Parašė agnette
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Filmų rekomendacijos
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąBeveik tą patį galima pasakyti ir apie Alien (1979) ir Aliens (1986).
Comment
-
Parašė agnette Rodyti pranešimąNevisai, nes Alien turi aukstesni IMDB reitinga, nei Aliens.______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąTačiau kaip tęsinys, atmetant visus reitingus, stiprus. Juolab to paties J. Cameron darbas.
Aliens - James Cameron (Top 250: #63)
taip, kaip tesinys stiprus, bet negeresnis uz pirma.
Comment
-
Turbūt geriausias visų laikų sci-fi filmas. Gaila, kad dabar niekas kažko panašaus nesukuria.
imdb.com: 8.3/10 Top 250: #114
Comment
-
Parašė Vaidele Rodyti pranešimąLabai daug kalbų sukėlė filmas "Bruno". Gal kas matėte jį ?
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąYoutube video
Turbūt geriausias visų laikų sci-fi filmas. Gaila, kad dabar niekas kažko panašaus nesukuria.
imdb.com: 8.3/10 Top 250: #114
http://www.youtube.com/watch?v=Cg0cmhjdiLsbeg, borrow and steal
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąVienas nedaugeliuo atveju, kai gailejausi isleistu pinigu kinoteatrui. Nevykes bandymas pakartoti "Borato" sekme. Visiskas nusivylimas.
Linkomanijoje visi rekomendavo: I love you man. Tipo l. gera komedija, o ji man žiauriai nepatiko. Aš jo nerekomenduoju.....You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąVienas nedaugeliuo atveju, kai gailejausi isleistu pinigu kinoteatrui. Nevykes bandymas pakartoti "Borato" sekme. Visiskas nusivylimas.
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=WJLSwE4LtVw
Galvojau bus eilinė "užgrobimo drama", bet pasirodė kitaip Užkabinantis nuo pirmųjų minučių , gerai apgalvotas filmas, kuris paliko tikrai didelį įspūdį palyginus su visu kitu šlamštu, rodomu komerciniuose kino teatruose. Rekomenduoju pažiūrėti
Comment
-
Ziuriu paskutiniu metu uzejo mada kurti filmus apie DJ ir tusovkes Noreciau keleta filmuku parekomenduoti, tiktai perspeju, kad tai nera kazkokie shedevrai, mano nuomone tai tokie vidutiniai ir neblogi filmai, kurie labai gerai susivalgo pries miega, nu bent jau man suejo
1. Berlin Calling (vokieciu kalba, bet galima nete laisvai titrus rast)
2. It's All Gone Pete Tong
edit----------------------
Nu o sitas tai man ziauriai patiko ir visiem siulau
Paskutinis taisė Recoiler; 2009.08.15, 23:20.Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė Recoiler Rodyti pranešimąZiuriu paskutiniu metu uzejo mada kurti filmus apie DJ ir tusovkes Noreciau keleta filmuku parekomenduoti, tiktai perspeju, kad tai nera kazkokie shedevrai, mano nuomone tai tokie vidutiniai ir neblogi filmai, kurie labai gerai susivalgo pries miega, nu bent jau man suejo
2. It's All Gone Pete Tong
Youtube video
Comment
-
Rock'n'Roll man tai nevykes meginimas pakartotoi Guy Ritchie filmus... Jau ir to filmai nera sedevrai, bet bent jau nenuobodu ziureti. O cia nera jumoro, nera itampos, nera veiksmo. It's All Gone Pete Tong tikrai gera komedija !Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Parašė keen Rodyti pranešimąRock'n'Roll man tai nevykes meginimas pakartotoi Guy Ritchie filmus... Jau ir to filmai nera sedevrai, bet bent jau nenuobodu ziureti. O cia nera jumoro, nera itampos, nera veiksmo. It's All Gone Pete Tong tikrai gera komedija !Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
Comment