Parašė rat
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Filmų rekomendacijos
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąRekomenduoju neiti į Griuvėsius ir Speed Racer.
Aš žiūrėjau namuose Speed'ą ir labai gerai suėjo.. prisiminiau vaikystęP.
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąRekomenduoju neiti į Griuvėsius ir Speed Racer.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąTai ir siūlau neiti.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė r08n Rodyti pranešimąKnygų jis prirašė nemažai: apie II Pasaulinio karo pradžia: "Ledlaužis (kas pradėjo II Pasaulinį karą)", "Diena M (kada prasidėjo II Pasaulinis karas)", "Paskutinė respublika (kodėl Sovietų Sąjunga pralaimėjo II Pasaulinį karą)"; apie pasiruošimą karui: "Valymas", "Savižudybė", "Pergalės šešėlis"; apie savo tarnybą armijoje: "Išvaduotojas"; apie savo tarnybą GRU: "Akvariumas"; šiaip grožinė lektūra apie CCCP viršūnėlių gyvenimą Stalino laikais: "Pasirinkimas". Dar teko matyti "Paskutinė respublika-II" ir "Pergalės šešėlis-II". Visos jos išleistos lietuviškai, tik seniau išleistas sunkiau rasti.
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=w5ON67d7hQY
Righteous Kill
Labai daug tikiuosi iš šio filmo. Jame vaidins mano trys labai mėgstami aktoriai Al Pacino, Robert De Niro, John Leguizamo, bei vienas labai nemėgstamas reperis 50 cent.
Comment
-
Išvis Nielsen'as yra nuostabus komikas Naked Gun matęs n kartų ir va vakar ar užvakar netyčia užtaikiau pažiūrėt Žiūrėjau n-tajį kartą, bet visvien nuoširdžiai juokingaMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Tadas Rodyti pranešimąGal kas matė "The Happening" iš trailerio tikrai labai sudomino.
Live and let live
Comment
-
Mane galbūt Analitikas Plėtra prakeiks, bet susižavėjau vienu savadarbiu, bet tikrai kokybišku dokumentiniu-pramoginiu filmu apie bankų sistemų, pinigų sukūrimą, ekonomikos variklio svarbą monetarinėje politikoje ir t.t. Be to, paaiškina, kaip ekonomika industrializuotų šalių yra burbulas, kaip jis plečiasi.
Visas filmas yra youtube:
Money as debt
kūrėjas: Paul Grignon
Siūlau pasižiūrėti, kas nori suprasti bent kažkiek monetarinę politiką ir alternatyvius ekonomikos pagrindus. Viskas aiškinama parastom iliustracijom ir pavyzdžiais, bei gana paprasta kalba.
Comment
Comment