Parašė Gator
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Filmų rekomendacijos
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąNe tas zanras. Nieko panasaus su mano pamineta situacija, kad du herojai visa filma nesutaria, pykstasi ir tt. O ir nesakau, kad absoliuciai visi, gal yra ir isimciu, bet absoliuti dauguma. Jau pradejus ziuret abieju minetu filmu treilerius 100% aisku, kad galiausiai jie vienas kita isimyles.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąPaimamas standartinis siužetas, pakeičiama veiksmo vieta, herojų profesijos ir plaukų spalva ir štai - naujas filmas.
Bet prisipazinsiu visai smagiai paziurejau ta "the ugly truth"
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąČia vienas iš standartinių pigių filmų siužetų, o tokių nufilmuojama labai nemažai. Paimamas standartinis siužetas, pakeičiama veiksmo vieta, herojų profesijos ir plaukų spalva ir štai - naujas filmas. "Herojai pykstasi, o po to įsimyli" dar labai švelnus variantas. Daug kitų mažabiudžečių filmų "visai šeimai" turi visiškus copy>paste siužetus.
P.
Comment
-
Nankyoku monogatari, dar kitaip žinomas kaip Antarctica. Jau buvau įdėjęs šitą video ir į Grojaraščio temą, bet įdėsiu ir čia, nes nėra jokio "treilerio" šiam filmui. Neabejoju, kad dauguma matėte filmą Eight below (lt. Palikti sniegynuose), kuris yra šio filmo perdirbinys (na, labai gi mėgsta amerikiečiai "perdirbti" japonų filmus), nes istorija yra ta pati. Dar labai didelį pliusą šitam originalui prideda išties labai įspūdingi nufilmuoti vaizdai ir Vangelio muzika. Abiejų dalykų labai trūksta perdirbinyje.
Comment
-
Filmas "Puikioji Italija"
Esu buvęs prieš keletą metų Italijoje, Romoje. Bet, pažiūrėjęs filmą "Puikioji Italija", supratau, kad aš nieko Italijoje nemačiau. Todėl kilo didelis noras dar sykį nuvažiuoti ir ne po Romą slampinėti, bet aplankyti tas vietas, kur filme rodoma. Italija iš tikro yra visai kitokia, nei nusistovėjusiuose turistiniuse keliuose matome.
Filmas yra 34 serijų (!). Labai gražiai nufilmuotas, žiūrint per TV HD kokybėje neįmanoma atplėšt akių. Ypač nuo mažų miestukų ir kaimelių. Arba gamtos. Kas įdomu, bet visur ideali tvarka ir švara, ne taip kaip didmiesčiuose. Per visas 34 serijas tik vieną kartą pamačiau grafiti, nupieštą ant kokio tai didelio akmens (!). Ir dar įdomu, kad tuose miestukuose beveik nematyti automobilių.
Dar kyla klausimas, iš ko jie ten tuose miestukuose gyvena, koks ekonomikos pagrindas. Šito niekaip nesupratau.
Jei kam įdomu, filmas guli: http://kinozal.tv/details.php?id=693590
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąMėgsti spaghetti vestern'us?
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNa ne tai kad tik spaghetti vesternus, bet apskritai pradėjau žiūrėti daugiausia vesternus, ypač senus. Dabartiniai kolkas jiems neprilygsta______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąGalbūt jų jau laikas praėjęs, liko tik sena gera klasika.Paskutinis taisė spirit; 2012.04.24, 23:46.
Comment
-
Vakar buvau BATTLESHIP pažiūrėt. Tai ką galiu pasakyt.. tokio popsovo filmo seniai nemačiau. Vaizdeliai gražūs, pilna juokelių visokių, aktorių irgi neblogų pririnko, nu bet toks jau saldus ir politiškai korektiškas filmas, net "motherfucker" nebedrįsta pasakyt.. Žodžiu, nusiperkat litrą CocaColos, dėžę pop-corn'ų ir einat išsivalyt smegenų porai valandų
P.S. Pasirodo, toje šalyje visgi yra vietos senukams
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąVakar buvau BATTLESHIP pažiūrėt. Tai ką galiu pasakyt.. tokio popsovo filmo seniai nemačiau. Vaizdeliai gražūs, pilna juokelių visokių, aktorių irgi neblogų pririnko, nu bet toks jau saldus ir politiškai korektiškas filmas, net "motherfucker" nebedrįsta pasakyt.. Žodžiu, nusiperkat litrą CocaColos, dėžę pop-corn'ų ir einat išsivalyt smegenų porai valandų
P.S. Pasirodo, toje šalyje visgi yra vietos senukams
Pažiūrėjęs anonsą tikėjausi kiek kitokio filmo...
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąPo labai ilgo laiko galvojau nueit i kina, bet pamaciau kainas (18Lt normaliu laiku) ir nusprendziau, kad pramogos kokybes ir kainos santykis ypatingai neprotingasYou've got one life! Live it!
Comment
-
Senas geras ir apie kurį šiame forume buvo daug kalbėta - "Paskutiniai Brėmeno Muzikantai". Nežinau ar jau buvo šiame forume pateikta ši nuoroda, bet jei ir taip tikiuosi niekas neužpyks. Radau visą filmą youtube'e. Kas yra nematęs siūlau pažiūrėti (kai atsiras juodas langas spauskite "watch on youtube" nuorodą ):
Comment
-
Blackadder
Britu komedinis serialas( 4 sezonai po 6 serijas) su Rowan Atkinson ir vėlesniuose sezonuose su Hugh Laurie.
Geras Britiškas humoras
Life is a game that no one wins
Comment
Comment