Nauja Norfa Kaune, Šiaurės pr. Šeštadienis, 10:00, parduotuvė pustuštė. Neveltui turbūt visą vasarą būtent šioje parduotuvėje siūlo 15 % akcijas:
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie prekybos tinklus Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąNauja Norfa Kaune, Šiaurės pr. Šeštadienis, 10:00, parduotuvė pustuštė. Neveltui turbūt visą vasarą būtent šioje parduotiuvėje siūlo 15 % akcijas:
Atvaizdas
Comment
-
Parašė abcd Rodyti pranešimąPanašu, kad Vėsaitė buvo teisi ir Norfa tikrai bankrutuoja Vilniuje labai panašiai - viena po kitos užsidarinėja, Norfa XXL pilaitėje ir norfos bazė visuomet pustuštės. Tik kažin, ar Norfos bankrotas labai mum būtų į gerąNepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė abcd Rodyti pranešimąPanašu, kad Vėsaitė buvo teisi ir Norfa tikrai bankrutuoja Vilniuje labai panašiai - viena po kitos užsidarinėja, Norfa XXL pilaitėje ir norfos bazė visuomet pustuštės. Tik kažin, ar Norfos bankrotas labai mum būtų į gerą
Comment
-
Parašė abcd Rodyti pranešimąPanašu, kad Vėsaitė buvo teisi ir Norfa tikrai bankrutuoja Vilniuje labai panašiai - viena po kitos užsidarinėja, Norfa XXL pilaitėje ir norfos bazė visuomet pustuštės. Tik kažin, ar Norfos bankrotas labai mum būtų į gerą
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąPrismai sunku buvo ir be Lidlo .
Comment
-
Parašė vilnews Rodyti pranešimąMatyt pirma visgi Prisma užsidarys, o ne Norfa.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąPrismos minusas - nėra tinklo, o tik pora parduotuvių ir tai nelabai patogiose vietose.
O ir Vilniuje Viršuliškių skg. dykynėje stovi. Dabar ten deda visas viltis į aplink statomus namus ir biurus.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąBent Kaune Prisma mane kaip pirkėją prarado. Kai pradėjau lyginti kainas, tai buvo dvigubas šokas. Pirmas, kad Maximoj buvo pigiau (na gal kažkiek tą skirtumą amortizuodavo Prismos pinigai, bet ne visada grįždavo tie 5 %). O kai palyginau Lidlo kainas su Maximos ir Prismos, tai iš principo nusprendžiau į tų besočių tinklų parduotuves be rimtos priežasties kojos nekelti. Vienintelis dalykas, kas man patikdavo Prismoje - laisvi praėjimai Bet kaip suvalkiečių kilmės šį malonumą paaukosiu vardan mažesnių kainų
Comment
-
Parašė k0fis Rodyti pranešimąKiek buvęs prismoje, tai taip - praėjimai platūs, yra prekių, kokių kitur nėra, bet nors iš pažiūros ir nedaug pirkėju būna, bet eilėse prie kasų visadą reik stovėti, nes dirba vos kelios kasos dažniausiai.
Comment
-
Parašė k0fis Rodyti pranešimąKiek buvęs prismoje, tai taip - praėjimai platūs, yra prekių, kokių kitur nėra, bet nors iš pažiūros ir nedaug pirkėju būna, bet eilėse prie kasų visadą reik stovėti, nes dirba vos kelios kasos dažniausiai.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąPrisma atrodo labai didelė ir visų prekių labai daug, bet švieži kepiniai tragiški ir jų pasiūla skurdi..
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąUž visą tai (plačius tuščius koridorius, daug nedirbančių kasų, didelę pasiūlą) reikia susimokėti. Lidl'as šiuo klausimu labai gerai sužaidė, ten, kur reikia sutaupė, o kur nereikia ir netaupė. Pvz. Prisma atrodo labai didelė ir visų prekių labai daug, bet švieži kepiniai tragiški ir jų pasiūla skurdi. Tuo tarpu Lidl'as į tai investavo nemažai, šviežios bandelės, batonai, duona labai skanios ir jų pasiūla didelė, tuo tarpu toks populiarus produktas kaip varškė tik vieno brand'o, bet kai pagalvoji dėl to nėra didelės bėdos.
Comment
-
Parašė k0fis Rodyti pranešimąSutinku. Man asmeniškai taip pat nereikia X produkto 10 variantų, nes dažniausiai perku vistiek savo pamėgtą, na nebent kokia nuolaida būna. Todėl Lidlas man labai tinks, jei pasiūla atitiks mano poreikius.
Comment
-
Kai Prisma atsidarė, veikdavo beveik visos kasos. Paskui procesus suoptimizavo, kad kasininkės dykai nesėdėtų. Paliko hipermarkete porą veikiančių kasų. Paskui suoptimizavo plotus, po kokią 1/3 atidavė kitiems nuomininkams (bent jau Kaune). Paskui suoptimizavo apšvietimą, išjungė 1/2 lempų.
Kitas žingsnis matyt jau bus parduotuvių skaičiaus optimizavimas.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Vakar Kareivių gatvės RIMI mačiau, kaip pardavėja nepardavė girtam žmogui vyno. Pasiskambino vidiniu telefonu, turbūt sulaukė patvirtinimo ar padrasinimo, ir skėlė "negaliu parduoti alkoholio, jūs man atrodote neblaivus". Paklausiau, ar čia vidinė parduotuvės tvarka, tai pasakė, kad toks įstatymas.
Comment
Comment