Buvo tie maži marketai (po to AIBĖ bandė supirkti), bet daug kur tiesiog bankrutavo, nes lietuvoje yra įprasta apsipirkinėti prekybcentriuose kur "prekės neužsistovėjusios". Neturime mes vakarietiškos kultūros corner shopų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie prekybos tinklus Lietuvoje
Collapse
X
-
Mano dab. rajone (Kaunas, Dainava) convienence store problemų nėra. Padorus ExpressMarket ir Šilo parduotuvių tankis padeda. Tai mano gyvenime tai (kol kas) nėra skaudi problema
Užeini, pasiėmi greitai ko reikia, ir išeini. Daug matau kartais perkančių alcho, tai dėl tų pirkėjų pritariu alcho pardavimo laiko draudimams, nes kai neparduodamas alkoholis yra daugiau šansų, kad bus tuščia parduotuvė, kaip pvz. sekmadienio vakare.
Komentuoti:
-
Rašiau kitoje temoje, bet perkopijuoju čia, nes manau tai ypač aktuali ir netgi skaudi tema Vilniuje: maži convenience arba express tipo supermarketai.
Parašė John Rodyti pranešimą
Vilniuje labai trūksta būtent conveninece tipo mažų supermarketų, kurie būtų šalia namų ar darbovietės. Iš dalies šitą funkciją atlieka Circle K, bet to neužtenka. Ozas yra didelis prekybos centras, kur eiti nusipirkti užkandžio ar alaus yra nepatogu. O ir pats centro planavimas yra klaikus. Nuo pagrindinio įėjimo iki Maximos nunaviguoti yra tikras pragaras. Aš pats paskutinius 3 metus gyvenu geografiškai visai netoli ir teoriškai Ozas turėtų būti dažnai mano lankoma vieta, bet praktikoje dėl prasto aplikos sutvarkymo ir paties Ozo centro nepatogumo, ten esu buvęs vos kelis kartus ir renkuosi toliau esančias parduotuves, bet su patogesniu prieinamumu ir greitesniu apsipirkimu.
Komentuoti:
-
Panašu, kad nesukonkuruoja. Pvz. Panevėžyje "Norfa" turi dvigubai daugiau parduotuvių nei Kaune.
Komentuoti:
-
Anksčiau Norfa skelbėsi, kad atsisakys nuomojamų plotų, tai matyt ir nesutarė dėl pardavimo..
Komentuoti:
-
Kaune užsidaro Taikos pr. parduotuvė (įsikels IK).
Ar Norfa traukiasi iš Kauno rinkos? Nes dabar realiai padengta tik k pusės miesto, Dainavoj ir aplink nieko nėra (Kalantos g. irgi užsidarė).
Ar tiesiog IKI permušė nuomos pasiūlymu?
Komentuoti:
-
VZ.LT. 2020.07.30
„Aprangos“ grupė pirmą kartą paskelbė e. prekybos apyvartą
Drabužių prekybos „Aprangos“ grupė šių metų sausio-birželio mėnesiais internetu pardavė prekių už 10,043 mln. Eur arba 2,5 karto daugiau nei pernai tuo pačiu metu, rodo per „Nasdaq“ biržą investuotojams paskelbta ataskaita.
imantas Perveneckas, „Aprangos“ grupės vadovas, VŽ sako, kad per visus 2019 metus pardavimai internetu bendroje apyvartoje sudarė 3,8% ir buvo truputį mažesni nei 10 mln. Eur.
„Per pirmą pusmetį mes pasiekėme analogišką apyvartą, kokią turėjome per visus praeitus metus arba padidinome 2,5 karto. E. prekybos rezultatais mes iš tikrųjų patenkinti“, — teigia R. Perveneckas.
Vertindamas grupės e. komercijos rezultatus vadovas akcentuoja, jog lyginamasis svoris yra pakankamai neblogas, ypač įvertinus tai, kad tenka dirbti mažos rinkos sąlygomis.
https://www.vz.lt/prekyba/2020/07/30...#ixzz6TktEMKhE
Komentuoti:
-
Rusė rašo angliškai apie pirmąją rusų MERE parduotuvę sandėlį Vokietijos Rytuose, Leipcige. Vokiečiams jie veža čekų ir vengrų prekes. Viena dešra vokiečiams neįtiko ir dingo.
Komentuoti:
-
MERE tinklo viziją labai gerai atspindi jų įmonės Vokietijoje adresas:
Allee der Kosmonauten 32C
12681 Berlin
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Kažkas čia forume labai domėjosi:
Patyliukais į Lietuvą įžengė Rusijos žemų kainų prekybos tinklas
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/verslas/verslas....d?id=84545617
Lietuvos mažmeninės prekybos rinkoje pasirodė naujas žaidėjas – didžiausią žemų kainų tinklą „Svetofor“ Rusijoje valdantys verslininkai. Kaune jau atidaryta pirmoji prekės ženklo „Mere“ parduotuvė.
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąPastebėjau naujieną, kad kai yra nuolaidos maximoje, tai jos galioja ir Optima prekėms. Seniau visuose parduotuvėse jokios nuolaidos negaliodavo pigiausiems privatiems ženklams (optima, cento pvz).
Įdomus sprendimas.
Komentuoti:
-
Pastebėjau naujieną, kad kai yra nuolaidos maximoje, tai jos galioja ir Optima prekėms. Seniau visuose parduotuvėse jokios nuolaidos negaliodavo pigiausiems privatiems ženklams (optima, cento pvz).
Įdomus sprendimas.
Komentuoti:
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimą2020 05 29
Tik tai ne Lentvaryje, o Vilniuje.
Be to, kažkada ta teritorija pradės vystytis.
Komentuoti:
-
2020 05 29
Lentvaryje atidaroma nauja „Norfa“ parduotuvė
Penktadienį, gegužės mėn. 29 d., Lentvaryje (Trakų r.), Fabriko g. 155, atidaromas naujas „Norfa“ prekybos centras. Tai antroji „Norfa“ mieste. Parduotuvėje veiks 5 savitarnos ir 3 įprastinės kasos. Prekybos centro bendras plotas 2 tūkst., o prekybos salės – apie 1,5 tūkst. kv. metrų. Šalia įrengta stovėjimo aikštelė, talpinanti 50automobilių. XL formato „Norfoje“ dirbs 20 darbuotojų.Į jos statybas ir įrangą investuota maždaug 2 mln. eurų. Naujame prekybos centre taip pat veiks„N“ vaistinė, „Vilniaus alus“.
http://www.norfa.lt/lt/naujienos/akt...a_parduotuve_/
Tik tai ne Lentvaryje, o Vilniuje.
Komentuoti:
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Ten rašo "nuo". Nenustebčiau, kad jie tiesiog turi tik keletą rėžių, kuriuos rašo ir didžiausias yra "nuo 1000".
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Nesupratai sentimento, aš už laisvą atlyginimų rinką ir jei dirba tai man gerai.
Mano sentimentas buvo nuostaba, kad už tiek mažai sugeba rasti kandidatų tokiems reikalavimams.
Nes mano akimis kandidatai atitinkantys tokius reikalavimus gauna mažų mažiausiai vidutinį atlyginimą (800+)
Kitas variantas - kandidatas jau yra, bet dėl korporacinės biurokratijos vis tiek reikia dėti skelbimą.
Komentuoti:
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Ten rašo "nuo". Nenustebčiau, kad jie tiesiog turi tik keletą rėžių, kuriuos rašo ir didžiausias yra "nuo 1000".
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Nesupratai sentimento, aš už laisvą atlyginimų rinką ir jei dirba tai man gerai.
Mano sentimentas buvo nuostaba, kad už tiek mažai sugeba rasti kandidatų tokiems reikalavimams.
Nes mano akimis kandidatai atitinkantys tokius reikalavimus gauna mažų mažiausiai vidutinį atlyginimą (800+)
Komentuoti:
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
O tai tave kas nors ten verčia eiti dirbti?
- 1 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: