://citify.eu/pavilnioniu-g-63/ ir https://citify.eu/pavilnioniu-g-55/). Salia Panoramos ir Ozo yra gyvenamieji kvartalai, jie zymiai labiau pritaikyti zmonems be automobiliu.
Komentuoti:
Komentuoti: